Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@darushka to je škoda. A to bylo se stimulací nebo přírodní cyklus? Já s IVF zkušenosti mám. Od začátku cyklu si pícháš hormony do břicha a chodíš na kontroly, kde ti můžou případně upravit dávku hormonů. Jak mají folikuly kolem 20mm tak tě objednají na punkci, kde ti v narkóze odeberou vajíčka, v ten den tam i manžel nebo přítel dá spermie. Vajíčka se oplodní a ty si pak voláš, kolik se jich oplodnilo a kdy bude transfer. Nás to v GC stálo kolem 30000kč.
@darushka píše:
@andreabul stimulaci clostibergytem, prave
Nesmutni
Já jsem měla stimulaci clostíkem 5× než jsem na něj dostala alergii a jiné východisko nebylo…
V GC je to teda už levnější jak říkám IVF 22000+za injekce asi 3000
budu ti držet pěstičky
@tynuse86 a jaktoze si mela stimulaci clostikem 5×??to mu muzu rict, ze chci jeste pockat?
@darushka píše:
@tynuse86 a jaktoze si mela stimulaci clostikem 5×??to mu muzu rict, ze chci jeste pockat?
no chtěli to tak, tak jsem to tak měla ale, podruhé už bych do toho nešla, bylo mi po něm blbě a výsledek stejně nikde.
Samozřejmě čekat můžeš jak dlouho chceš. IVF přece není povinné… ![]()
Xuprimne, mi se do umeleho n3chce jit, kdyz prvni mame prirozeneetka proc by to sakra nemoho jit i podruhe?? ![]()
@andreabul Tak 30tis.je dost..já platila za IVF a léky celkem jen něco kolem 12tis.
Včera nás pustili z nemocnice a malého už mám doma.Je to spáč.
Porod byl super rychlý, doma mi praskla doda ve 2ráno a v 5 už byl na světě ![]()
Váha 4150G a délka 53cm, bez nástřihu a šití…vše je OK, jen bojujeme s kojením ![]()
Holky moc vám taky přeju šťastné konce a ať všechny co chcete miminko se dočkáte ![]()
@terkom83 Moc Ti gratuluji. Je to kluk jako buk
S kojením jsem taky měla problémy. Teda měla jsem spíš málo mléka. A v jednom skoro nic. I když jsem odstříkavala a stimulovala, tak stejně z toho nic nebylo. Dnes z něj dám max. 30 a z druhého přes sto.
Rychlý porod jsem měla taky, ale s nástřihem, potrháním a šitím. V tom Ti můžu jen závidět. ![]()
@andreabul Já mám mlíko, ale malý nesaje.On jak se přitulí k prsu, tak usne a vůbec mu nevadí, že má prázdné bříško ![]()
@terkom83 tak ho zkus polechtat na na lících, uších nebo pod bradou. Malá mi to dělala taky někdy. Hlavně ze začátku.
@andreabul Na toho mojeho to neplatí, zkoušeli jsme snad všechno se sestřičkama v nemocnici a jak prostě usne, tak si s ním můžu dělat co chci a on si klidně spí dál ![]()
Budeme zkoušet kojit ještě týden a když nebude přibírat, tak hold budeme přikrmovat. U dcery to tak taky bylo a je z ní zdravá holčička ![]()
@terkom83 to víš, že jo. Já taky přikrmuju UM skoro od začátku. Bez příkrmu jsme byli snad týden. A budeš zkoušet i kojit u příkrmů?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.