Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@tynuse86 Ano umělé mi vyšlo v Gyncetru OV a jsem už nyní v šestém měsíci. Šťastná jak blecha,8let jsme to neřešili a zkoušeli běžnou cestou a nic. Umělé vyšlo hned na první pokus.Za 2roky jdeme znova ![]()
Ty už máš nějaké dítě nebo se pokoušíte o první???
@terkom83 píše:
@tynuse86 Ano umělé mi vyšlo v Gyncetru OV a jsem už nyní v šestém měsíci. Šťastná jak blecha,8let jsme to neřešili a zkoušeli běžnou cestou a nic. Umělé vyšlo hned na první pokus.Za 2roky jdeme znova
Jj pokousime se o prvni avzacali jsme 1.IUI a ke komu jsi chodila??
@terkom83 píše:
@tynuse86 Ano umělé mi vyšlo v Gyncetru OV a jsem už nyní v šestém měsíci. Šťastná jak blecha,8let jsme to neřešili a zkoušeli běžnou cestou a nic. Umělé vyšlo hned na první pokus.Za 2roky jdeme znova
Jj pokousime se o prvni a zacali jsme 1.IUI a ke komu jsi chodila??
@tynuse86 Měl mě v péči DR. Lachčina a byl velmi příjemný. Doma už mám 8letou slečnu, která se nám povedla normální cestou a pak se muselo něco pokazit, že to tak dlouho nešlo a 2× jsem potratila kolem 7tt.
Tak držím palce ať se Vám to brzy podaří a máme doma taky malou-velkou radost ![]()
@terkom83
děkuju moc, jsi hodná, ![]()
a myslíš, že bych se na tebe mohla obrátit, kdybych si s něčím nevěděla rady?? ![]()
@tynuse86 No já zas tolik zkušeností nemám, ale pokud budu vědět, tak ráda poradím ![]()
@terkom83 píše:
@tynuse86 No já zas tolik zkušeností nemám, ale pokud budu vědět, tak ráda poradím
jsi mocinky hodná…a můžu se zeptat na kolik tě to vyšlo??
@tynuse86 Platila jsem jen za léky a pak zavedení, celkem do 12tis. Nepotřebovali jsme žádný nadstandart, tak to vyšlo celkem levně ![]()
@terkom83 píše:
@tynuse86 Platila jsem jen za léky a pak zavedení, celkem do 12tis. Nepotřebovali jsme žádný nadstandart, tak to vyšlo celkem levně
tak to je docela slušné, to se i dá. není to zase taková pálka…a kdy jsi byla na tom umělém??
@tynuse86 Ne nikdy dřív, to byl opravdu první a poslední pokus. Mám ještě 2oplozené embrya v mrazáku, tak ty určitě zkusíme ještě zavést tak za dva roky, ale pokud to nevyjde, tak znova to už nechci podstoupit.Jsem ráda za dvě děti a pokud vyjdou další, tak budu ráda, ale když to nevyjde, tak se věšet nebudu ![]()
@terkom83 píše:
@tynuse86 Ne nikdy dřív, to byl opravdu první a poslední pokus. Mám ještě 2oplozené embrya v mrazáku, tak ty určitě zkusíme ještě zavést tak za dva roky, ale pokud to nevyjde, tak znova to už nechci podstoupit.Jsem ráda za dvě děti a pokud vyjdou další, tak budu ráda, ale když to nevyjde, tak se věšet nebudu
to chápu. mě by stačilo jedno…
a nemáš prosím jejich ceník?? ať vím na co se tak +- připravit
@AniAn píše:
Díky za reakce
Jak řešite psychiku? Já ji mám v prd…![]()
NO MÁM SKVĚLÉHO MANŽELA, KTERÝ MĚ PODPORUJE A TO JE SUPER. Jinak se snažím najít si něco na práci, jsem totiž na nemocenské, tak se mi to všechno neskutečně táhne.
a jinak holky tady v diskuzích…jsou super… ![]()
@tynuse86 Ceník fakt nemám, ale klidně tam zajdi. Mají to tam vytisknuté u pokladny, ale já jsem se v tom stejně moc nevyznala.Jak jsem zašla přímo za doktorem, pak mě vyšetřil a doporučil mi co by mi mohli udělat, pak mi k tomu dal kalkulaci a bylo jen na mě jestli budu souhlasit nebo půjdu jinde..
@AniAn Jo určitě mi taky ve slabých chvilkách pomohl nejvíce manžel. Naštěstí nemocenskou nemám, tak od ráno do večera pracuju a pak mi to utíká, že ani nemám na nic čas myslet.
Držím palce a´t to brzy vyjde.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.