Gyncentrum Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
280
23.11.11 12:32

ahoj pupalko.já jsem už tedy bývalá pacientka dr poláčka,ale jak říkáš,taky spokojenost skoro se všemi..sestry,embryoložky no a brožová,to je sluníčko :lol: nynější cenu ti spíš osvětlí andreabul,ale taky záleží,co vše bude u tebe nutné provádět-doplácet.hodně štěstíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
23.11.11 12:38

ha ha…tak jsi mě předběhla :lol: :lol: ještě k tomu počítání a placení…já vím,že si o peníze říct musí,mně spíš u něj vadilo,že je vždy ,bez mrknutí oka,schrábnul do toho svého šuplíku,aniž by je spočítal.(to tam ale ještě kdysi nebyla pokladna).ale palety to jsou teda velké :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
23.11.11 12:51

Tak se mu mohlo dát méně a on by to nepoznal :lol: :lol: :lol: Teď to v pokladně přepočítávají :)

GAMMARAY píše:
ha ha…tak jsi mě předběhla :lol: :lol: ještě k tomu počítání a placení…já vím,že si o peníze říct musí,mně spíš u něj vadilo,že je vždy ,bez mrknutí oka,schrábnul do toho svého šuplíku,aniž by je spočítal.(to tam ale ještě kdysi nebyla pokladna).ale palety to jsou teda velké :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
23.11.11 13:08

no vidíš,to mě nenapadlo :think: jasně,v kase to přepočítaj a máš i doklad,škoda jen,že ho nikdo nechce proplatit :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
23.11.11 13:52

to si taky říkám. Kdyby se našel někdo, kdo mi to proplatí, tak bych mu to hned dala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
23.11.11 13:54

holky, díky za info s platbami. Na to ISCI když nepůjdeme, máme menší šanci, že se vajíčko spojí se spermií?příjde mi to taky dost 8.000,– když má manžel spermio prý výborné. Tak nevím, kde je u nás zakopaný pes. Jsme oba zdraví, víc jak rok se snažíme, vloni v listopadu jsem byla na revizi dělohy a v září u mě proběhl ranný potrat. To jsem se pak naštvala na moji gyndařku a už jsem fičela bez doporučení do Gyncentra. Paní Brožová je fakt sluníčko, všechno zařídila a hned jsme jeli na konzultaci a pak krev atd. Jsem ráda, že jsem u odborníků a že se mi už snad nestane, co dříve. Ti gyndaři jsou fakt na hlavu. Nasadí hormony bez odběru krve, nedělají UTZ, píchnou pregnyl a myslí si,že je to hotovka. :zed: :zed: tak jsem se rok trápila zbytečně. U mě to vypadá na problém se sliznicí. U IUI mi řekli, že je dostatečně hrubá ale potom se mi jaksi snižuje a není schopna udržet zárodek. Nevím. Myslí si, že je to v té sliznici. Tak beru po tom IUI utrogestan 2-2-2.Holky, já se tak těším, až budu mít to mimčo :D to je tak krásný pocit mít v bříšku miminko :hug: budu tady ráda číst, jak pokračujete, co je nového..jste z Ostravy nebo z okolí?já jsem z města asi 35 km jižně od OV. (omlouvám se, nechci být konkrétní)tak zhruba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
23.11.11 14:13

Pupalko, já taky nejsem přímo z ostravy, ale kousek od Ostravy :-) To ICSI oni doporučují, protože se to 100% oplodní. U nativu není jisté, i když je výborný spermiogram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
23.11.11 14:15

taky se na ten pocit mít u sebe mimi těším :-) jestli to vyjde, tak to bude už brzy. V pondělí jdu OPU :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
23.11.11 14:26

Pupalko, pokud jsi 2× potratila, tak něž se bezhlavě pustíš do nějakého IVFka, nech se pořádně vyšetřit.Myslím tím imunitu, hematologii(na mutace) a biochemku.Mnoho párů,co jsou v pohodě a nemohou počít, neví, že v tom můžou být zakopaně autoprotilátky.Nevim, zda ti to n+kdo vyšetřoval,ale mohli byste zbytečně přijít o peníze z neúspěchu na IVF, neboť centra dělaji podrobné etsty až po druhém neúspěšném IVF cyklu.Hmmm?Potraty nejsou samy sebou, kdyby jednou to se stává,ale podruhé to už může mít svoji příčinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
23.11.11 14:43
andreabul píše:
taky se na ten pocit mít u sebe mimi těším :-) jestli to vyjde, tak to bude už brzy. V pondělí jdu OPU :D

ty už to máš za pár,tak se těš a ted hlavně nestresuj :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
23.11.11 14:51

pupalko,naprosto souhlasím s ledovečkem.každý už druhý potrat má svou příčinu.mluvím,z vlastní zkušenosti(3krát zamlklé těhu,2krát spontání potrat vždy do 12tt,vše po ivf)my byli oba ok,jen horší spermio.on tě poláček hned na imuno a hematolku sám nepošle,bude t chtít zkusit.u mně až po mnoha nezdarech byla zjištěna V podolí vysoká BI,takže léčba,pak na hematolce nějaké tromb.mutace,takže při ivf nasazen anopyrin.až pak jsem byla připuštěna k dalšímu,x-tému ivefku.však uvidíš,co ti poví a doporučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
23.11.11 19:17

to je pravda, že už to mám za pár, ale od zítřka mám dvě injekce místo jedné. Jedna do břicha a druhá do stehna. Tak jsem zvědavá, jak to zvládnu. Do stehna je toho trochu víc :-) Doufám, že to vyjde na poprvé a bude i něco na zamražení. Do těch injekcí už se mi moc nechce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
23.11.11 20:41

píchání není zrovna příjemné,ale to dáš :* a kvalitních vajíček bude dost.pij tedka víc tekutin. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
24.11.11 07:07

já piju běžně kolem 2 litrů denně. Myslíš, že bych měla ještě víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
24.11.11 10:12

tak to myslím stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.