Gyncentrum Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3911
29.11.11 09:37

Tak to mě mrzí. Ono už by se to možná ani nestihlo a kdoví jak tam budou mezi svátkama. Já budu mít OPU ve středu, tj. 13 DC a ET v pátek nebo pondělí. Záleží jak se budou vajíčka vyvíjet. :-) Mi to vychází tak, že přibližně 19. 12. půjdu na krev - kontrolu HCG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
29.11.11 10:12

tak to máš super!určitě ti to vyjde, budu sledovat, jak se to u tebe vyvíjí :D
máš to super načasováno.No, mi říkala sestra, že mají dovolenou tak by se to nestihlo. Dozvíme se zítra více. ale jsem z toho zklamaná. Napsali mi to do papíru tak jsem si myslela, že to už podali na pojištovnu a že mi to fakt v tom prosinci provedou. Budu muset čekat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
29.11.11 10:28

Asi to bude konzultace, kde vám vysvětlí, jak to probíhá, jaká jsou rizika, jaká je cena. A pak v přítím cyklu začneš se stimulací :) A ty chodíš přímo k Poláčkovi? Ten mi bude zítra dělat OPU. Mám to naplánované na 8,40 začátek a přibližne 10:40 bych měla odcházet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
29.11.11 10:39

ano, chodím přímo k němu. Je mi sympatický :D máme přijet v 11. jsem z toho smutná, ale když jsem už čekala tak dlouho, víc jak rok tak ten jeden měsíc mě už nezabije. hlavně, že se něco děje. Ale mám strach o manžu, nebude mít už tu bioléčbu. Bude na tom hodně špatně. JInak by mě to až tak netankovalo. To pak bude riziko. Snad to zvládnem :D Budu na tebe zítra myslet, jak pojedem v autě, tak ty bude odpočívat :D jejda, já bych už jela taky na OPU :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
29.11.11 10:55

Možná se tam potkáme ;) My jsme to začali řešit v lednu a snažíme se od 6/2009. Taky už čekáme dlouho. Ty máš aspoň jednoho doma. :) A no co je ta bioléčba dobrá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
29.11.11 14:07

zdravím děvčata :mavam: andreabul,tak to budeš mít určitě ty nej vánoční svátky :potlesk:
pupalko,leden je tu co by dup,tak to už vydržíš…držím palce,holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
30.11.11 14:00

Ahojky, tak mám 6 vajíček. Jsem zvědavá, kolik se jich bude vyvíjet a kdy bude ET. Zítra si mám zavolat.
Pupalko, nevím, jestli jsem Tě tam dnes neviděla. Neměla jsi náhodou černé kalhoty, černobílý svetr a červný kabát? Příšla jsem do prvního patra kolem 11:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
30.11.11 19:44

super,bude i na mražení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
30.11.11 20:11

V to tajně doufám. Snad se budou všechny dobře vyvíjet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
1.12.11 11:09

Tak zatím se mi všechny pěkně vyvíjí. ET budu mít v pondělí, tak doufám, že to všichni bobíšci vydrží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
1.12.11 13:14

ahojky holky :mavam: Andreagul, jak jsi mě poznala? ano byla jsem v černých kalhotech, svetru a červený kabát jsem měla. Manža byl taky v šedých kalhotech, černo-bílo kostkované košili. Já měla takové nervy, co se dovíme, že jsem se kolem ani nedívala. Jen jsem si říkala, holky už to mají za s sebou. KDepak jsi seděla? vedle mě nebo za rohem?
s námi se dlouho nebavili, vlastně vůbec o IVF, jen to, že než vyřídí papíry, tak máme počítat na leden, únor a ještě si máme nachystat 30.000,–.Přišlo nám to z jejich strany neprofesionální, že jsme se o tom nebavili, co podstoupit a co ne, na co půjdem, co chceme my, jen prostě vybalili ty peníze. Ale hlavní je, že mi ještě provedou dvě IUI než půjdem do toho IVF, tak jsem štastná, že nebudu mít dva měsíce bez ničeho a že se budem snažit s nimi pomocí IUI. takže ve středu jedu znovu na kontrolní UTZ na folíky a pak pregnyl, IUI a čekání doma, co bude :D samozřejmě ti držím palečky, aby se valíčka vyvíjela jak mají a dopadlo to moc dobře :palec: třeba se tam bude potkávat i s bříškama :pankac: snad nám to teda vyjde taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
1.12.11 13:15

tak to je skvělá zpráva!držím palce, aby to vydrželi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
1.12.11 13:22

nevím, kdo se tady ptal, ale máme oba s manželem psoriázu, manžel těžkou formu a díky bioléčbě nemá nic. Já jsem taky těžší forma, ale ted jsem v pohodě, mi totiž dělá moc dobře utrogestan :D a těhulkování :D ale narkoza, hrůza, byla jsem z té revize půl roku hotová.tak se ji snad vyhnu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
1.12.11 14:50

než tě zavolala doktorka, tak jsem seděla vedle tebe. Byla jsem ta s tím batohem :-) Měla jsem na sobě černé kalhoty, bílo-černou halenku a svetr s norským vzorem. Jo a hnědou bundu. Věděla jsem, že tam máte být na 11, a nikdo jiný tam s partnerem nebyl :)
Mě IVF i s léky stálo 24800, ale taky nás strašili 30000. Záleží jaké ti dají léky. Já měla menopur, to jsou ty levnější :-) Nám vždy navrhovali tu nejlevnější variantu.
Možná Ti vyjde IUI a na IVF nebudeš muset. Budu Ti držet pěsti. Já tam jdu v pondělí, tak to se neuvidíme. A pak mě čeká dvoutýdenní čekání :-)
Možná se tam budeme potkávat s bříškem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
1.12.11 16:39

Andreabul, jo jo ,tebe si pamatuju, volala jsi manželovi, že už má vyjet, že jo?
já si říkala, jestli někde jsi vedle mně :D budu ti držet všechny palečky, aby se mimískové udrželi. Kolik ti jich zavedou? dvě nebo tři? máš nějaké dítě? u nás je to složitější, ráda bych napsala více, ale nechci ve veřejné dískuzi. kdyby to bylo uzavřené, tak by to bylo lepší :D třeba se ještě jednou sejdem i s bříškama a zajdem si spolu na čaj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.