Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
tahor, tak zatím nic. Už se asi těšíš, až ten uzlíček budeš mít v náručí.
31.1. nastupuji do nemocnice a 1.2. císařem jde malá ven…tak mi holky držte palečky
malinko mi začíná lepit, ikdyž po tom, co už mám všechno za sebou, už myslím přežuju cokoliv ![]()
Budu na tebe myslet. Neboj to zvládneš ![]()
tahor píše:
31.1. nastupuji do nemocnice a 1.2. císařem jde malá ven…tak mi holky držte palečkymalinko mi začíná lepit, ikdyž po tom, co už mám všechno za sebou, už myslím přežuju cokoliv
tahor píše:palečky držím a žádný strach,mamino,císař je v pohodě…já bych ani jinak rodit nechtěla
31.1. nastupuji do nemocnice a 1.2. císařem jde malá ven…tak mi holky držte palečkymalinko mi začíná lepit, ikdyž po tom, co už mám všechno za sebou, už myslím přežuju cokoliv
holky,tak pomalu v porodnici balím věci a domů si vezu úúúúžasnou slečnu Karolínku
Přeji vám vše z gyncentra z Ostravy stejný konec…držím palečky! Bojujte stojí to za to ![]()
jééé, tak to Ti moooc gratuluji. Hlavně ať jste obě v pořádku a malé přeju hoooodně štěstí a zdraví.
![]()
děkuji, jsem šťastná jako blecha…a přeji co nejdříve stejné pocity a zážitky ![]()
Tábor, blahopřejeme ke krásné princezně
přeji mnoho zdraví a radostných okamžiků s dcerkou ![]()
Děkujííí
pupalka!!! Holky ani nevíte jak Vám držím palce…tím, že jsem to taky prošla…:-D ALE STOJÍ TO ZA TOOOOOOOOOO!!!!!
![]()
snad nám to vyjde také, zatím se nedaří, ale jednou to vyjít musí ![]()
Ahoj holky, prosim Vas,co jste posdtoupili IVF nebo ho hodlate podstoupit.Dela Gyncentrum metodu (PICSI-vyber tech nejzdravejsich spermii vazbou na ucr. latku, IMSI-cytopl.injekce spermie vybrane mikroskopickou metodou, AH-laserem a nepretrzite sledovani vyvoje embryi kamerou) a kolik to tam asi stoji.Rozhoduji se, ze se do toho casem pustim, prirozene nam to moc nejde a roky utikaji a jedno mimo po IVF mame a byla to spise nahoda, ze se chystlo jedine embryo,co nam zustalo z 13.Za info dekuji.
Ahojky ledovecek, já mám za sebou IVF v Gyncentru. Dělají všechno co jsi napsala, teda kromě PICSI. IMSI mají za 11000,–, ICSI 8000,–, AH 5000,–, standartní poplatek - zahrnuje hatching pomocí laseru a nadstandartní kultivaci - 9000,–, zmražení embryí (do pěti) 3000,–, KET 6000,–.
My měli standart, ICSI, zmražení embryí a léky a platili jsem přiblžně 24500,– ![]()
ahoj holky, u čermáka jsem byla 2 roky
a jsem ráda, že jsem pryč… ted jsem v FN Olomouc a jsem mnohem spokojenější. v pátek jsem byla na KETu…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.