Gyncentrum Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
137
25.11.11 14:52

holky, myslím na Vás, at to dobře dopadne :palec: já musím fičet pro syna do školy. zatím se mějte hezky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
25.11.11 15:06
Pupalka píše:
holky, myslím na Vás, at to dobře dopadne :palec: já musím fičet pro syna do školy. zatím se mějte hezky :mavam:

sice pozdní,ale gratulka ke kloučkovi…nějak mi to uniklo :potlesk: všem ,krásný víkend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
28.11.11 09:01

Ahojky, tak ve středu jdu na OPU a pak v pátek nebo pondělí na ET. :) OPU bude provádět dr. Poláček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
28.11.11 12:14
andreabul píše:
Ahojky, tak ve středu jdu na OPU a pak v pátek nebo pondělí na ET. :) OPU bude provádět dr. Poláček :-)

super super,máš dopícháno :lol: :lol: takže je to tak,jak jsem psala,provádí to stále jen poláček.žádné obavy,budeš v dobrých rukou.ted už jen to tolik potřebné štěstíčko !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
28.11.11 12:28

a který budeš DC v pátek či pondělí ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
28.11.11 12:37

Z Poláčka strach nemám, spíš by jsem se děsila, kdyby tam byl Čermák, i když na mě udělal dobrý dojem. :) Možná to bylo tím, že jsem od jiného doktora a ne jeho :lol: :lol: :lol: Na OPU 13, v pátek 15 a v pondělí 18 DC. Nevím, kdy by bylo ET lepší. Záleží taky jak se budou vyvíjet. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
28.11.11 12:46

načasováno to máš podle mě ok,jasně,záleží,jak rychle se budou mimča dělit,však oni ti ve čtvrtek určo řeknou.moc ti to přeji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
28.11.11 12:51

Moc díky. :hug: Ty jsi to měla stejné dny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
28.11.11 13:32

no já to měla tak porůznu,od myslím 16 dne až po 21 dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
28.11.11 18:18

ahoj holky :mavam: tak hlásím MS a hurá ve středu do OV na konzultaci před IVF. Říkali ,že mám přijet třetí den cyklu. Tak jsem zvědavá, co navrhnout. Už se fakt těším, že se opět bude něco dít. Bylo by krásné, kdyby nám to vyšlo během Vánoc :pankac: Určo budu informovat, co se mnou budou tento měsíc dělat. Ještě tu někdo psal, že tam jede také ve středu? Holky, kdo to byl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
28.11.11 22:06

Ahoj holky,já vás jen čtu a nepříspívám,protože u nás se nic neděje ale taky vám držím palečky aby vám to už konečně vyšlo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
29.11.11 07:08

Dobré ráno,
Pupalko, Tobě řekli, že máš přijít až 3. DC? To už jsi tam byla nebo ještě ne? Já jsem začala stimulovat 2 DC a měla jsem přijít co nejdřív, nejlépe 1 DC, a to mi pěkně vyšlo :-) Byla už jsi na krev a vstupní vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
29.11.11 09:19

ahoj Andreabul, tak já jsem už na vstupní vyšetření byla na krev i manžel. Když mi dělali IUI tak mi Poláček řekl, že pokud nedostanu MS tak mám přijít za sedm dní a pokud dostanu MS tak mám přijít třetí den cyklu. To jsi mě ted postrašila, že by už bylo pozdě na stimulaci?dneska jsem druhý den cyklu a zítra tam jedem s manželem. Mám nemocenskou tak musím pro lístek na penízky. Do papíru pro lékaře mi napsali, že pokud nevyjde IUI tak jdu hned v prosinci na ET A IUI. tak snad to mají už vyřízené s pojištovnou a hned mi zítra dají hormony. My nemáme čas nazbyt.Copak sis píchala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
29.11.11 09:28

tak já chodím k Lachčinovi. Možná to má každý jinak, ale co vím i od holek z jiného CARu, tak nejpozději 3 den se má začít se stimulací. Možná to má dobře spočítané. :-) Já jsem si píchala menopur a pak přidali cetrodine. Včera jsem pak měla pregnyl. Ale ten musel být na čas. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
29.11.11 09:32

tak jsem volala sestřicce od Poláčka, že se máme zítra dostavit s manželem a říkala, že to IVF v prosinci mi určitě neudělají.musí to poslat teprve na pojištovnu, pak mají volno. To mě fakt nepotěšili!zítra máme přijet v jedenáct na konzultaci k tomu IVF. Takže zas měsíc čekání, mě to už tak ubíjí :zed: :zed: no, snad ten leden vyjde :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.