Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@andreabul
po OPU jich bylo 20, oplodněných 18., do ET přežilo 13, 2 jsme zavedli a 11 šlo do mražáku…:-) Tak uvidíme…
@tynuse86 Tééda ty budeš mít ale velkou rodinku ![]()
13den jsem už testovala a měla jsem tam hodně slaboučké až neviditelné 2čárky, ale věřila jsem tomu, že tam prostě jsou a i krevní testy mi pak těhotenství prokázaly, tak držím palečky i tobě ![]()
Já už budu rodit každým dnem, klučina už má přes 3,5kg a já funím při každém pohybu.Dnes jsem si dala zátěžový den, vygruntovala jsem celý byt, navařila rodině ať mají co jíst, pak si vyšlapala schody do 7patra, mám čerstvě po horké vaně a čekám kdy to přijde ![]()
@tynuse86 píše:
@romuš
No tak docela dobře a jen doufám že to bude všechno OK. jinou možnost si ani nepřipouštím dneska jsem 13. Den po ET, tak jsem zvědavá…:-) A co ty??
Jé tak to jsme se minuly
Já jsem 2 den po KET
Plánuju testovat 10 den
To už by jsi měla být možná i dnes po krvi ne? Držím palce ![]()
@tynuse86 píše:
@andreabul
po OPU jich bylo 20, oplodněných 18., do ET přežilo 13, 2 jsme zavedli a 11 šlo do mražáku…:-) Tak uvidíme…
Super stav! ![]()
@romuš Díky a pak napiš jak dopadl domácí test…moc ti přeju 2 čárky ![]()
Bude to vaše první miminko??
@romuš děkuji na krev jdu až v pondělí. dneska jsem 11 den po ET. trošku jsem to popletla…:-)
no já si test dělat ani nebudu, nemám na to nervy. ale strašně mě bolelo v podbříšku, jako bych to měla dostat…tak uvidíme no…a jak dopadl KET??
@tynuse86 tak to máš teda úrodu.
Držím pěsti, ať Ti potvrdí těhotenství. ![]()
@terkom83 Natálka měla 3750g jak se narodila. A stejný odhad měl i dr. při kontrole před porodem
A šlo to rychle ![]()
@romuš držím pěsti, ať Ti to dobře dopadne ![]()
@andreabul Moje Natálka měla před 9lety jak se narodila 3,55kg. Včera jsem byla na kontrole u DR. a Samuel má v bříšku už teď 3700g ve 38tt. Vypadá to na pořádného chlapa ![]()
@terkom83 tak to pěkně roste. Má se u Tebe dobře
Je poznat, že je to chlap ![]()
@terkom83 Ano první, děkuji ![]()
@tynuse86 To já bych zase nevydržela čekat na tu krev a už se raději na každou variantu předpřipravím doma ![]()
@andreabul díky ![]()
@tynuse86 píše:
@romuš děkuji na krev jdu až v pondělí. dneska jsem 11 den po ET. trošku jsem to popletla…:-)
no já si test dělat ani nebudu, nemám na to nervy. ale strašně mě bolelo v podbříšku, jako bych to měla dostat…tak uvidíme no…a jak dopadl KET??
Právě jsem to s někým chtěla konzultovat dnes t. j. 6 den mě už i přes den bolí podbříšek, ale není to úplně shodná bolest je taková tíživá snad ani ne bolest
Tak hlavně, že jsi to nedostala
Myslím, že tam je velká šance. Já jsem to minule dostala a bylo po všem. KET v pohodě připadá mi to jak gyn. prohlídka
Tak držím palce!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.