Gyncentrum Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4236
8.3.14 17:48

@andreabul Jo určitě, zatím kojím přes den a v noci dávám příkrm a pokusím se to tak udržet co nejdéle. Uvidíme jak dopadneme na kontrole u Dr. jestli přibývá na váze nebo hubne, pak podle toho to budeme muset upravit, ale nechci úplně přestat kojit. Přece se i u prsu pěkně zklidní a přitulí, je to moc pěkné. A o ty chvilky se nechci připravit.
Přikrmuju ze skleněné kádinky, prý není dobré používat klasické lahvičky, když chci kojit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
8.3.14 18:16

@terkom83 já jsem ze začátku dokrmovala stříkačkou a pak jsem si koupila z medely láhev pro kojené děti. Není to klasická savička. Ta připomíná prs a teče to jen když tahá. Kolik si potáhne, tolik má. I díky tomu mi zůstala u prsu dodnes. I když kojím už asi dvakrát denně a v noci odstříkávám. Jinak už dávám ovoce a zeleninu a když má hlad tak UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4236
8.3.14 18:38

@andreabul Jak máš staré dítko??Tak to jsi dobře vymyslela :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
8.3.14 20:11

@terkom83 Natálka má 5 měsíců. Strašně to letí. Pořád ji mám před očima, když jsem ji viděla hned po porodu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4236
9.3.14 10:14

@andreabul jo to máš pravdu, čas ukrutně letí :think:
Moje Natálka už má 9 let :nevim:
Ty jsi z Havířova z Bludovic, tak to budeš někde poblíž Zaguří, že??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
9.3.14 19:40

@terkom83 jo, do té restaurace to mám tak 10 minut pěšky. Ty jsi taky odsud nebo to tu jen znas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
9.3.14 19:42

@terkom83 už jsem se dívala. Jsi z Fifejd. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4236
10.3.14 14:00

@andreabul Do Havířova jezdíme tak 1× týdně. Manžel se tam narodil a má tam rodiče. Já tam mám gynekologa…Na Zaguří si zajdeme občas na jídlo-moc dobře tam vaří :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
10.3.14 17:28

@terkom83 já jezdím ke gynekologovi až do Hlučína. Zatím se mi nechce měnit :-) Tak to tady znáš :-) Na záguří je dobře. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
17.3.14 20:17

Ahoj holky, tak jsem se chtěla podělit s někým s mojí dnešní první návštěvěou Gyncentra v Ostravě u pana Dr. Lachčina… no abych se přiznala byla jsem docela v šoku z jeho přístupu, a jsem docela znechucena. Nechci třebas někoho strašit ale už tam s přítelem ani nevkročíme. Tak tedy… objednaná jsem byla na 2hod. přišli jsme i s přítelem radši dříve tak asi o půl 2 už. na řadu jsme přišli až ve 3hod, takže docela jsme z toho byli oba unavení už. Pak si mě vyzvedl v čekárně doktor Lachčin a šli jsme do ordinace. Už v čekárně jsem vyplňovala nějaký dotazník, a pak se mě dr. vyptal na dalších věcí, po 5 min, jeho vyptávání mi sndělil jen tak od boku, prostě mi vpálil jednoduše do obličeje, že u mě jsou nějaké další testy u něj asi zbytečné a že to nevidí jinak než na darované vajíčku… ja ná jen čučím s otevřenou pusou a ptám zda je to všechno co mi řekne, a že opravdu není jiná možnost? Přišel mi to jako docela hrozný přístup, jelikož pro ženu je tohle docela dost citlivé téma a měl by ji na tuhle variantu trošku připravit. Jako čekala jsem jiný přístup… takový trošku přátelštější… Co mi vykládala známa jak tam byla s manželem tak k nim se chovali uplně jinak, pěkně si povídali s ní i s jejím maželem, řekl jim doktor co všechno se bude dít, jaký je poustup atd…
A když se vrátím k moji dnešní zkušensoti, po větě kdy mi doktor oznámil že u mě je jen šance na darované vajíčko tak mě doslova z ordinace vyhodil…!!! Řekl mi že bohužel na mě nemá více času, že má objednanou další paceintu, tak já tam sedím jak trotl v šoku, slzy v očích a on mi řekne že na mě nemá čas??? tož kde jme jako, jak si může dovolit takový přístup ke své pacientce, po tom co ji řekne takovou zprávu bez testů a vyšetření??? Fakt jsem zklaamaná, chceme zkusit asi Opavu nebo Olomouc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
18.3.14 20:25

@Bambussska Je to smutné, takový přístup v takové choulostivé věci. Jsem z Opavy, ale tady bohužel žádný CAR není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
18.3.14 21:46

Tak jsme teda objednaní do Polanky do Fertimedu. a už přístup sestřičky v telefonu byl o 100% jiný než v Ostravě. tak jsem zvědavá jak dopadneme. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
19.3.14 07:12

@Bambussska ty jo, to fakt, takovy pristup??Ja jsem s nim spokojena, jen teda mi prijde, ze spise me chce hnat na umele, at maji z toho penize nez aby mi daval nejake prasky na podporu, objednat se chci taky do Polanky, budu rada, kdyz mi das kontakt..kamaradka mi davala, ale ja si ho nenapsala :zed: tak mooc dekuji jinak ted jsem zacla jist kys. listovou samostatne, pit opetkontryhelovy caj, tak snad se v tele n2co pohne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
19.3.14 09:51

@darushka kontakt na Polanku je 596 632 149 a fakt strašně příjemná sestřička, všechno mi vysvětlila, co si mám donest, že má přítel jít se mnou a už i jakým stylem to říkala, tak byla fakt příjemná. jsem až na půl 5 objednaná, tak jsem se ptala zda to není pozdě že nechci zdržovat tak pozdě… tak říkala že jak budeme potřebavat tak tak dlouho s náma budou. Lachčim mi právě taky řekl že stimulace je zbytečná, že hned mě hnal do toho dárcovstvtí a jak jsem zjistila kolik to stojí, tak mě napadlo hned že chce mít z toho více peněz… Ten čaj bych taky chtěla zkusit, kde se dá koupit? v lékarně? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
19.3.14 11:11

0 @Bambussska jj,da :) budto sypany nebo porcovany, ja mam sypany, prijde mi to lepsi.pak jeste beru gynex, ale to je o nicem..nekomu to pomize mi ne, ale doberu to..nevyhodim to, kdyz to stalo 400kc.. :) pak mi kamaradka doporucila femigard, tak na nem uvazuju, ale taky vyjde pekelne drahy a kura ma byt 3 mesice..jeste uvazuju, ze zkusim nosifol :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.