Gyncentrum Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
790
12.10.13 07:02
@čmelinda píše:
Ahoj,
chtěla bych přispět taky do diskuse. S partnerem jsme byli na Gyncentru v Ostravě a prodělali jsme během 3/4 roku čtyři inseminace.

Musím ale říci, že se nám vůbec nelíbí přístup jak personálu, tak lékařů, chladné, neosobní jednání. Nikdy na nás neměli dostatek času, na jakékoliv dotazy jsme dostali pouze strohou odpověď, vlastně jsme se nic nedozvěděli, mnohdy na nás neměli ani čas. Prostě neprofesionální jednání.

Pro většinu z nás je tohle velice citlivá záležitost a podle toho by se měli chovat i lékaři a personál. Vždyť oni jsou tady pro nás, ne my pro ně.

Teď jsme se dozvěděli o Centrum asistované reprodukce Frýdek-Místek.
Byli jsme tam s partnerem u MUDr. Konstantina Čaplygina. To byl pro nás ale šok. Neuvěřitelně lidský přístup a slušnost. Ty informace, co jsme se dozvěděli za 1/2 hodiny to jsme se nedozvěděli za 3/4 roku v Gyncentru v Ostravě.
Výsledky, o kterých nám v Ostravě řekli, že jsou špatné, tak ve Frýdku s tím nebyl žádný problém.
Gyncentrum v Ostravě už nechci ani vidět. Pokaždé, když jsme tam šli jsme měli nepříjemný pocit.

Nikomu to nedoporučuji.

Ulpně s tebou souhlasím. :) Ani člověka pořádně nevyšetři jen shrabnou prachy a jde se na věc :zed: :cert: U Chapligina je to opravdu jine jednaní a hlavně všechno vyšetří a nědělaji pokusy jak na králících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.13 12:12

@terkom83 svatá pravda…sto lidí, sto názorů. já na gc nedám dopustit, vždy ochotní a s profesionálním přístupem :mavam:

• Citovat
  • Upravit
575
14.10.13 16:37

Ahojky holky.
no já jsem začala minulý měsíc chodit do gyncentra a zatím jsem teda spokojena. tak snad to vydrží. jsem ráda že jsou zde i pozitivní recenze. Jinak bych se z toho už zbláznila… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.13 19:43
@tynuse86 píše:
Ahojky holky.
no já jsem začala minulý měsíc chodit do gyncentra a zatím jsem teda spokojena. tak snad to vydrží. jsem ráda že jsou zde i pozitivní recenze. Jinak bych se z toho už zbláznila… :zed:

ahoj :mavam: a at se brzo zadaří :hug:

• Citovat
  • Upravit
575
14.10.13 20:09
@Anonymní píše:
ahoj :mavam: a at se brzo zadaří :hug:

Děkuju moc, no uvidíme co se bude dít dál. ale snad to všechno klapne a budeme se radovat. a děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4236
17.10.13 11:51

@tynuse86 Držím palce at ti vyjdou brzo na testu 2 čárky a pak už jen vydržet několik měsíců než se narodí zdravé miminko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
17.10.13 11:55

@terkom83 jééé děkuji ti jsi moc hodná :hug: snad to klapne, věřím tomu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
17.10.13 11:57

@terkom83 a ty někam chodíš do CAR??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4236
17.10.13 13:32

@tynuse86 Teď už ne, chodila jsem tam v květnu a v červnu jsem otěhotněla :oops:
Je to krásný pocit, když se Ti v bříšku hýbe malý tvoreček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
17.10.13 16:13

@terkom83 tak to gratuluji :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22222
1.11.13 13:26

Ahoj, holky nechápu proč platíte doplatky např za za Gonaly, pojištovny hradí 2250j což většinou stačí na stimulaci. Ty doplatky jsou někdy až 10 tisíc., proč se necháváte okrádat, ne všechny centra to dělají. Snad se objevuje i nová záležitost, že není cílem abychom byli těhotné, ale abychom hlavně měli další a další cykly ubývá totiž pacientke ve všech centrech. Pište co se kde hradí co, kde stojí a za co jste platily ať všichni víme, kde nás jen škubou a kde i léčí.

• Citovat
  • Upravit
jurajjurajjuraj
1.11.13 17:52

Proc by to udelali napoprve uspesne kdyz vedi ze prijdes po druhe a zas vydelaji

napisu to narovinu, tak jak ty jdes do prace a treba uklizis tak oni leci lidi, myslim ze v nekterych tech centrech jde jenom o vyvar, protoze lide jsou pro dite ochotni brat i nemale pujcky

je centrum a centrum

jak uz sem psal vys, my se s manzelkou schodli na tom ze do gyncentra do ostravy bychom uz v zivote nesli, raci zajet nekde o 200km dal nez k nim, nastesti se nam to povedlo prirozenou cestou

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.13 10:40

My jsme byli v GC na dvě IVF a při druhém, kdy jsme neměli ani jedno embryo na zavedení, nám nabídli, že další pokus nám udělají se slevou, že si zaplatíme pouze léky. My jsme ale byli proti, vzala jsem si výpis a jeli jsme do Brna. Tam se nám to povedlo napoprvé a dnes už mám doma měsíční holčičku. Mají tam i lepší vybavení a embryology, kteří ví, co dělají.

• Citovat
  • Upravit
881
4.11.13 11:57

Ahoj holky mohu se přidat do debaty? vypadá to že jinak než asistovanou reprodukcí asi nepočneme ale chlap furt hučí že na IVF nejsou peníze :( tak pokud se mohu tak blbě zeptat na kolik asi tak výjde horm. stimulace při těch pokusech které hradí pojišťovna? popřípadě jestli jsou opravdu takové velké rozdíly mezi CARy… jsme z Ostravy a nemáme auto tak asi někam dojíždět daleko nebudeme tak zvažujeme buď Polanku a nebo F-M. sice gyncentrum máme nejblíže ale co tak čtu tak jenom tahají z lidí peníze a péče teda nic moc… tak teď fakt nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
4.11.13 18:03

Ahoj, chtěla bych poradit jak zařídit spermiogram pro manžela v Ostravě atd prosím nejaky tip? myslím kde volat, kolik to stoji, jestli musíme mit doporuceni atd. Na internetu je toho tolik ze už sama nevím :-) S manželem se snažíme už pres rok. Me čeká serie vyšetření u gyn. A moc se na to netesim :-( Chtěla bych tam poslat manžela dřív než můj gyn. Myslíte ze delam dobře? :( díky za reakce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.