Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@pcd píše:
naprosto souhlasím
My tam chodili 2roky nechali tam přes 100tisíc podstoupili 2ivf.
Pak jsme přešli do Olomouce do 3měsícu jsem byla těhotná a platili jsme 17000 za pár dnů mě čeká porod.
V gyncentru je to ztráta peněz času i nervů
Líp bych to nenapsala! Já tam teda naštěstí peníze neutopila žádné, protože jsem dala na intuici a utekla dřív, než nás stačili obrat…
@Vitalion Stačí srovnat ceníky GynCentra a jiných center
A přidejte přístup a prostředí a jednání… je mi na zvracení jen při vzpomínce
![]()
Souhlasím, rychle od tama pryč. Nás taky nestihli oškubat, utekli jsme do FN Olomoouc, nedoplácí se tam za hormony takže ušetřený prachy, vše dobře vysvětlí, doporučí, do ničeho nenutí a krásné ceny. Nám vyšlo ivf hned na poprvé. V gyncentru dělali genetiku jenom přítelovi, přitom se musí dělat oboum, vyšetřili celkově jenom přítele a hned že půjdeme do ivf, a to se nám vůbec nelíbilo už ten přístup prachy prachy prachy. v Olomouci se nad zprávami z gyncentra až zhrozili.
Ahoj holky, jsem tady nové. Jsem po prvním neúspěšném IVF v eurofertilu. Uvažuju, zda změnit CAR a vyzkoušet gyncentrum. Není tady některá z Vás, která chodila tam i tam a může to tak nějak aspoň trošku porovnat? dojmy, pocity, atd…díky moc. Samozřejmě že doktor říkal, že postupy a léčba je všude stejné v každém CARu v ČR, ale to si nejsem úplně tak jistá…je jasné, že mě chce udržet tam kde jsem.
@opickaaa Ahoj tam kde jsi teď ty nemám zkušenost, každopádně GynCentrum fakt ne ![]()
Doporučila bych všem, kteří mají zájem o IVF na této klinice, se předem pečlivě informovat i v jiných zařízeních a velmi pečlivě si udělat průzkum jak se k Vám mohou chovat jinde a jaké prostředí lze nabídnout. S partnerem jsme to bohužel neudělali a dali pouze na relativně dobrý první dojem Gyncentra.
Po první schůzce všechno vypadalo celkem v pořádku, jen nás s manželem zarazilo vnucování ceníku úkonů hned u první konzultace a nevelká ochota cokoli podrobněji vysvětlit. Lékaři zde dostatečně nebrali v úvahu mou silnou reakci na hormony, což mne stálo mnoho velmi těžkých dní, o dalších krajně neprofesionálních situacích ani nemluvě. Například embryotransfer prováděl člověk, jehož slovní zásoba byla velmi vulgární a to člověku v dané situaci opravdu moc nepřidá. Také samotné lékařské zprávy, průběh stimulace, sdělení negativního výsledku IVF, zájem o můj zdravotní stav, či jakýkoli komentář k tomu proč se transfer nepodařil, byl z mého pohledu dosti neprofesionální a postrádal lidský přístup. V současné době jsme na jiné klinice, kde je vše výše popsané diametrálně odlišné, takže máme s čím porovnávat.
Za sebe mohu říct, že tato klinika je zaměřena pouze a jen na zisk a lidské hodnoty nebo slušnost jsou ji cizí.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď