Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky Holly, všechny zákroky, co mi dělali byly v Polance. V červenci měli celý měsíc dovču, takže jsem jednou jela do Olomouce, jináč vše tady.
Ahojky, no, tak do Eurofertil taky nejdu,protože nemají smlouvu s VZP, takže asi jedině ten Fertimed v Polance. Tak uvidime. Potřebuju tam doporučení od lékaře, nebo tam můžu jen tak zavolat a objednat se?
A nechce změnit pojišťovnu, VZP není zrovna ideální co se týče CAR, ale nevím jak to má Polanka, kukni na http://www.fertimed.cz/ a podívej se na smluvní pojišťovny. Já mám ČPZP a přítel Revírní a je to v pohodě. Do Caru nemusíš mít doporučení. Jen je třeba se snažit min. 1 rok, nebo bys to alespoň měla tvrdit. TEL: 596 632 149. Objednáš se, samozřejmě na první návštěvu s partnerem a bude to středa, budeš mít vtupní pohovor s Doc. Sobkem - parádní chlap
… jo a pojď už do jiné diskuze, protože jak slyším Gyncentrum, tak se mi ježí chlupy ![]()
TOHLE JSEM NAŠLA - Polanka: IVF proplácí bez omezení
nehradí testy PCR na cystickou fibrózu, chlamydie
na pracovišti v Polance nehradí anestezii a anesteziologické výkony, screening vývojových vad, konizace a amputace čípku, KTG, hydrolaparoskopii, laparoskopii, zamražení ejakulátu, urologické vyšetření a operace
JJ díky, na polanku už jsem se dříve dívala a aspoň něco od nich VZP hradí. Manžel má též RBP tak ten to bude mít vklidu. Nevim možná asi taky přejdu k RBP.Co já vím. ![]()
Oki, ráda přejdu do jiné diskuze. Ale chtěla jsem zjistit co nejvíc o tom Gyncentru ať vím jesti tam jít nebo jinam. A do jaké diskuze chodíš ty?
Ahoj, my jsme nejdříve byli ve Fertimedu v Polance. S brekem jsme odtamtud odešli, málo informovali, pak zjistili, že mi chybí nějaké odběry. Že prý si za to můžu sama a ani se neomluvili. Přešli jsme do Gyncentra do Ostravy a byli jsme nadmíru spokojeni. Doporučuji Dr. Lachčinu.
Ahoj Lentilko, promiň, ale tomu, co píšeš, nemůžu uvěřit. Co máš za diagnózu, že ti hned dělali IVF? Rozdíl mezi Gyncentrem a Fertimedem je zásadní a to ten, že ve Fertimedu tě hned neženou do IVF, jsou k tobě milí. Chodím tam od června a docela často a ještě se tam na mě nikdo nezamračil, natož, aby mě sprdl. V Gyncentru jsem měla pocit, že sestry obtěžuji a Dr. Čermák o tom raději ani mluvit nebudu. Dr. Lachčinu jsem měla jen jednou, takže nemohu posoudit. Co ti chyběly za testy?
přidám se k vám, mám zkušenosti s Gyncentrem. Jak píše Kačulinek, taky nám bylo určeno hned najet na IVF, i když u nás nějaké velké problémy nejsou. Takže jsem v Gyncentru absolvovala během roku a půl 1× IVF/ICSI/+ ET a 4× KET, bohužel vše bez jakéhokoliv úspěchu. Embrya se NIKDY nechytla, ani jedno…
Chodím za dr. Lachčinou, který je příjemný. Když k němu půjdu na kontrolu, sama navrnu IUI, protože prý 6× ročně hradí kompletní IUI pojišťovna. Tak už víte, proč nejdřív řeší oplodnění metodou IVF? Je to totiž dobrý byznys ![]()
Ahojky Anonymní,
neuvažovala jsi o změně CARu?
Já nevím, u mě změna CARu nebyla způsobena neúspěchem, ale přístupem Gyncentra. Dr. Lachčina je asi lepší než Čermák, ale ať nedopadneš u dalšího IVF. Opravdu IUI hradí 6× ročně pojišťovna
a co ti diagnostikovali?
máme za sebou první cyklus IVF a další už rozjíždět nebudeme. Už mě je dost let / skoro 38 /a zkusíme to ještě buď IUI nebo tím, že mě dr. podle UTZ navede na ovulaci.Už máme doma jednoho 16-ti letého puberťáka, mimčo ještě chceme, ale jsem na druhou stranu smířená, že ho třeba mít nebudeme. A jak jsi na tom Ty?
u mě je diagnostika pouze nepravidelná ovulace a hraniční spremiogram, ale IUI se dá i s tímto výsledkem provést. Jinak nic závažnějšího…
Ahojky Snimi ty jsi anonym?
Tak to je určitě na IUI
My jdeme na kontrolu zítra a uvidíme, jestli bude IUI nebo folíky nebudou akorát a musíme přidat clostíku
U nás „jen“ PCO, spermošky jsou v pořádku.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Díky moc za radu:-) na Fertimed jsem se už taky dívala, no Polanka je sice docela blízko, ale jestli dělaji zákroky až v Brně či Olomouci, tak nevim nevim. Ale samozřejmě záleží co nám zjistí. Díky moc