Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@tynuse86 Ano umělé mi vyšlo v Gyncetru OV a jsem už nyní v šestém měsíci. Šťastná jak blecha,8let jsme to neřešili a zkoušeli běžnou cestou a nic. Umělé vyšlo hned na první pokus.Za 2roky jdeme znova ![]()
Ty už máš nějaké dítě nebo se pokoušíte o první???
@terkom83 píše:
@tynuse86 Ano umělé mi vyšlo v Gyncetru OV a jsem už nyní v šestém měsíci. Šťastná jak blecha,8let jsme to neřešili a zkoušeli běžnou cestou a nic. Umělé vyšlo hned na první pokus.Za 2roky jdeme znova
Jj pokousime se o prvni avzacali jsme 1.IUI a ke komu jsi chodila??
@terkom83 píše:
@tynuse86 Ano umělé mi vyšlo v Gyncetru OV a jsem už nyní v šestém měsíci. Šťastná jak blecha,8let jsme to neřešili a zkoušeli běžnou cestou a nic. Umělé vyšlo hned na první pokus.Za 2roky jdeme znova
Jj pokousime se o prvni a zacali jsme 1.IUI a ke komu jsi chodila??
@tynuse86 Měl mě v péči DR. Lachčina a byl velmi příjemný. Doma už mám 8letou slečnu, která se nám povedla normální cestou a pak se muselo něco pokazit, že to tak dlouho nešlo a 2× jsem potratila kolem 7tt.
Tak držím palce ať se Vám to brzy podaří a máme doma taky malou-velkou radost ![]()
@terkom83
děkuju moc, jsi hodná, ![]()
a myslíš, že bych se na tebe mohla obrátit, kdybych si s něčím nevěděla rady?? ![]()
@tynuse86 No já zas tolik zkušeností nemám, ale pokud budu vědět, tak ráda poradím ![]()
@terkom83 píše:
@tynuse86 No já zas tolik zkušeností nemám, ale pokud budu vědět, tak ráda poradím
jsi mocinky hodná…a můžu se zeptat na kolik tě to vyšlo??
@tynuse86 Platila jsem jen za léky a pak zavedení, celkem do 12tis. Nepotřebovali jsme žádný nadstandart, tak to vyšlo celkem levně ![]()
@terkom83 píše:
@tynuse86 Platila jsem jen za léky a pak zavedení, celkem do 12tis. Nepotřebovali jsme žádný nadstandart, tak to vyšlo celkem levně
tak to je docela slušné, to se i dá. není to zase taková pálka…a kdy jsi byla na tom umělém??
@tynuse86 Ne nikdy dřív, to byl opravdu první a poslední pokus. Mám ještě 2oplozené embrya v mrazáku, tak ty určitě zkusíme ještě zavést tak za dva roky, ale pokud to nevyjde, tak znova to už nechci podstoupit.Jsem ráda za dvě děti a pokud vyjdou další, tak budu ráda, ale když to nevyjde, tak se věšet nebudu ![]()
@terkom83 píše:
@tynuse86 Ne nikdy dřív, to byl opravdu první a poslední pokus. Mám ještě 2oplozené embrya v mrazáku, tak ty určitě zkusíme ještě zavést tak za dva roky, ale pokud to nevyjde, tak znova to už nechci podstoupit.Jsem ráda za dvě děti a pokud vyjdou další, tak budu ráda, ale když to nevyjde, tak se věšet nebudu
to chápu. mě by stačilo jedno…
a nemáš prosím jejich ceník?? ať vím na co se tak +- připravit
@AniAn píše:
Díky za reakce
Jak řešite psychiku? Já ji mám v prd…![]()
NO MÁM SKVĚLÉHO MANŽELA, KTERÝ MĚ PODPORUJE A TO JE SUPER. Jinak se snažím najít si něco na práci, jsem totiž na nemocenské, tak se mi to všechno neskutečně táhne.
a jinak holky tady v diskuzích…jsou super… ![]()
@tynuse86 Ceník fakt nemám, ale klidně tam zajdi. Mají to tam vytisknuté u pokladny, ale já jsem se v tom stejně moc nevyznala.Jak jsem zašla přímo za doktorem, pak mě vyšetřil a doporučil mi co by mi mohli udělat, pak mi k tomu dal kalkulaci a bylo jen na mě jestli budu souhlasit nebo půjdu jinde..
@AniAn Jo určitě mi taky ve slabých chvilkách pomohl nejvíce manžel. Naštěstí nemocenskou nemám, tak od ráno do večera pracuju a pak mi to utíká, že ani nemám na nic čas myslet.
Držím palce a´t to brzy vyjde.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď