Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,ja nevim,co je to OPU?jeste mam dotaz,na to ISCI pujdete vsechny?podarilo se tady nekomu tehu napoprve?jsem zvedava,ze?
ahoj pupalko.OPU je ovariální punkce(odběr vajíček po tvé stimulce-pod narkozou)nevím,jak ostatní,ale já měla icsi pokaždé,měli jsme horší spermio.mně se ,bohužel,na první šup nezadařilo,měla jsem toho víc.
Pupalka píše:
děkuji
není zač,ráda budu občas sledovat i nadále
![]()
Ahojky, tak my to ICSI taky budeme mít.
Dnes jsem byla na ultrazvuku a folíky mají 13 mm. Byla jsem u čermáka a byl v pohodě. Pěkně si se mnou povídal. Na UTZ mi folíky i ukázal a bylo ji opravdu hodně. Ani to nešlo spočítat
Ptala jsem se, kdy to vidí na OPU a řekl, že tak ve středu. Tak uvidím. Ještě se mě ptal, jestli mám nemocenskou, tak jsem řekla že ne, a on na to, že ji doporučují od velikosti folíků 11mm. Tak uvidím, jeslti si ji nechám v pondělí vypsat.
Moc se mi do nemocenské nechce.
ahoj holky
Andreabul, to je moc dobře, že folíky rostou
copak sis píchala za hormon?máš krátký nebo dlouhý protokol?já jsem dneska testila, jsem 14den po IUI a sněhobílo.Takže to mám jasné. Už se těším na to IVF, jsem zvědavá, co nám řeknou..
holky, já mám na Vás dotaz, do kolika dní po vysazení utrouše se dostaví MS?já jsem ho brala, myslím tak před půl rokem, dva cykly a už si to nematuji, myslím,že do tří dní by měla příjít, že jo?díky za info ![]()
Ahojky, píchám si menopur a teď ještě přidal cetrotide. Taky jsem se těšila, až to začneme, ale pak ty injekce a pořád čekání, než narostou folíky, než je oplodní a dají zpět a pak čekání na výsledek. Pořád na něco čekáš
snad pak ten výsledek bude stát za to ![]()
já jsem nebrala utrogestan, ale duphaston. Myslím, že je to stejné. Po duphastonu přišla nejpozději třetí den po vysazení. ![]()
Pupalka píše:
holky, já mám na Vás dotaz, do kolika dní po vysazení utrouše se dostaví MS?já jsem ho brala, myslím tak před půl rokem, dva cykly a už si to nematuji, myslím,že do tří dní by měla příjít, že jo?díky za info
Andreabul, to je fakt, furt čekáme, už mě to pomalu ubíjí
snad to čekání brzy skončí nám všem tady a budeme brzy štastné ![]()
Pupalka píše:
holky, já mám na Vás dotaz, do kolika dní po vysazení utrouše se dostaví MS?já jsem ho brala, myslím tak před půl rokem, dva cykly a už si to nematuji, myslím,že do tří dní by měla příjít, že jo?díky za info
Ahojky, každá reagujeme na utrouš jinak. Já dostala MS vždy hned druhý den po vysazení a známá dokonci měla MS i při braní utrogestanu… ![]()
čau andr..takže u čermáka v poho,to je fajn(že by se změnil)
hlavně,že vše roste jak má a ve středu nástup a hurá vztříc svému štěstí ![]()
Je to možné, taky mě to překvapilo, ale příjemně. Byl docela milý
doufám, že porostou a ve středu to vyjde a nebudu už muset nic píchat. ![]()
andreabul píše:
Je to možné, taky mě to překvapilo, ale příjemně. Byl docela milýdoufám, že porostou a ve středu to vyjde a nebudu už muset nic píchat.
to víš,že porostou…v pondělí večer píchneš pregnyl a ve středu hurá na opu
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.