Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@terkom83 Tak jasně, vidím to sama, že když jsem v GynCentru nebyla spokojená, tak jsem přešla.. Taky jsem to tam takhle napsala. Prostě jestli má někdo špatné zkušenosti, tak se mu prostě více hodí jezdit dál a být v pohodě, než ušetřit čas a peníze za ježdění a být v rozkladu ze špatných výsledků. Je to o člověku a o tom, co kdo zažil a nezažil. Třeba (a pevně doufám, že ne) taky po nějaké špatné zkušenosti se dám na tu „ujetou“ cestu do Brna. Kdo ví… Právě, že jistotu nemáš nikdy, musíš jen vydržet a věřit
Ikdyž je to těžké, já ještě nemám ani jeden pokus za sebou a jsem z toho na prášky
opravdu nezávidím těm, kteří zkouší a zkouší a nejde a nejde.. Musí být silné a vytrvalé a za to mají můj obdiv. Moc si přeju, aby každá z nás tady dosáhla svého. ![]()
@romuš Ale já neříkala co máš dělat, jen jsem řekla svůj názor prostě. O nic nešlo. Tak jasně, ale většinou se ti lidi rozhodují na základě svých zkušeností. Jakože dobře přečteš si tady o tom centru bůhví co a o dalším, že je nejlepší, tak je jasné, že si vybereš to s lepší recenzí, ale stejně všechno potom ukáže čas a vlastní zkušenosti. Ty máš špatné zkušenosti s Ostravou a někdo zase s Brnem či jiným centrem.. to si člověk nevybere ![]()
Dobrý den, mužu se zeptat kde jste přešla, taky zvažují. Díky
@Wewe07 Dobrý večer, nevím na koho přesně otázka byla, každopádně já jsem přešla do Fertimedu v Polence nad Odrou a jsme spokojeni ![]()
Díky… taky jsem uvažovala… mohla bych se zeptat jaké je srovnání co se týká financí gyncentra a te Polanky. Protože, tam už je opravdu sponzorovat nehodlám… díky za odpoved
@Wewe07 já jsem přešla do Repromedy do Brna a maximální spokojenost. IVF tam vyšlo hned, z toho máme dceru a teď jsem tam byla na ket a teď čekám na
. Do Brna se nemusí jezdit pořád, stačí na zákroky a možná na úvodní konzultaci. Mají svého doktora v Karviné.
@Wewe07 No teď to u sebe nemám, ale pan Docent v Polance mi hned při prvním pohovoru přepsal ceník, co jsem donesla z Gyncentra a hned jsme byli s částkou úplně někde jinde.. Jako peněz nás to stálo/stojí dost, ale to je asi všude… Jinak ceníky mají na internetu vyvěšené ![]()
@andreabul Na to Brno jsou tak celkově pozitivní ohlasy.. ale já si teda nedovedu představit, že bych někdě 2 hodiny jela na kontrolu.. bohužel tohle si s partnerem nemůžeme dovolit… vzhledem k tomu, jakou máme zkušenost s častým dojížděním na různé kontroly, zákroky, testy a tak vůbec.. Každopádně držím palce, ať prcek pekně roste ![]()
@Beinhauerová94 já jsem tam jela jen dvakrát. Na úvodní konzultaci a na zákrok. Jinak jsem chodila k dr. Šoustkovi do Karviné. Ten s nimi spolupracuje.
@Wewe07 ahojky, já jsem přešla do FN Olomouc a jsme maximalně spokojeni.
@Beinhauerová94 Ahoj, nezlob se, ale nedá mi to a musím reagovat na tvoji otázku kdy ses tady ptala někoho ve 33.letech proč se o miminko snaží tak pozdě…Mě je taky 33, ale to neznamená, že jsme se nesnažili dříve, zrovna s tí nezačínáme, začali jsme když mi bylo 28 což je v dnešní době celkem OK, nemůžeš nikdy vědět co za tím je a osudy lidí jsou různé. Vím, že jsi nechtěla nikoho urazit…ale psát to ještě v takovéto diskuzi…ano, to je hloupá otázka. Jinak ti držím palečky, jsi moc mladá, takže od nás ostatních máš výhodu, kterou ti přeji.
@Naomina Už nevím, který příspěvek co byl a co jsem v něm přesně psala, ale myslím si, že to určitě bylo myšleno na paní, které upřednostnili kariéru a jiné zájmy před tím být matkami. Bohužel jsou i takové mezi námi. Určitě to nebylo myšleno na všechny, které se snaží pozdě… Nebo… víte jak to myslím. Nikoho jsem urazit rozhodně nechtěla. Jen můj názor
A samozřejmě děkuji
Taky přeji, aby se brzy zadařilo, vím jak tohle umí bolet. ![]()
@Beinhauerová94 Jasně, díky za reakci. A co u Vás, už se třeba i zadařilo druhé IVF?
@Naomina Zdravím
Nezadařilo… s přítelem jsme se rozešli, takže jsem všechny návštěvy v Centru ukončila.. prozatím.. Rodiče mi sice říkali, že mě podporují, že to jde i bez něj, ale já toužím po rodině a ne být osamělá matka, kterou i s mimčem živí rodiče. Je to sice hodně těžké, ale jsem mladá a vše mám ještě před sebou. Radši počkat, než aby na to doplatilo moje vlastní dítě později… A jak jste vy na tom? ![]()
@Beinhauerová94 Ahoj, to je mi líto. A jak to myslíš, že by to šlo i bez něj?
tomu nerozumím. Jinak já jsem tam byla na konzultaci a za mě dojmy a tak - vše dobrý, jsem zatí spokojená.
Kdyby jsme šli hned jinam už máme doma minimálně roční dítko. Díky jinému centru máme doma 1,5 měsíční miminko.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď