Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Spáča píše:
Právě k dr.Čermákovi,byla jsem objednaná přímo k němu neměla jsem vůbec na výběr a bohužel jsem si nezjistila informace na netu o Gyncentru.
vždyt by přece nebyl problém,objednat se u jiného doktora.ale,pokud se tam celkově necítíš,tak raději zkus jiný car.držím palec ![]()
Ahoj,necitíla jsem se tam moc dobře,a hlavně ne u Čermáka ale manžel to vyřešil už tam nechtěl jezdit.
A kde je v Ostravě,a nebo v okolí další centrum?
v ostravě byl měl být ještě ten nový-eurofertil,pak fertimed polanka nad odrou,car ve frýdku…to je z těch nejbližších…můj manža to naopak neřešil ![]()
má známá byla v CARu ve frýdku a byla tam spokojená. Jinak znám holky z eurofertilu a ty to taky celekm chválí, hlavně od té doby, co si sestřička čte diskusi. Jediná nevýhod eurofertilu je v tom, že tam jsou jen v pondělí, středu a v pátek.
Děkuji,aňi jsem nevěděla že je tu kolem Ostravy tolik center jen jsi vybrat a já se hlásila do Gyncentra.
Zkusím manžela přemluvit,aspoň že to zkusíme ještě někde jinde ale myslím že to bude dost těžké . ![]()
tak vidíš,máš z čeho vybírat a to je fajn.já si vybírat nemohla ,car byl v ostravě pouze jeden:roll: a copak manža,jaké pak přemlouvání,že se mu do toho nechce?vždyt chlapům vesměs nic moc nedělají,všechno to vyžerem my baby ![]()
To máš pravdu Gammaray. Mě teď čeká IVF. Nemáte s tím někdo zkušenosti, teda kolik to stojí v Gyncentru? Byla jsem tam včera na konzultaci k IVF, ale k ceně jsme se pořádně nedostali. Bylo to poprvé,co jsem tam čekala skoro hodinu, měli zpoždění. Takže nám nestačil říct cenu, po nás už tam měl další pár, který měl tak na hodinu. ![]()
a nedívala si se jim na jejich stránky,nemají tam ceník?jinak ceník mívali pověšený taky nahoře v čekárně.ono to bude asi taky individuální,co navíc nehrazeného ti navrhne…pk,ah(to platí každá),icsi+ doplatek za stimul.léky-injekce,nehrazená narkoza, atd…
GAMMARAY píše:
tak vidíš,máš z čeho vybírat a to je fajn.já si vybírat nemohla ,car byl v ostravě pouze jeden:roll: a copak manža,jaké pak přemlouvání,že se mu do toho nechce?vždyt chlapům vesměs nic moc nedělají,všechno to vyžerem my baby
To máš pravdu,taky jsem to manželovi říkala že on dá jenom ty spermie a to je všechno jinak ostatní postupuju já ale stejnak to moc nepomohlo.
Mám to těžké,ale snad ho přesvědčím a půjde se mnou do jiného a teď jsi snad vybereme dobře. ![]()
tak to je mi líto , no jo,to jsou chlapi!!u mě to bylo spíš naopak,já už jsem po neúspěších nechtěla pokračovat a můj mě furt nutil a přemlouval.tak ho hezky zpracuj
![]()
tak na ceník jsem se dívala, a doktor mi říkal jendou 25000 a podruhé 30000. Tak uvidíme, na kolik nás to vyjde.
Spáčo, manžela se Ti podaří přesvědčit. Možná mu zkus říct, že výsledek bude stát za to. Nebo mu něco slíbit za to, že tam půjde a pak ho pochválit. To mají chlapi rádi. ![]()
to jako ještě doplatek 25000-30000 kč, za jinak hrazený pokus pojištovnou?to se mi zdá hodně ![]()
jo, k tomu co platí pojišťovna ještě takaovou částku, ale to je asi ta nejvyšší. S levnějšími léky by mohla být částka nižší. Uvidím, co mi řekne a jaké mi dá léky na stimulaci. Jen nevím, jestli tam půjdu ještě letos nebo až příští rok.
andreabul píše:
jo, k tomu co platí pojišťovna ještě takaovou částku, ale to je asi ta nejvyšší. S levnějšími léky by mohla být částka nižší. Uvidím, co mi řekne a jaké mi dá léky na stimulaci. Jen nevím, jestli tam půjdu ještě letos nebo až příští rok.
at se rozhodneš,jak se rozhodneš,přeji mnoho štěstí a nejlépe v podobě // ![]()
andreabul píše:
tak na ceník jsem se dívala, a doktor mi říkal jendou 25000 a podruhé 30000. Tak uvidíme, na kolik nás to vyjde.
Spáčo, manžela se Ti podaří přesvědčit. Možná mu zkus říct, že výsledek bude stát za to. Nebo mu něco slíbit za to, že tam půjde a pak ho pochválit. To mají chlapi rádi.
Ahoj,pokusím se manžela přesvědčit ale mi už totiž jedno dítko máme podařilo se přirozenou cestou tak jsi myslím že manžel už tak nebojuje jak by nebylo žádné a proto nechce už jezdit do nějakého centra.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.