Gyncentrum Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
137
24.11.11 14:06

Ahoj holky,ja nevim,co je to OPU?jeste mam dotaz,na to ISCI pujdete vsechny?podarilo se tady nekomu tehu napoprve?jsem zvedava,ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
24.11.11 16:29

ahoj pupalko.OPU je ovariální punkce(odběr vajíček po tvé stimulce-pod narkozou)nevím,jak ostatní,ale já měla icsi pokaždé,měli jsme horší spermio.mně se ,bohužel,na první šup nezadařilo,měla jsem toho víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
24.11.11 18:36

děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
24.11.11 20:17
Pupalka píše:
děkuji :D

není zač,ráda budu občas sledovat i nadále :idea: :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
25.11.11 09:30

Ahojky, tak my to ICSI taky budeme mít.
Dnes jsem byla na ultrazvuku a folíky mají 13 mm. Byla jsem u čermáka a byl v pohodě. Pěkně si se mnou povídal. Na UTZ mi folíky i ukázal a bylo ji opravdu hodně. Ani to nešlo spočítat :-) Ptala jsem se, kdy to vidí na OPU a řekl, že tak ve středu. Tak uvidím. Ještě se mě ptal, jestli mám nemocenskou, tak jsem řekla že ne, a on na to, že ji doporučují od velikosti folíků 11mm. Tak uvidím, jeslti si ji nechám v pondělí vypsat. :think: Moc se mi do nemocenské nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
25.11.11 12:00

ahoj holky :mavam: Andreabul, to je moc dobře, že folíky rostou :palec: copak sis píchala za hormon?máš krátký nebo dlouhý protokol?já jsem dneska testila, jsem 14den po IUI a sněhobílo.Takže to mám jasné. Už se těším na to IVF, jsem zvědavá, co nám řeknou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
25.11.11 12:04

holky, já mám na Vás dotaz, do kolika dní po vysazení utrouše se dostaví MS?já jsem ho brala, myslím tak před půl rokem, dva cykly a už si to nematuji, myslím,že do tří dní by měla příjít, že jo?díky za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
25.11.11 12:06

Ahojky, píchám si menopur a teď ještě přidal cetrotide. Taky jsem se těšila, až to začneme, ale pak ty injekce a pořád čekání, než narostou folíky, než je oplodní a dají zpět a pak čekání na výsledek. Pořád na něco čekáš :-) snad pak ten výsledek bude stát za to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
25.11.11 12:14

já jsem nebrala utrogestan, ale duphaston. Myslím, že je to stejné. Po duphastonu přišla nejpozději třetí den po vysazení. :)

Pupalka píše:
holky, já mám na Vás dotaz, do kolika dní po vysazení utrouše se dostaví MS?já jsem ho brala, myslím tak před půl rokem, dva cykly a už si to nematuji, myslím,že do tří dní by měla příjít, že jo?díky za info :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
25.11.11 12:14

Andreabul, to je fakt, furt čekáme, už mě to pomalu ubíjí :zed: snad to čekání brzy skončí nám všem tady a budeme brzy štastné :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
25.11.11 12:19

Snad jo. Věřím tomu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
25.11.11 12:58
Pupalka píše:
holky, já mám na Vás dotaz, do kolika dní po vysazení utrouše se dostaví MS?já jsem ho brala, myslím tak před půl rokem, dva cykly a už si to nematuji, myslím,že do tří dní by měla příjít, že jo?díky za info :)

Ahojky, každá reagujeme na utrouš jinak. Já dostala MS vždy hned druhý den po vysazení a známá dokonci měla MS i při braní utrogestanu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
25.11.11 13:05

čau andr..takže u čermáka v poho,to je fajn(že by se změnil) :think: hlavně,že vše roste jak má a ve středu nástup a hurá vztříc svému štěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
25.11.11 13:14

Je to možné, taky mě to překvapilo, ale příjemně. Byl docela milý :-) doufám, že porostou a ve středu to vyjde a nebudu už muset nic píchat. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
25.11.11 14:37
andreabul píše:
Je to možné, taky mě to překvapilo, ale příjemně. Byl docela milý :-) doufám, že porostou a ve středu to vyjde a nebudu už muset nic píchat. :poblion:

to víš,že porostou…v pondělí večer píchneš pregnyl a ve středu hurá na opu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.