Gyncentrum Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.1.12 20:33
tahor píše: …po 5letech všech snažení a slz a bojů a skoro rozvedeného manželství, nastupuji zítra na porodnici sice císařem,ale porodit zdravou, donošenou holčičku a to jen díky Ostravě a Dr. Lachčinovi…Mám s ním tu nejlepší zkušenost!!!! Všem Vám holky držím dalečky,ať to taky dotáhnete k úspěchu :D

gratulka k holčičce zatím ještě v bříšku!!já na gyncentrum ova.taky nedám dopustit!!!mám už to za sebou :mrgreen: přeji pohodový císař,mamčo :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3911
22.1.12 11:56

tahor, tak zatím nic. Už se asi těšíš, až ten uzlíček budeš mít v náručí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
24.1.12 13:07

31.1. nastupuji do nemocnice a 1.2. císařem jde malá ven…tak mi holky držte palečky :-D malinko mi začíná lepit, ikdyž po tom, co už mám všechno za sebou, už myslím přežuju cokoliv :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
24.1.12 13:15

Budu na tebe myslet. Neboj to zvládneš :-)

tahor píše:
31.1. nastupuji do nemocnice a 1.2. císařem jde malá ven…tak mi holky držte palečky :-D malinko mi začíná lepit, ikdyž po tom, co už mám všechno za sebou, už myslím přežuju cokoliv :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.12 20:42
tahor píše:
31.1. nastupuji do nemocnice a 1.2. císařem jde malá ven…tak mi holky držte palečky :-D malinko mi začíná lepit, ikdyž po tom, co už mám všechno za sebou, už myslím přežuju cokoliv :-D
palečky držím a žádný strach,mamino,císař je v pohodě…já bych ani jinak rodit nechtěla :lol:
  • Citovat
  • Upravit
44
4.2.12 10:04

:D :D :D holky,tak pomalu v porodnici balím věci a domů si vezu úúúúžasnou slečnu Karolínku :) :) :) Přeji vám vše z gyncentra z Ostravy stejný konec…držím palečky! Bojujte stojí to za to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
6.2.12 08:14

jééé, tak to Ti moooc gratuluji. Hlavně ať jste obě v pořádku a malé přeju hoooodně štěstí a zdraví. :kytka: :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
6.2.12 09:23

:D děkuji, jsem šťastná jako blecha…a přeji co nejdříve stejné pocity a zážitky :-DDDDDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
7.2.12 09:39

Tábor, blahopřejeme ke krásné princezně :kytka: přeji mnoho zdraví a radostných okamžiků s dcerkou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
7.2.12 11:09

Děkujííí :lol: pupalka!!! Holky ani nevíte jak Vám držím palce…tím, že jsem to taky prošla…:-D ALE STOJÍ TO ZA TOOOOOOOOOO!!!!! :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
7.2.12 13:05

snad nám to vyjde také, zatím se nedaří, ale jednou to vyjít musí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
18.2.12 11:01

Ahoj holky, prosim Vas,co jste posdtoupili IVF nebo ho hodlate podstoupit.Dela Gyncentrum metodu (PICSI-vyber tech nejzdravejsich spermii vazbou na ucr. latku, IMSI-cytopl.injekce spermie vybrane mikroskopickou metodou, AH-laserem a nepretrzite sledovani vyvoje embryi kamerou) a kolik to tam asi stoji.Rozhoduji se, ze se do toho casem pustim, prirozene nam to moc nejde a roky utikaji a jedno mimo po IVF mame a byla to spise nahoda, ze se chystlo jedine embryo,co nam zustalo z 13.Za info dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
18.2.12 20:14

Ahojky ledovecek, já mám za sebou IVF v Gyncentru. Dělají všechno co jsi napsala, teda kromě PICSI. IMSI mají za 11000,–, ICSI 8000,–, AH 5000,–, standartní poplatek - zahrnuje hatching pomocí laseru a nadstandartní kultivaci - 9000,–, zmražení embryí (do pěti) 3000,–, KET 6000,–.
My měli standart, ICSI, zmražení embryí a léky a platili jsem přiblžně 24500,– :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
1.4.12 18:07

čermák

ahoj holky, u čermáka jsem byla 2 roky :zed: :zed: :zed: a jsem ráda, že jsem pryč… ted jsem v FN Olomouc a jsem mnohem spokojenější. v pátek jsem byla na KETu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
2.4.12 07:22

@kasia j Tak to Ti držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.