Gyncentrum Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2590
31.5.11 11:25

Ahoj Lucííí…
jestli jsem to správně pochopila, asi stavíte baráček, co? My hnijeme na bytě (komplet předělaném sice, ale na bytě. Ty jo, dovolená, hned bych někam jela, jen sehnat sponzora…vsadím se, že ta vaše „Malta,“ stejně vyjde dráž než Malta :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Jo jo, leda prstem po mapě…
Stejně se těším na dovolenou prázdninovou, přes školní rok si totiž nemůžu vybrat dovolenou jak chci, ale musím o prázdninách. Proto jsem alergická, když někdo řekne, že učitelé mají prázdniny :cert:
To je fajn, že je ti fajn, ale hlídat by ses trošku měla…moc neběhej, ať běhá manžílek :wink:
Přestala jsem v pátek kouřit a ani alko jsem si od té doby nedala, protože se bojím, abych něco nepokazila…uff 8-)
Kouřila bych, až bych brečela…
No, není to lehké ten život :lol: :-D :-)
Měj se krásně, ať se vám dílo daří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
31.5.11 16:43

Hi hííí !!!

Tak s tím kouřeníčkem ti přeji spoustu, ale spostu, ale spoustu a spoustu a spoustu štěstíčka. Já kuřím furt… :nevim:
Alkohol já nepiju. Já ani nemůžu, kolikrát usím vyjet třeba i ve 3 hod v noci takže kdybych měla vypito.., nevím, nevím, ale koření je mučení. Já přestala taky v době před OPU a po OPU, ale vydržela jsem to snad týden ??? :think: Pak jsem se někde dočetla, že stejně kuřák jsem a mám to v těle, tak kdybych přestala najednou, mohla bych uškodit psychicky sobě, ale díky tomu dítěti, někde jsem zase četla že přestat kouřit hned a někde, že kdo chce dítě, měl by přestat už dávno dopředu. Já byla silný kuřák. Teď jsem to ale hooooooooooooooodně omezila. Musím mít krabičku doma. když nemám, jsem ještě více nervózní a mám ještě větší chuť. Prostě vím, že ji nemám, že kdybych chuť měla, tak se asi zblázním. Takže jsem si pořídila ligh cigarety a vím, že je mám u sebe. když zčnu mít chuť, tak to začnu oddaovat a říkám si pro sebe, že až za chvíli a vykouřím nakonec třeba jen dvě denně, ale vykouřím. Taky to dělám tak, že si třeba zapálím a potáhnu 2× maximálně třikrát a tipnu to. Jako jen abych omámila smysly nebo co, ale pomáhá mi to. Jako bych do sebe dostala potřebný smarad a jed a tělo se uklidní. Je to hnus ty cigarety. Śtve mně to, ale já prostě neumím přestat najednou ze dne na den. Další věc, kterou jsem udělala, že už to ví mamina, takže já si nesmím zapálit jak před Radimem, tak před maminou, takže se snažím být co nejvíce venku s nima, aby mně to nelákalo a ještě, když už si chci zapálit, musím tajně, protže to smrdí a každý z nich by v baráku poznal, že jsem kouřila a Radim je nekuřák…no, pořád doufám, že mi z těch cigaret začne být blbě. Jak některé holky psaly, že ji v těhotenství bylo z cigaret špatně. proč mně není? Co se musí stát, abych toho nechala? A i proto se bojím každé kontroly, která mně čeká, aby bylo všechno v pořádku.. :think: Pak mi i švagrová říkala, že u prvního těhoítenství také kouřila a má zdravou Anetku, to samé moje mamina. Kouřila jak u mně tak u bráchy…no jo, ale co teď? Já vím, že když už to mám v těle, tak bych si možná uškodila, ale je to prostě hnus. Takže jediné co jsem dokázala je omezovat, ale jsem jak zloděj a kouřím tajně.
Takže jestli si přestala, fakt ti fandím a jestli máš nějaký recept, tak sem s ním !!!!!! :dance:
Paní učitelko… hi hííí !!! Já se ti přiznám, já taky patřím mezi ty lidi, co ti způsobují alergii !!! :-P Já tak soudím podle děcek u nás v rodině, jak mají pořád nějaké volna a přitom to má 12 roků a neumí to pořádně počítat a psát a pak samé kina a divadla ředitelská volna a pololetní prázdniny a velké prázdniny… :-P
Hi híííí !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
31.5.11 17:37

No Lucek,
manžel je taky nekuřák a jeho maminka kouřila i v těhotenství. Zatím jsme neměli genetiku, ale napadlo mě, jestli ty spermijky nejsou špatné z toho???

Jinak by mě přerazil,kdyby zjistil, že kouřím teď, jako že ne…

Nejhorší je, když příjdu z práce, káva a cigáro…to bylo fajn…
Na druhou stranu…trvá to 5min.,smrdí to, špatně se dýchá, píchá u srdce, omezuje to, žloutnou zuby, špatná pleť, skvrny na plících…co ještě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
drčka
23.6.11 13:48

Gyncentrum OV

Zdravím, tak si tady čtu - naštěstí až teď - různé ohlasy na Gyncentrum v OV a musím říct, že kdybych to četla eříve, asi bych ho nezvolila. Sama za sebe (a za manžela) ale musím říct, že jsem s přístupem poměrně hodně spokojena. Všechno mi bylo vždycky pořádně vysvětleno, dokonce nám naopak bylo dr. Lachčinou řečeno, že nejprve zkusíme jiné cesty, než přisoupíme k IVF, že by to pro nás byla i mnohem levnější alternativa…každé vyšetření bylo pečlivé! Zítra jdu na ET, tak uvidím, jaké budou výsledky, ale určitě nemám pocit, že by něco zanedbali. Taktéž sestřičky mi připadají velice milé, vstříčné! Takže takový je můj postřeh! Ze strany dr. Lachčiny bych řekla se jedná o profesionální, ale zároveň lidský přístup!
Všem držím palce!

• Citovat
  • Upravit
280
23.6.11 13:58

zdravím drčko…moje řeč…taky, naprostá spokojenost.držím na zítra pěsti !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
26.6.11 21:31

Ahojky, já jen reaguji, asi je to o pocitu a ten jsem prostě v Gyncentru dobrý neměla. Není to v tom, že se nám nepodařilo IVF, ale o tom, jak rychle jsme ho podstoupily a neprodělali téměř žádné vyšetření. Vidím to teďka ve Fertimedu a nelze srovnat a rychlost, tak to Gyncentrum nesahá Fertimedu ani po kotníky :nevim: Sestřičky jsou docela fajn, ale jednou mě i ta hlavní spražila :roll: Ale co se týče Dr. Čermáka, tak to se vyjadřovat už nebudu. Určitě všem přeji rychle krásné a zdravé miminko, ať už odkudkoliv :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
27.6.11 02:21

Ahoj holky !!!

Já plně souhlasím s Kačulinkou. Jen přidávám pana Poláka, o kterém bych také raději nemluvila. :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vernovice
7.7.11 13:32

Ahojte všechny holčiny a snažilky . Já jsem tady asi po půl roce. Já taky navštěvuji gyncentrum v Ostravě u pana Lachčiny . Já jsem byla na 2 ivf a jednom ketu jak již jsme psala. To však bylo neuspěšné naděje žádná manžel špatný spermiograf a já jsme mněla menstruaci 2 krát do roka takže katastrofa. poslední ket jsem podstoupila v listopadu 2010. Pak jsme se teda s manželem dohodli , že si dáme pauzu za´jedeme v létě na dovolenou a uvidíme co bude dál. začala jsme chodit na zumbu nastopupila do nové praáce a zjistila jsme , že jsem těhotná a to jsme vůbec netušila myslela jsme , že to je chřipka protože šance nebyla , abych otěhotněla přirozenou cestou. Dva mšsíce jsme s naším broučkem cvičila ZUMBU . Pak mi teda bylo špatně, tak jsme navštívila pana doktora a ten mi teda podtvrdil těhotenství nyní jsme ve 23 týdnu a čekáme holčičku. Takže jsme jenom chtěla říct všem holčinám a ž to nevzdávají ono to opravu není u všech stejné , že musí na poprvé po ivf otěhotnět , ale určitě se to všem povede já vím je to těžké a hlavně po psychyické stránce Ale věřím že to vyjde holky držte se Verča:_) :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
280
7.7.11 13:40
vernovice píše:
Ahojte všechny holčiny a snažilky . Já jsem tady asi po půl roce. Já taky navštěvuji gyncentrum v Ostravě u pana Lachčiny . Já jsem byla na 2 ivf a jednom ketu jak již jsme psala. To však bylo neuspěšné naděje žádná manžel špatný spermiograf a já jsme mněla menstruaci 2 krát do roka takže katastrofa. poslední ket jsem podstoupila v listopadu 2010. Pak jsme se teda s manželem dohodli , že si dáme pauzu za´jedeme v létě na dovolenou a uvidíme co bude dál. začala jsme chodit na zumbu nastopupila do nové praáce a zjistila jsme , že jsem těhotná a to jsme vůbec netušila myslela jsme , že to je chřipka protože šance nebyla , abych otěhotněla přirozenou cestou. Dva mšsíce jsme s naším broučkem cvičila ZUMBU . Pak mi teda bylo špatně, tak jsme navštívila pana doktora a ten mi teda podtvrdil těhotenství nyní jsme ve 23 týdnu a čekáme holčičku. Takže jsme jenom chtěla říct všem holčinám a ž to nevzdávají ono to opravu není u všech stejné , že musí na poprvé po ivf otěhotnět , ale určitě se to všem povede já vím je to těžké a hlavně po psychyické stránce Ale věřím že to vyjde holky držte se Verča:_) :srdce: :srdce: :srdce:

takže velká gratulace :potlesk: :potlesk: zázraky se dějí,jen si musíme n :pankac: a ně počkat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
7.7.11 13:40
vernovice píše:
Ahojte všechny holčiny a snažilky . Já jsem tady asi po půl roce. Já taky navštěvuji gyncentrum v Ostravě u pana Lachčiny . Já jsem byla na 2 ivf a jednom ketu jak již jsme psala. To však bylo neuspěšné naděje žádná manžel špatný spermiograf a já jsme mněla menstruaci 2 krát do roka takže katastrofa. poslední ket jsem podstoupila v listopadu 2010. Pak jsme se teda s manželem dohodli , že si dáme pauzu za´jedeme v létě na dovolenou a uvidíme co bude dál. začala jsme chodit na zumbu nastopupila do nové praáce a zjistila jsme , že jsem těhotná a to jsme vůbec netušila myslela jsme , že to je chřipka protože šance nebyla , abych otěhotněla přirozenou cestou. Dva mšsíce jsme s naším broučkem cvičila ZUMBU . Pak mi teda bylo špatně, tak jsme navštívila pana doktora a ten mi teda podtvrdil těhotenství nyní jsme ve 23 týdnu a čekáme holčičku. Takže jsme jenom chtěla říct všem holčinám a ž to nevzdávají ono to opravu není u všech stejné , že musí na poprvé po ivf otěhotnět , ale určitě se to všem povede já vím je to těžké a hlavně po psychyické stránce Ale věřím že to vyjde holky držte se Verča:_) :srdce: :srdce: :srdce:

takže velká gratulace :potlesk: :potlesk: zázraky se dějí,jen si musíme n :pankac: a ně počkat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
7.7.11 13:41

ten hloupý znak mi tam ulít,omlouvám se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vernovice
8.7.11 12:05

Nic se neděje a děkujem . Jo je to tak jak jsem psala každá se dočkáme , ale chce to pevné nervy a ty někdy chybí :huban:

• Citovat
  • Upravit
vernovice
8.7.11 12:05

Nic se neděje a děkujem . Jo je to tak jak jsem psala každá se dočkáme , ale chce to pevné nervy a ty někdy chybí :huban:

• Citovat
  • Upravit
Holly85
5.8.11 11:41

Gyncentrum

Zdravim, taky mě doktor odkázal na Gyncentrum,ale jak jsem tady četla ty diskuze, tak nevim nevim :-( . Kam tedy chodíte do tohoo Frýdku? :?:

• Citovat
  • Upravit
879
5.8.11 21:19

Ahojky Holly, to Gyncentrum si pořádně rozmysli. V Ostravě jsou ještě 2 CARy a to buď Eurofertil nebo Fertimed. kukni na diskuse. Já chodím s holčinama do Polanky Fertimed(diskuse Polanka nad Odrou) a holky s Eurofertilu mají diskusi myslím ve snažení, ale to musíš pohledat. Za sebe můžu říct, že jsem s Polanky nadšená a konečně se něco se mnou děje. Výsledky rychlé, sestřičky a doktoři úžasní :kytka: Šťastnou volbu k mimiskovi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.