Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
…po 5letech všech snažení a slz a bojů a skoro rozvedeného manželství, nastupuji zítra na porodnici sice císařem,ale porodit zdravou, donošenou holčičku a to jen díky Ostravě a Dr. Lachčinovi…Mám s ním tu nejlepší zkušenost!!!! Všem Vám holky držím dalečky,ať to taky dotáhnete k úspěchu ![]()
tahor, tak to Ti gratuluji, taky k němu chodím už asi rok a v únoru půjdu na KET. Jsem s ním hodně spokojená.
Ať se Ti vše podaří a nejsou žádné komplikace ![]()
Gratuluji
Tak Lachčina je vcelku v pohodě, ale Čermák, to je …
Ale nevím, ale Gyncentrum bych za sebe nedoporučila, ale je to názor od názoru ![]()
Je fakt, že jsem byla ráda, že jsme u Lachčiny a ne u pana Čermáka. Nám se to povedlo a až na paní co sedí na pokldně byli milý a pohodoví a Lachčina rychle pochopil, že se na nás musí s hůmorem a nadsázkou a šlo to…dokážu se vžít do vašich rolí a přeji Vám moc ať to dopadne i Vám ![]()
andreabul: držím palečky ať to dopadne…!!! Ten pocit, když jsem opouštěla gyncentrum s fotkou miniatury a děloze je nezapomenutelný ![]()
Tábor, gratuluji k holčičce
já tam také chodím ale k panu doktoru Poláčkovi a jsem také spokojená. Zatím nejsem těhu ale doufám, že nám také pomůžou a dočkáme se vytouženého miminka ![]()
Mi se povedlo IUI,ale až na úúúplně posldní 6tý pokus…už jsme plánovala IVF a buch ho
![]()
taková rada mimo…my chtěli druhé dítě šíííleně a dělali jsme co jsme mohli i nemohli…pak jsme díky tomu začali mít s manželem problémy a spíš já se zatáhla a nechtěla ani ho ani mimi a nejlíp najít úúúplně jiného chlapa. Koupila jsem si psa a kašlala na všechno…na to poslední IUI jsem šla jen proto, ať nemusím z práce na hnusnou akci. Vlastně jsem někde u uvnitř doufala, že to nevyjde…a vyšlo! Manželství se uklidnilo, my jsme zamilovaní jako na začátku a já s dojetím nakupuji šatičky vel. 56 do výbavy
Takže někdy se na všechno „vysrat“ je nejlepší ![]()
to já vím. My už se s manželem snažíme dva a půl roku a před rokem jsme to začali řešit. Byli jsme na 4 IUI, po druhém neúspěšném mě dr. tlačil do laparky. Mi se moc nechtělo, tak jsem udělali ještě dvě IUI a pak jsem teprve šla na laparoskopii. Zjistili mi endometriozu a diky tomu nemůžu přirozeně otěhotnět. Tak jsme byli koncem listopadu na IVF. To se nepodařilo a v únoru půjdu na KET. Zbyli mi dva mražáčci. Doufám, že se to teď povede. Máme doma kocoura, tak na to moc nemyslíme. Ale po neúspěšném IVF jsem byla pěkně zlomená. Doufám, že už ten pocit nezažiju.
V kolik jsdeš na sál? Ať vím, kdy mám na tebe myslet a držet Ti pěsti, ať se nevyskytnou komplikace
ahojky…jj nervíky jsou hnusné a to zklamání bolí…xnoci jsem probrečela a co jsem sedla do vany a zamyslela se
Na sál jdu nakonec 1.2.2012…nechali nám vybrat datum a malé se uvnitř zatím líbí, tak pohoda! Chlopka beru sebou na sál, když už nebyl u početí, tak třeba aspoň u vzrodu
Já jsem na laparku šla hned, a myslím, že to pomohlop..ikdyž nic nenašli,tak aspoň profoukli a pročistili! Hlavně to nevzdat a brát to jak to jde, jinak to člověka udusí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.