Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky chcu se zeptat od dubna chodime k caplyginovi ve ct jsem prodelala hysteroskopii a pristi ct jdem na imunologii tak se chcu zeptat jakou zkusenost s nim mate a zda vam pomohl nektere k mimcu ? ![]()
@Baby1987 Ahojky, takové jméno slyším ve spojení s gyncentrem v Ostravě poprvé. Já tam chodím k dr. Lachčinovi a s tím jsem moc spokojená. ![]()
Ahoj děvčata,ja vím že mudr.chaplygin ma kliniku ve frýdku.
Ale je možné že jezdí i do Ostravy.
Ja mám s Ostravou špatné zkušeností,ale zato Frýdek mužu vřele doporučit.
Ja mam za sebou 3ivf a spoustu dalších věci,a nic z toho.
Ale zázraky se dějí,jsem těhotná přirozenou cestou. ![]()
@svadlenka tak to je skvělé, že to vyšlo přirozeně.
Já si na Ostravu nemůžu stěžovat. doktor je výborný, sestřičky taky - všechno vysvětlí, popíše, můžu se zeptat na cokoli. Jak se to jmenuje ve frýdku? Mají weobév stránky? Že bych se podívala ![]()
Ahojky oni nemaji nějakou extra stranku jen www.carfm.cz/.
Už jsme tu kdysi psala o tom co a jak,je to hned na 1 strance.
Tak se když tak mrkni.ahojky
Ahoj chtěla bych se k vám přidat. My máme za sebou 2 ivf. V ostravě u pana doktora čermáka a je fakt super. Teď jsem v9tt a vždy se ke mě chovali velmi hezky. Takže chválím i sestřičky které mají lidsky přístup.
@almas píše:
Ahoj chtěla bych se k vám přidat. My máme za sebou 2 ivf. V ostravě u pana doktora čermáka a je fakt super. Teď jsem v9tt a vždy se ke mě chovali velmi hezky. Takže chválím i sestřičky které mají lidsky přístup.
jééé, takže další „čermáčátko“
super a gratulka
![]()
@Anonymní píše:
jééé, takže další „čermáčátko“![]()
super a gratulka
![]()
eděkuji je to fakt super doktor
Baby1987: Zkušenost s profesionalitou mám dobrou, ikdyž zatím výsledek nula. Nejprve vše pořádně vyšetří a pak teprve něco začne dělat. Po imuno v Praze jsem měla 3 měsíce prednison, poté opět imuno a poté 3 nepodařené IUI. Ted máme prázdniny bez léčby a od září příprava na první IVF.
@Marta25 Maš pravdu Mudr. Chapligin prvně vše pořadně vyšetří a pak děla nějake pokusy.
Mužu vřele doporučit, jak ochotu presovnalu tak lekaře.
Tak at maš brzy// ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat? Já chodím k panu doktorovi Lachčinovi… Nemám s kým srovnávat (tedy krom mého gyndaře, ale tam chodím jen 1× ročně na prevenci)… Zatím jsem spokojená
@Boculka taky chodím k Lachčinovi. Už tam chodím tak rok a půl a zatím bez úspěchu, teď se chystáme na druhé IVF. tak jsem zvědavá. Ale jako doktor je velmi příjemný, má rád názory svých pacientů a když jsem chtěla po prvním IVF nějaké vyšetření, nebyl proti a hned je udělal. Takže já jsem s ním zatím spokojená ![]()
Ahoj holky ![]()
také chodím do Gyncentra a jsem nadmíru spokojená!
chodila jsem k doktoru Poláčkovi a je velmi příjemný. Provedli mi 4 x IUI a ta poslední se podařila. Jsem v 23 tt a čekáme chlapečka
jsme štastni, že nám pomohli a dočkali jsme se. Protože jsem chtěla chodit do poradny také tam, tak mi lékař doporučil doktorku Lorencovou, je super, příjemná, vše vysvětlí. Takže za mě na výbornou. Personál byl za mne vždy vstřícný, příjemný, ochotný. Lékaři také. Jinam bych nechodila. Držím Vám všem všechny palce, aby jste také byly brzy těhulky
![]()
@Pupalka píše:
Ahoj holky
také chodím do Gyncentra a jsem nadmíru spokojená!chodila jsem k doktoru Poláčkovi a je velmi příjemný. Provedli mi 4 x IUI a ta poslední se podařila. Jsem v 23 tt a čekáme chlapečka
jsme štastni, že nám pomohli a dočkali jsme se. Protože jsem chtěla chodit do poradny také tam, tak mi lékař doporučil doktorku Lorencovou, je super, příjemná, vše vysvětlí. Takže za mě na výbornou. Personál byl za mne vždy vstřícný, příjemný, ochotný. Lékaři také. Jinam bych nechodila. Držím Vám všem všechny palce, aby jste také byly brzy těhulky
![]()
gratulace veliká k chlapečkovi zatím v bříšku
![]()
Ahoj holky, já se taky přidavám do diskuze. Do Gyncentra jsem chodila rok k panu Dr. Lachčinovi. A nemůžu si na nic stěžovat. Vše vysvětlil a v ničem nebyl problém. A tak hned napoprvé nám vyšlo IVF Teď mě předal ke svému gynekologovi, protože má svojich pacientů dost. Opravdu doporučuji a kdyby jste se chtěli na něco zeptat klidně napište. Jsem od odběrů vajíček na nemocencké a už je to druhý měsíc a začínám se nudit ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.