Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@LenkaRumpik tak to ti gratuluji. Já měla u dr. Lachčiny 2 IVF, ani jedno nevyšlo, u druhého ani nedošlo na ET a ani nám to pořádně nevysvětlil. Přitom den před ET jsme měli spoustu embryí. Pak jsme přešli do jiného caru a tam s lepšími metodami to vyšlo na poprvé ![]()
@LenkaRumpik píše:
Ahoj holky, já se taky přidavám do diskuze. Do Gyncentra jsem chodila rok k panu Dr. Lachčinovi. A nemůžu si na nic stěžovat. Vše vysvětlil a v ničem nebyl problém. A tak hned napoprvé nám vyšlo IVF Teď mě předal ke svému gynekologovi, protože má svojich pacientů dost. Opravdu doporučuji a kdyby jste se chtěli na něco zeptat klidně napište. Jsem od odběrů vajíček na nemocencké a už je to druhý měsíc a začínám se nudit
gratulka
mám stejný názor na gc ![]()
Taky gratuluji. U nás byl problém s manželem a já jsem 100% zdravá tak možná proto to šlo tak rychle. Důležitý je výsledek ![]()
My měli jedno IVF a 4 embryotransféry. Taky jsem chodila k dr. Lachčinovi, byl příjemný, ale bohužel nám to nikdy nevyšlo-nikdy nebylo těhu potvrzeno. Pak jsem tam přestala chodit a asi za rok otěhotněla přirozeně a už máme doma 5 měsíční holčičku. Konečně jsme se po 6-ti letech dočkali
holky držte se a hlavně to nevzdávejte ![]()
@smima píše:
My měli jedno IVF a 4 embryotransféry. Taky jsem chodila k dr. Lachčinovi, byl příjemný, ale bohužel nám to nikdy nevyšlo-nikdy nebylo těhu potvrzeno. Pak jsem tam přestala chodit a asi za rok otěhotněla přirozeně a už máme doma 5 měsíční holčičku. Konečně jsme se po 6-ti letech dočkaliholky držte se a hlavně to nevzdávejte
Tak gratuluji. Já jsem se taky divila, ze nam to vyslo napoprve. A jak pises nikdy se nevzdat!
Ahoj holky,
smima a andreabul - mohu se zeptat, jaký jste měli problém? A kam jsi přešla andeabul? Chodím taky do gc ov a zvažuji přechod - už nám nevyšlo několik pokusů ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky,smima a andreabul - mohu se zeptat, jaký jste měli problém? A kam jsi přešla andeabul? Chodím taky do gc ov a zvažuji přechod - už nám nevyšlo několik pokusů
Já jsem přešla do repromedy do Brna. Mají svého doktora i v Karviné, takže do Brna Ti stačí jet na úvodní konzultaci, případně na začátek stimulace a pak až na punkci a transfer. Možná Ti doporučí některá další vyšetřeni, které Ti v GC nedělali. Můj problém je endometrióza, takže jsme museli rovnou na IVF a po dvou neúspěšných pokusech jsem chtěla změnu. Nechtěla jsem čerpat další pokusy, když jsem ani netušila výsledek. Po změně nám to vyšlo napoprvé. Může to být náhoda, ale stalo se. Mají tam i možnost monitoringu vývoje embryí, tak kdyby náhodou Ti nezbylo nic na ET, tak je možné zjistit příčinu, jestli se přestaly vyvíjet přirozeně nebo tam byla nějaká chyba.
Přeju Ti hodně štěstí ![]()
@andreabul ahoj.tak čtu tady po delší době, že se zadařilo…velká gratulace
užívej si to ![]()
jinak děvčata, nevzdávat, at už se léčíte kdekoli!!!já s ova spokojena, dělali pro mě vše a nakonec se povedlo ![]()
@Anonymní píše:
@andreabul ahoj.tak čtu tady po delší době, že se zadařilo…velká gratulace![]()
![]()
užívej si to
jinak děvčata, nevzdávat, at už se léčíte kdekoli!!!já s ova spokojena, dělali pro mě vše a nakonec se povedlo
Děkuji. Teď už končím 15 tt
Oni se snažili, ale když Ti to párkrát nevyjde, tak už chceš změnu ![]()
Andreabul - moc Ti děkuji za odpověď, my už jsme u 5 IVF, takže změnu fakt potřebuji… já jsem ok, až na zvýšené fsh a nízké amh. Přeji krásné těhulkování ![]()
@Anonymní píše:
Andreabul - moc Ti děkuji za odpověď, my už jsme u 5 IVF, takže změnu fakt potřebuji… já jsem ok, až na zvýšené fsh a nízké amh. Přeji krásné těhulkování
tak já jsem byla asi přesně tvůj případ…vysoké fsh a nízké amh, do toho teda spermio na prd…vše se v ova vyřešilo. pardon za anonym, jistě chápeš
štěstíčko přeji
@Anonymní píše:
@andreabul![]()
![]()
To víš, že chápu
Mi amh v GC myslím ani nedělali. To až v Brně
Máš už toho opravdu dost za sebou, už Ti to moc přeju, ať Ti to konečně vyjde ![]()
No nejsem sice holka ale protoze se nam taky nedari tak sem tam sel na spermiogram ( az druhy den sem prisel na to ze v polance je fertimed- nebo tak nejak ) takze : objednal sem se, jeli jsme 60km, 20 minut jsme hledali misto na zaparkovani, vsechny parkoviste na karty, zavolal sem z auta do gyncentra ze tam sem objednany a jestli maji nekde svoje parkoviste nebo at mi poradi kde mam zaparkovat- absolutni nezajem, pak me nasmerovali cajti a zaparkovali jsme, prisli jsme do gyncentra a cekali jsme ze kdyz tam ma mit clovek klid a pohodu tak i chodby budou nejak vypadat ale smula, sli jsme do druheho patra tam se poresilo obcanku atd a sel jsem do odberove mistnosti, mistnost metr a pul na metr a pul, plastova zidle jak u tamanu, nefunkcni televize, umyvadlo a zadny vesak (takze pokud si chce clovek neco sundat tak nejspis na zem ukladat do kominku ), odevzdal jsem vzorek a rekli nam stavte se za hodinu zhruba a HLAVNE zaplatte v pokladne ted hned, o babe v pokladne skoda slov, jenom ji zajimalo jmeno a kdyz dostala prachy tak ani bu ani mu a sli jsme.
za hodinu jsme prisli ( oteviraci dobu maji psanou do 16h. prisli jsme 14:07 a trefili jsme na posledni zenskou ktera uz byla pomalu taky na odchodu, ta nam jeste vysledky dala, neco malo vysvetlila a zbytek jsme si museli zjistovat na netu, nektere vysledky nebyly napsany vubec
no a tak hned co jsme vysli jsme se s manzelkou behem par sekund shodli ze i kdyz se darit nebude a umele plati pojistovna tak temhle SMEJDUM pojistovna za nas platit nikdy nebude, radeji jezdit o 100km dal nez do gyncentra v ostrave
no a druhy den jsme prisli na to ze fertimed mame z baraku o kilometr dal jenom jinym smerem trosku
Ahoj chci se zepat paní doktorka mého přítele posila do ov na gyncentrum spermograf a jdu tam ted ve čtvrtek a chci se zeptat jestli něco budem platit
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.