Gyncentrum Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
283
30.9.14 08:45

@terkom83 Tak jasně, vidím to sama, že když jsem v GynCentru nebyla spokojená, tak jsem přešla.. Taky jsem to tam takhle napsala. Prostě jestli má někdo špatné zkušenosti, tak se mu prostě více hodí jezdit dál a být v pohodě, než ušetřit čas a peníze za ježdění a být v rozkladu ze špatných výsledků. Je to o člověku a o tom, co kdo zažil a nezažil. Třeba (a pevně doufám, že ne) taky po nějaké špatné zkušenosti se dám na tu „ujetou“ cestu do Brna. Kdo ví… Právě, že jistotu nemáš nikdy, musíš jen vydržet a věřit :) Ikdyž je to těžké, já ještě nemám ani jeden pokus za sebou a jsem z toho na prášky :D opravdu nezávidím těm, kteří zkouší a zkouší a nejde a nejde.. Musí být silné a vytrvalé a za to mají můj obdiv. Moc si přeju, aby každá z nás tady dosáhla svého. ;)

@romuš Ale já neříkala co máš dělat, jen jsem řekla svůj názor prostě. O nic nešlo. Tak jasně, ale většinou se ti lidi rozhodují na základě svých zkušeností. Jakože dobře přečteš si tady o tom centru bůhví co a o dalším, že je nejlepší, tak je jasné, že si vybereš to s lepší recenzí, ale stejně všechno potom ukáže čas a vlastní zkušenosti. Ty máš špatné zkušenosti s Ostravou a někdo zase s Brnem či jiným centrem.. to si člověk nevybere ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
22.2.15 06:49

Dobrý den, mužu se zeptat kde jste přešla, taky zvažují. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
24.2.15 20:19

@Wewe07 Dobrý večer, nevím na koho přesně otázka byla, každopádně já jsem přešla do Fertimedu v Polence nad Odrou a jsme spokojeni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
24.2.15 22:13

Díky… taky jsem uvažovala… mohla bych se zeptat jaké je srovnání co se týká financí gyncentra a te Polanky. Protože, tam už je opravdu sponzorovat nehodlám… díky za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
26.2.15 16:53

@Wewe07 já jsem přešla do Repromedy do Brna a maximální spokojenost. IVF tam vyšlo hned, z toho máme dceru a teď jsem tam byla na ket a teď čekám na :srdce:. Do Brna se nemusí jezdit pořád, stačí na zákroky a možná na úvodní konzultaci. Mají svého doktora v Karviné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
26.2.15 23:48

@Wewe07 No teď to u sebe nemám, ale pan Docent v Polance mi hned při prvním pohovoru přepsal ceník, co jsem donesla z Gyncentra a hned jsme byli s částkou úplně někde jinde.. Jako peněz nás to stálo/stojí dost, ale to je asi všude… Jinak ceníky mají na internetu vyvěšené :)
@andreabul Na to Brno jsou tak celkově pozitivní ohlasy.. ale já si teda nedovedu představit, že bych někdě 2 hodiny jela na kontrolu.. bohužel tohle si s partnerem nemůžeme dovolit… vzhledem k tomu, jakou máme zkušenost s častým dojížděním na různé kontroly, zákroky, testy a tak vůbec.. Každopádně držím palce, ať prcek pekně roste :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
3.3.15 10:48

@Beinhauerová94 já jsem tam jela jen dvakrát. Na úvodní konzultaci a na zákrok. Jinak jsem chodila k dr. Šoustkovi do Karviné. Ten s nimi spolupracuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
5.3.15 16:16

@Wewe07 ahojky, já jsem přešla do FN Olomouc a jsme maximalně spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
19.7.15 20:42

@Beinhauerová94 Ahoj, nezlob se, ale nedá mi to a musím reagovat na tvoji otázku kdy ses tady ptala někoho ve 33.letech proč se o miminko snaží tak pozdě…Mě je taky 33, ale to neznamená, že jsme se nesnažili dříve, zrovna s tí nezačínáme, začali jsme když mi bylo 28 což je v dnešní době celkem OK, nemůžeš nikdy vědět co za tím je a osudy lidí jsou různé. Vím, že jsi nechtěla nikoho urazit…ale psát to ještě v takovéto diskuzi…ano, to je hloupá otázka. Jinak ti držím palečky, jsi moc mladá, takže od nás ostatních máš výhodu, kterou ti přeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
2.8.15 23:37

@Naomina Už nevím, který příspěvek co byl a co jsem v něm přesně psala, ale myslím si, že to určitě bylo myšleno na paní, které upřednostnili kariéru a jiné zájmy před tím být matkami. Bohužel jsou i takové mezi námi. Určitě to nebylo myšleno na všechny, které se snaží pozdě… Nebo… víte jak to myslím. Nikoho jsem urazit rozhodně nechtěla. Jen můj názor :) A samozřejmě děkuji :) Taky přeji, aby se brzy zadařilo, vím jak tohle umí bolet. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
27.8.15 19:27

@Beinhauerová94 Jasně, díky za reakci. A co u Vás, už se třeba i zadařilo druhé IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
8.9.15 19:50

@Naomina Zdravím :) Nezadařilo… s přítelem jsme se rozešli, takže jsem všechny návštěvy v Centru ukončila.. prozatím.. Rodiče mi sice říkali, že mě podporují, že to jde i bez něj, ale já toužím po rodině a ne být osamělá matka, kterou i s mimčem živí rodiče. Je to sice hodně těžké, ale jsem mladá a vše mám ještě před sebou. Radši počkat, než aby na to doplatilo moje vlastní dítě později… A jak jste vy na tom? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
22.9.15 20:14

@Beinhauerová94 Ahoj, to je mi líto. A jak to myslíš, že by to šlo i bez něj? :nevim: tomu nerozumím. Jinak já jsem tam byla na konzultaci a za mě dojmy a tak - vše dobrý, jsem zatí spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
24.9.15 15:08

Moje rada zní: Utíkejte od tama!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
24.9.15 15:11

Kdyby jsme šli hned jinam už máme doma minimálně roční dítko. Díky jinému centru máme doma 1,5 měsíční miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.