Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@andreabul
holky mooooc vám děkuji a samozřejmě vám dám vědět jak to všechno pokračuje. nepřipouštím si nic jiného než to že to bude v pohodě…:-) a vám ostatním moc držím pěstičky… ![]()
@terkom83 priroz3nou c3wtou prave, ze…D3.Lachcina mi uz taktne naznacil, ze muzeme byt radi, ze se povedla..a ze se povedla..sestricky vzdycky paradne zamestna ![]()
Jinak holky, vypada to, ze prasky zabiraji, dostala jsem ms a v patek zacinam brat clostik ![]()
@darushka Tak to máš stejné jako já, jen odhaduji, že já jsem na to druhé čekala dýl než ty. Kolik má první dcerka let??
Gratuluji k úspěšné léčbě, jen tak dál ![]()
@terkom83 mala ma 2 rocky
holky, kez by se zadarilo
v patek jdu na kontrolu, tak jsem zvedava, budou i vysledky spermogramu ![]()
@darushka
no držím ti pěstičky moooooc ti přeji aby to vyšlo… ![]()
No, kezby
ndztracim nadeji a zas si davam moc sanci a beztak budu zklamana ![]()
@darushka
no se mnou dobře…zatím 2 bobišci a jsem dnes 6+4 tak uvidíme…věřím že to bude super, a že všechno bude v pořádku. vůbec si nepřipouštím že by to nemělo klapnout…:)
tak snad se zadaří i tobě…
![]()
Juu, tak to se moc mas..Mi je dneska strasne nejak divne, proste blbe..ale je blbost abych byla uz tehu, kdyz mi ms skoncila v patek
Snad se zadari co nejdrive, to bych byla moooc rada ![]()
Tak holky, dnes kontrola folikul 11 mm
takze na prd…jsme objednani na konzultaci a kdyztak umele.. ![]()
@darushka píše:
Holky, kdo ma zkusenost s umelym, jaka je cena atd?
Tak to je mi líto, ale nezoufej.
Na konzultaci před IVF ti řeknou všechno. nás to vyšlo na 25 i injekcema a se vším všudy. prodloužená kultivace, PCSI, i kryokonzervace. Oplodnění všch vajíček co ti vemou. mě jich vzali 20 oplodnili 18 a nic jsem nedoplácela…a všechno ti vysvětlí neboj…
Lachčina je super…
budu ti držet pěstičky…
![]()
a na kdy jste objednáni??
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.