Gyncentrum Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1575
26.9.14 20:37
@romuš píše:
To chce klid holky a hlavně nepropadat panice a mít optimistický přístup :palec:

Můžu se zeptat, do kterého caru jsi šla, že jsi ho vyměnila? Já jak jsem z gyncentra do Fertimedu. A po pravdě řečeno jsem i z toho Fertimedu rozhozená. O pár stránek jsem psala důvody, co mě tak rozhodilo.
Co by jste mi řekly na sanatorium HELIOS v Brně? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
26.9.14 20:40

@lenusek11111 a co Eurofertil v ostravě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
26.9.14 20:44

@terkom83 Moc děkuji :) taky doufám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
26.9.14 21:52
@phoma píše:
@lenusek11111 a co Eurofertil v ostravě

Ahoj. Gratuluju k malé princezně. Ať jste zdravé a šťastné. :kytka: :hug:
No já už na tu Ostravu jsem nějak háklivá. Z té Polanky jsem vylezla ubrečená jak želva. Síla. Uvidíme, co bude v úterý na genetice. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
26.9.14 22:17

@lenusek11111 Moje řeč, co se týká mě, tak Ostrava vůbec. Přešla jsem právě do Heliosu v Brně a zatím jsem velmi spokojená, né jen přístupem, ten si každý může přibarvit, ale těmi metodami, které používají..jsou úplně někde jinde mají své osvědčené postupy a hoodně spokojených klientek, což mluví za vše!
Když jsem se rozhodovala kam z gyncetra tak jsem úplně propadla panice, když jsem zjistila jak jsou ty centra v Ostravě na stejné brdo a nechtěla jsem přejít z bláta do louže. Takže sice je to z ruky, ale ta dálka se opravdu vyplatí, když tam jde člověk s pocitem, že umí něco lépe, rozumí tomu a chtějí člověku pomoct..né jak tady v Ově, kde jsme byli jen jedni z mnoha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
26.9.14 22:19

Jinak holky nechcete založit nové téma, když tady z nás už nikdo do Gyncentra nechodíme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
26.9.14 22:27

@Beinhauerová94 A s tím vajíčkem, oni oplodňují jen jedno, protože když to tak udělají, tak pojišťovna hradí 4 cykly, kdežto kdyby jich oplodnily více, tak vám pojišťovna uhradí jen tři. Tak možná proto :)

Jen bych chtěla poopravit tvůj výrok, není pravda, že oplodňují jen jedno vajíčko, tohle platí u embryí, které zavádí do dělohy. Když ti nějaké centrum zavede více než jedno embryo, okamžitě tě oberou o částečně hrazené 4IVF, i když ty si v té době myslíš, že ho určitě potřebovat nebudeš, takže to neřešíš, ale je to škoda. Vajíčka ti oplodní všechna, která máš zralá, klidně i třeba 12 kousků :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
27.9.14 08:31
@romuš píše:
Jinak holky nechcete založit nové téma, když tady z nás už nikdo do Gyncentra nechodíme :-D

Ja zalozim uzavrenou diskusi a prihlasim cas tam.Pak vam tady dam odkaz. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
27.9.14 08:52

@romuš Aha… no máš pravdu, jsem to popletla.. to se omlouvám. Když paní @lenusek11111 začala mluvit o jednom vajíčku, tak mě automaticky napadla takhle možnost, proč to takhle chtějí udělat. Já nevím, já jsem přešla do Fertimedu a jsem zatím spokojená..samozřejmě moje zkušenosti jsou nulové, zatím jsem celkem ničím neprošla, to že mi vzali krev a „pokecali“ semnou o nemocech mojí rodiny ještě nic není. Takže uvidíme. Každopádně pro mě Brno je nepředstavitelné, už teĎ mám problém přítele dostat z práce aspoň do té Polanky, natož tak do Brna… Pořád doufám a věřím, že se povede i zde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
27.9.14 08:57

:lol: Stane se, ze se clovek splete. :) Tak ja muzu za sveho muze rict, ze on je tvrdy workholik.Ale vi, ze mi na tom zalezi, takze kdyz zavelim, tak se mnou lita. A strika do zkumavky. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
27.9.14 09:06

Založila jsem novou skupinu: https://www.emimino.cz/…car-ostrava/

Tak čekám na schválení a pak můžeme kecat o otevřených věcech, ale i o běžných. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
27.9.14 09:20

Takže kdo chcete, můžete se přidat do diskuse výše uvedená. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
27.9.14 09:38

@lenusek11111 no s tím jiným Carem… mi taky doktorka nabízela např. v Brně nebo ještě jiné v Olomouci ale pro mě nepředstavitelném dojíždět tak daleko, zvlášt když si teď představím jak jsem na začátku do Polanky jezdila třebas i 2× týdně. Zdatný řidič ještě nejsem, takže by mě musel někdo vozit, nebo aspoň jezdit se mnou. i když ježdění do POlanky není taky moc jednoduché. :(

Jinak s tím oplodněním vajíček, jsem to nějak nepochopila. ale přeci když máte nějaké svoje (např. vám odeberou 10) a nebo jestli máte darovaná (jako my, a bylo jich 8) tak přeci oplodní všechny a pak se čeká kolik se jich opolodní a rozdělí (max 5 dní) a poté vám je zavádějí a zbytek embryjí zamrazí na další pokusy. My měli darované vajíčka, celkem se jich dárkyni odebralo 8 ty se oplodnili a použitelných bylo 5. poprvé jsem zaváděla 1, teď taky 1, a ještě nám tam zbývá jeden pokus po 1 a jedny dvojíčky.

Ve Fertimedu jsem naprosto spokojená, včera jsme se opět se setřičkama dost nasmáli, dokonce i s Dr. Holubem. ze začátku mi přišel straně nepřístupný na dotazy odpovídal stroze, ale včera se dokonce usmál a byl úplně jiný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
27.9.14 10:55

@lenusek11111 Tak ten můj není nějaký workoholik, ale má svou práci rád a právě jak říká tady @Bambussska, tak představa, že jezdím několikrát do měsíce do Brna a pak bych musela ležet někde tak daleko, kde zamnou ani nikdo nemůže přijet nebo takhe (snad chápete jak to myslím) tak to mi příjde při nejmenším zbytečné. Každopádně je to o člověku, že jo.. každý má své. Můj přítel taky pořád někde „stříká“ chudák :D ale snad ho to čeká už jen jednou a naposled :think: Jinak jsem taky zatím spokojená s Fertimedem.. A s těmi vajíčky - ano olpdní je všechny a zpět vloží jen jedno, já jsem to předtím popletla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
27.9.14 11:02
@Beinhauerová94
@Beinhauerová94 píše:
@lenusek11111 Tak ten můj není nějaký workoholik, ale má svou práci rád a právě jak říká tady @Bambussska, tak představa, že jezdím několikrát do měsíce do Brna a pak bych musela ležet někde tak daleko, kde zamnou ani nikdo nemůže přijet nebo takhe (snad chápete jak to myslím) tak to mi příjde při nejmenším zbytečné. Každopádně je to o člověku, že jo.. každý má své. Můj přítel taky pořád někde „stříká“ chudák :D ale snad ho to čeká už jen jednou a naposled :think: Jinak jsem taky zatím spokojená s Fertimedem.. A s těmi vajíčky - ano olpdní je všechny a zpět vloží jen jedno, já jsem to předtím popletla ;)

No já sice jezdím do Fretimed na kontroly a konzultace atd. ale zapoměla jsem napsat že na transfery jezdíme do Olomouce a vždy tam zůstanu přes noc abych si pak mohla odpočinou a ne jet hodinu v autě to bych potratila dřív než bych dojela domů :D a jezdím tam, protože tam máme zamreženy embryja. v červenci měli v polance celý měsíc dovolenou, tak musely pacientky jezdit do Olomouce a jelikož dárkyni našli tam, tak tam i nachystali, oplodnili a zamrazili embryjka. a je bezpečnější je transferovat tam než je převážet do Polanky. prostě je lepší když se pak převážejí pěkně v děloze, v pohodlí a teple než v mrazáku :d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.