Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
já jsem zjistila od jedné známé lékařky, že jsou plně hrazené hormonální léky s názvem Fostimor nebo Fostimon a že ty ostatní už nejsou plně hrazeny pojištovnou. Tak nevím, proč nenabídnou i tento hormon, aby pacientky nemusely tak doplácet. Jinak jste to platili předem nebo až pak?jen se ptám, kdy tu palbu máme nachystat. Třeba se u nás zadaří IUI a penízky schováme ![]()
jo jo, to jsem byla já
Na čaj můžeme zajít i bez bříška a klidně můžeš napsat i zprávu
Díky, zatím se drží všechny, tak to snad to tak vydrží do pondělí. Nechám si zavést dvě. Tři už je moc. Zatím dítě nemám.
Proč to nepředepisují, to nevím. IVF se platí během stimulace. My jsme nevěděli, jestli budeme chtít ICSI, tak jsme to platili po druhé kontrole. Nakonec jsme se pro něj rozhodli. Je jištější, že vajíčka budou oplodněny. ![]()
Přeji Ti, ať Ti vyjde IUI a nemusíš na IVF. Ty injekce nejsou moc příjemné. ![]()
Ahoj Zakajo,
jsi z Ovy? S přítelem se taky snažíme skoro 3 roky a nic. Příští týden jdu k Dr. a budeme domlouvat do jakého CARu jít, atd.
Taky by mě zajímalo, co mě tam bude čekat a kolik budu doplácet. Už máme za sebou spermiogram a moji laparoskopii.
Zatím ahoj
jo jo Andreabul, zajdem, ty už jak těhulka a já snažila ![]()
třeba mi vyjde IUI, budu doufat ![]()
děkuji Andreabul, já také věřím, že se tobě zadaří
v pondělí jedeš, vid?budu na tebe myslet ![]()
ahojky, tam mám jednoho bobíška u sebe a dva v mrazáku. Tři víkend nezvládli.
andreabul píše:
ahojky, tam mám jednoho bobíška u sebe a dva v mrazáku. Tři víkend nezvládli.
takže jeden bojovník…super!!!ted hlavně klid a nohy v teple
musí to být ok…tfuj tfuj tfuj
![]()
Ahojky, tak se to asi povedlo. Dnešní test byl pozitivní
Doufám, že krevní testy to jen potvrdí.
andreabul píše:
Ahojky, tak se to asi povedlo. Dnešní test byl pozitivníDoufám, že krevní testy to jen potvrdí.
zdravím…paráda a gratulka
není co dodat,jen tak dále !!!
Ahojky holky, tak se s vámi dělím o špatnou zprávu. Před týdnem bylo HCG zvýšené, vypadalo to na těhu i testy byly pozitivní a dnešní výsledek negativní. Takže příští rok další pokus. ![]()
Ahojky, tak jsem byla dnes po neúspěšném pokusu u doktora. byl zklamaný z toho, že to nevyšlo. Ale udělal ultrazvuk a zatím je nízká sliznice. Pokud ještě do pátku vyroste, tak by v pondělí mohl být KET. Tak uvidím, co bude v pátek ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.