Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@andreabul
tak to je něco, no já jdu zítra na start, tak jsem zvědavá, jak to všechno dopadne, moc se na to nefixuju, jak to tak čtu a vidím kolem sebe tak jen málokomu se to podařilo napoprvé…takže uvidíme no…
a můžu se zeptat kolik jsi platila při KET??
@tynuse86 Přeji úspěšný start
Jak na to na tebe působí ty první informace? Když nedojde po odběru vajíček k ET tak první KET neplatíš až když dojde na další KET, tak tam je to 6000,– za rozmražení a transfér pak jsou ještě nějaké injekce, ale to je tak max. do 500,–. Jinak se nenech vystrašit, každá to máme jinak já mám třeba ještě 8 zmražených embryí.
@Anonymní píše:
@andreabul jéé, zdravím baboa se zpožděním velikým, moc moc blahopřeji k natálce a přeji jen to zdravíčko. takže je to malá „brňačka“,jo
![]()
Jo je brnacka
hlavne ze je ![]()
@romuš Týý jo,8 embryí, tak to je dobré. To budete velká rodina. Já mám jen dvě a jsem i za to ráda a doufám, že přežijí rozmražení. Zavádět budeme, ale až za 2roky.Za měsíc čekám kluka, vyšel na první pokus, tak všem ostatním čekatelkám co čekají jak to dopadne držím palečky. Je to nádhera cítit, jak ve vás roste nový život
![]()
@terkom83 jééé, tak to Ti závidím. Náš třetí pokus už leží v postýlce. Kde budeš rodit?
@andreabul Zase na Fifejdách ![]()
Tak to ti gratuluji, že to do třetice vyšlo. Někdy je to nutné vytrvat a pak o to víc jste se museli těšit na miminko.
Vždycky jsem si přála velkou rodinu, jen škoda, že to nejde přirozenou cestou.No štěstí, že tu máme ty vymoženosti a skvělé doktory ![]()
@terkom83 souhlasím. Nebýt doktrorů a jejich práce, tak jsme bez dětí. Na Fifejdách rodila švagrová. Mi se tam moc nechtělo. Já byla ve Vítkovicích a jinam bych nešla. Na porodním boxu jsi od začátku kontrakci až do samotného konce.
@andreabul Zrovna dnes jsem byla na porodním boxu na Fifkách a musím uznat, že je to tam k nepoznání úplně jiné a mnohem pěknější než před 9lety jak jsem rodila dceru. A to jsem minule měla nadstandart a byla to hrůza. Ta vana je velká jak whirpoolka, je jen 2 kroky od porod. lehátka které má mimichodem spoustu poloh, Na pokoji je taky záchod a sprcha.Je to luxus a taky tam je maminka od první kontrakce až po závěrečný porod.
Po dnešku se už na porod i těším
![]()
@terkom83 a opravdu mluvíš o fifejdách? Švagrová tam rodila a než začala tlačit, tak byla celou dobu na hekárně.
@andreabul Jo dneska jsem tam byla ![]()
Extra jsem se ptala jestli je to běžný pokoj pro každou maminku a paní říkala, že ano. Mají tam tyto super porodní pokoje 3.Pak je možné, že pokud je více porodů než 3,tak maminky než jsou připravené k porodu, tak jsou v nějaké hekárně, ale tuto místnost nám paní asistentka neukázala ![]()
@terkom83 tak kdoví, proč to švagrová měla jinak. Já jsem to v těch Vítkovicích měla, tak jak to popisuješ. A personál byl taky výborný.
@romuš
No tak docela dobře a jen doufám že to bude všechno OK. jinou možnost si ani nepřipouštím dneska jsem 13. Den po ET, tak jsem zvědavá…:-) A co ty??
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.