Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@darushka to je škoda. A to bylo se stimulací nebo přírodní cyklus? Já s IVF zkušenosti mám. Od začátku cyklu si pícháš hormony do břicha a chodíš na kontroly, kde ti můžou případně upravit dávku hormonů. Jak mají folikuly kolem 20mm tak tě objednají na punkci, kde ti v narkóze odeberou vajíčka, v ten den tam i manžel nebo přítel dá spermie. Vajíčka se oplodní a ty si pak voláš, kolik se jich oplodnilo a kdy bude transfer. Nás to v GC stálo kolem 30000kč.
@darushka píše:
@andreabul stimulaci clostibergytem, prave
Nesmutni
Já jsem měla stimulaci clostíkem 5× než jsem na něj dostala alergii a jiné východisko nebylo…
V GC je to teda už levnější jak říkám IVF 22000+za injekce asi 3000
budu ti držet pěstičky
@tynuse86 a jaktoze si mela stimulaci clostikem 5×??to mu muzu rict, ze chci jeste pockat?
@darushka píše:
@tynuse86 a jaktoze si mela stimulaci clostikem 5×??to mu muzu rict, ze chci jeste pockat?
no chtěli to tak, tak jsem to tak měla ale, podruhé už bych do toho nešla, bylo mi po něm blbě a výsledek stejně nikde.
Samozřejmě čekat můžeš jak dlouho chceš. IVF přece není povinné… ![]()
Xuprimne, mi se do umeleho n3chce jit, kdyz prvni mame prirozeneetka proc by to sakra nemoho jit i podruhe?? ![]()
@andreabul Tak 30tis.je dost..já platila za IVF a léky celkem jen něco kolem 12tis.
Včera nás pustili z nemocnice a malého už mám doma.Je to spáč.
Porod byl super rychlý, doma mi praskla doda ve 2ráno a v 5 už byl na světě ![]()
Váha 4150G a délka 53cm, bez nástřihu a šití…vše je OK, jen bojujeme s kojením ![]()
Holky moc vám taky přeju šťastné konce a ať všechny co chcete miminko se dočkáte ![]()
@terkom83 Moc Ti gratuluji. Je to kluk jako buk
S kojením jsem taky měla problémy. Teda měla jsem spíš málo mléka. A v jednom skoro nic. I když jsem odstříkavala a stimulovala, tak stejně z toho nic nebylo. Dnes z něj dám max. 30 a z druhého přes sto.
Rychlý porod jsem měla taky, ale s nástřihem, potrháním a šitím. V tom Ti můžu jen závidět. ![]()
@andreabul Já mám mlíko, ale malý nesaje.On jak se přitulí k prsu, tak usne a vůbec mu nevadí, že má prázdné bříško ![]()
@terkom83 tak ho zkus polechtat na na lících, uších nebo pod bradou. Malá mi to dělala taky někdy. Hlavně ze začátku.
@andreabul Na toho mojeho to neplatí, zkoušeli jsme snad všechno se sestřičkama v nemocnici a jak prostě usne, tak si s ním můžu dělat co chci a on si klidně spí dál ![]()
Budeme zkoušet kojit ještě týden a když nebude přibírat, tak hold budeme přikrmovat. U dcery to tak taky bylo a je z ní zdravá holčička ![]()
@terkom83 to víš, že jo. Já taky přikrmuju UM skoro od začátku. Bez příkrmu jsme byli snad týden. A budeš zkoušet i kojit u příkrmů?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď