Gyncentrum Ostrava

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Holly85
6.8.11 13:22

Díky moc za radu:-) na Fertimed jsem se už taky dívala, no Polanka je sice docela blízko, ale jestli dělaji zákroky až v Brně či Olomouci, tak nevim nevim. Ale samozřejmě záleží co nám zjistí. Díky moc :-)

• Citovat
  • Upravit
879
6.8.11 13:56

Ahojky Holly, všechny zákroky, co mi dělali byly v Polance. V červenci měli celý měsíc dovču, takže jsem jednou jela do Olomouce, jináč vše tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
6.8.11 14:53

Ahojky, no, tak do Eurofertil taky nejdu,protože nemají smlouvu s VZP, takže asi jedině ten Fertimed v Polance. Tak uvidime. Potřebuju tam doporučení od lékaře, nebo tam můžu jen tak zavolat a objednat se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
6.8.11 17:36

A nechce změnit pojišťovnu, VZP není zrovna ideální co se týče CAR, ale nevím jak to má Polanka, kukni na http://www.fertimed.cz/ a podívej se na smluvní pojišťovny. Já mám ČPZP a přítel Revírní a je to v pohodě. Do Caru nemusíš mít doporučení. Jen je třeba se snažit min. 1 rok, nebo bys to alespoň měla tvrdit. TEL: 596 632 149. Objednáš se, samozřejmě na první návštěvu s partnerem a bude to středa, budeš mít vtupní pohovor s Doc. Sobkem - parádní chlap :potlesk: … jo a pojď už do jiné diskuze, protože jak slyším Gyncentrum, tak se mi ježí chlupy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
6.8.11 17:45

TOHLE JSEM NAŠLA - Polanka: IVF proplácí bez omezení
nehradí testy PCR na cystickou fibrózu, chlamydie

na pracovišti v Polance nehradí anestezii a anesteziologické výkony, screening vývojových vad, konizace a amputace čípku, KTG, hydrolaparoskopii, laparoskopii, zamražení ejakulátu, urologické vyšetření a operace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
7.8.11 11:25

JJ díky, na polanku už jsem se dříve dívala a aspoň něco od nich VZP hradí. Manžel má též RBP tak ten to bude mít vklidu. Nevim možná asi taky přejdu k RBP.Co já vím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
7.8.11 11:27

Oki, ráda přejdu do jiné diskuze. Ale chtěla jsem zjistit co nejvíc o tom Gyncentru ať vím jesti tam jít nebo jinam. A do jaké diskuze chodíš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
8.8.11 18:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
31.8.11 09:28

Ahoj, my jsme nejdříve byli ve Fertimedu v Polance. S brekem jsme odtamtud odešli, málo informovali, pak zjistili, že mi chybí nějaké odběry. Že prý si za to můžu sama a ani se neomluvili. Přešli jsme do Gyncentra do Ostravy a byli jsme nadmíru spokojeni. Doporučuji Dr. Lachčinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
1.9.11 14:59

Ahoj Lentilko, promiň, ale tomu, co píšeš, nemůžu uvěřit. Co máš za diagnózu, že ti hned dělali IVF? Rozdíl mezi Gyncentrem a Fertimedem je zásadní a to ten, že ve Fertimedu tě hned neženou do IVF, jsou k tobě milí. Chodím tam od června a docela často a ještě se tam na mě nikdo nezamračil, natož, aby mě sprdl. V Gyncentru jsem měla pocit, že sestry obtěžuji a Dr. Čermák o tom raději ani mluvit nebudu. Dr. Lachčinu jsem měla jen jednou, takže nemohu posoudit. Co ti chyběly za testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.11 17:01

holky

přidám se k vám, mám zkušenosti s Gyncentrem. Jak píše Kačulinek, taky nám bylo určeno hned najet na IVF, i když u nás nějaké velké problémy nejsou. Takže jsem v Gyncentru absolvovala během roku a půl 1× IVF/ICSI/+ ET a 4× KET, bohužel vše bez jakéhokoliv úspěchu. Embrya se NIKDY nechytla, ani jedno… :cert: Chodím za dr. Lachčinou, který je příjemný. Když k němu půjdu na kontrolu, sama navrnu IUI, protože prý 6× ročně hradí kompletní IUI pojišťovna. Tak už víte, proč nejdřív řeší oplodnění metodou IVF? Je to totiž dobrý byznys :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
879
1.9.11 20:48

Ahojky Anonymní,
neuvažovala jsi o změně CARu? :wink: Já nevím, u mě změna CARu nebyla způsobena neúspěchem, ale přístupem Gyncentra. Dr. Lachčina je asi lepší než Čermák, ale ať nedopadneš u dalšího IVF. Opravdu IUI hradí 6× ročně pojišťovna :wink: a co ti diagnostikovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.11 12:12

kačulinku

máme za sebou první cyklus IVF a další už rozjíždět nebudeme. Už mě je dost let / skoro 38 /a zkusíme to ještě buď IUI nebo tím, že mě dr. podle UTZ navede na ovulaci.Už máme doma jednoho 16-ti letého puberťáka, mimčo ještě chceme, ale jsem na druhou stranu smířená, že ho třeba mít nebudeme. A jak jsi na tom Ty?

• Citovat
  • Upravit
69
2.9.11 12:14

kačulinku

u mě je diagnostika pouze nepravidelná ovulace a hraniční spremiogram, ale IUI se dá i s tímto výsledkem provést. Jinak nic závažnějšího…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
2.9.11 16:02

Ahojky Snimi ty jsi anonym?
Tak to je určitě na IUI :wink: My jdeme na kontrolu zítra a uvidíme, jestli bude IUI nebo folíky nebudou akorát a musíme přidat clostíku :think: U nás „jen“ PCO, spermošky jsou v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.