Gyncentrum Ostrava

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1673
25.5.11 20:02

Ahojky jméno, hlavu vzhůru zlatíčko, víš co se říká, pomalu, ale jistě :hug: . Budu Ti na pátek držet palečky :palec: . Kolik mm je máš?
Ty maluješ?? To je výborný relax, moc Ti fandím. Miluji obrazy, nechceš své dílko vyfotit a vložit ho sem? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
25.5.11 20:04

http://www.sebapoznanie.sk/…rticleDetail?…&

Moc zajímavé..
Pokud budeš mít chuť, stojí za zhlédnutí… Člověk, když chce a vnitřně najde rovnováhu, dokáže cokoli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
25.5.11 23:20

Ahoj Luci !!!

A jak to máš s MS? Víš jak, oni taky potřebují asi zjistit, kdy máš ovulku. :nevim: 15.den, to mi spíš připadá, že ji máš posunutou.. :nevim: :lol: no, uvidíme. Nech to na doktorech, oni si s tím poradí !!! :lol: Přeju hodně štěstíčka a ať folíčky pěkně rostou !!!!!!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
26.5.11 13:54

Ahoj,
v pátek byly kolem 10 a včera 16,3, nebo tak nějak…
Dílka můžu někdy poslat, tohle ještě není hotové, ale až bude, tak pošlu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
26.5.11 13:55

Ahoj taky 8-), MS mám právě relativně pravidelnou, max zpoždění dva dny…
Právě proto jsem byla nervózní, že je to nějak opožděné, sakryš…
Uvidíme zítra…
 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
26.5.11 14:00

Ahoj Evule, jak se Ti daří, už něco tušíš nebo víš? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
26.5.11 19:18

Ahoj Jméno...!!!

:lol: No, tak to je úžasné !!! Rostou ti pěkně !!! Připrav se na zítřek, na sto pro ti budou dělat IUI !!!! To by v tom byl čert, aby totiž zítra nebyly tak akorád !!! Jdete určo s manželem, kvůli spg…tak tfuj, tfuj, tfuj.. :lol: :lol: :lol: , ať jsou rychlíčci hbití a doplují tam, kam mají !!!! :lol: :lol: :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maser
26.5.11 22:44

Alternativa

Zdravím
Jsem masér a dá se vám pomoci dornovou metodou.
Podívejte se na dornova-metoda.com
Jsem dárcem spermatu tudíž vím jak je těžké pro některé ženy otěhotnět
s pozdravem masér..

• Citovat
  • Upravit
2590
27.5.11 17:28

AHOJ LUCI,
tak dnes už se to povedlo…v neděli pojedem do Olomouce, kdyby náhodou neprasklo vajíčko…ať tomu ještě pomůžou.
Děkuju za povzbuzení, moc mi včera pomohlo… :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
27.5.11 17:38

Taktéž zdravím,
děkuji za info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
27.5.11 19:32

Ahoj Jméno...!!!

No, to bylo jasné přece… :lol: :lol: :lol: , podle toho, jak jsi je měla pěkně veliké !!! :mrgreen: A to máš fajné, že si vás tak pěkně hlídají a kontrolují vajuško !!! To je fajné. To já to tak neměla. Mně udělali IUI a dali Utroš a čekala jsem do MS, jestli příjde nebo ne. Jde vidět, že se fakt čím dál víc snaží všechno zlepšovat, aby byly miminečka !!! :potlesk: :lol: Takže teď se uvidí, jestli prasklo nebo ne a když ne, tak tomu pomůžou a bude miminko !!!! Jééééé !!!Já vám držím spoustu štěstíčka, doufám, že už je vajíčko pomalu na cestě, nejrychlejší z rychlíků si už vybojoval místečko a bude čekat na pelíšek… :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
29.5.11 15:13

Ahoj, dneska legrace…
ráno IUI, domů a po 4 hod. vytáhnout klobouček, že? Nešlo…tak jsem se do toho dala sama, podotýkám, že byl bez šňůrky…„fuška“ Nechtělo se mi při neděli na pohotovost. Řekla jsem to manželovi a byl vítr :roll: tak jsem volala na pohotovost a lékařka se smála, že nemám plašit :dance:
Takže to píšu, třeba bude mít někdy někdo podobný problém a bude zmatkovat jako já :think:
Hezkou neděli a držte palečky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
30.5.11 09:09

Hi híí !!!

No já se tu řechtám…ty jsi trdlo… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jak se ti to přihodilo, že tam nebyla šňůrka? jsi tak moc zatáhla??? A co manžel??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
30.5.11 22:08

Ahoj, klidně se chejtej, teď už můžeš :mrgreen:
v pátek v pohodě, ale v neděli nevím..Jen jsem trochu zatáhla a upsss…kde je?
Manžel venčil psa. Když se vrátil dostala jsem vyhubováno, že jsem všechno pokazila :-P , tak jsem volala na gynekologii a paní doktorku jsem teda dost pobavila :potlesk:
Jinak se bojím, že to bude pase…pocity mají ale asi všechny ženské obdobné…nechceš ce těšit, abys nebyla zklamaná a stejně doufáš a už aby bylo 14 dní za tebou… :-?
A jinak, jak se máte? :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
30.5.11 23:59

Ahojky !!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No jasně, já si živě umím představit, jak ti asi v tu chvíli bylo !!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já si vzpomínám, když jsem vytahovala klobouček poprvé, tak jsem tak tahala za šňůrečku…hi hííí … :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a ono to jaksik kurňa nešlo…ta šňůrka se mi zdála příliž tenká…a myslela jsem, že se musí utrhnout… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , tak jsem změnila polohu, pěkně se zamkla na WC, ať mně nikdo nevyruší a tahala pěkně pomaličku a pak to bylo venku, ale prostě, hi hííí !!!! :mrgreen: Vím asi, jak ti bylo.. :pankac:
Tak a teď na to jestli to výjde nebo ne nemysli. Užívej si pěkného počasí, hlavně nehlídej každé píchnutí, prostě vypni úplně. Já na tebe budu myslet moc, moc, moc !!!! Moc ti to přeju, ab ti kluci jedni ušatí dopluli tam kam mají, kdž už se jim trošku usnadnila cestička !!!! Určitě to výjde !!! Teď měj pěkných 14 dní a vesel se a směj se a zajděte na procházku a když se ti nic nebude chtít dělat, jenom lenošit, tak prostě lenoš !!!! Mimíšek se ti tam pěkně zavrtá !!! Přeju ti spoustu štěstíčka !!!! Tolik štěstíčka, kolik ho v mně je !!!! :lol: :lol: :lol:
Já jsem na tom pořád stejně. Stále mi nic není, jen únava, ale to také nemohu říct, že by m to dělalo fazole, my makáme a makáme a dovolená je na maltě… a to doslova. Jsme si udělali srandu a pořídili si už dovolenkové foto s názvem Léto na Maltě.. Radim zrovna připravoval směsku u míchačky, tak jsme mu tam dali stůl se slunečníkem, pivko a cvak… :mrgreen: Ale tak fajn a je tu aspoň sranda. Já ale zjišťuji, že jsem nejvíce zničená z něho. On jde ven dveřma - pracovat.. :mrgreen: a za chvíli je u okna a Lucííí a nebo je u dveří a Lucííí a podej mi to a tam to… a já jsem zjistila, že jsem věčně v pozoru, kdy co on bude zase potřebovat.., jako malé děcko.. hi hííí !!! Teď byl doma čtvrtek a pátek, v sobotu jel do práce jen do 12 hod, ale já ti večer v pátek lehla a v sobotu jsem spala až do 14:00 hod, než přijel domů. On byl z práce ještě v Hornbachu a jak přijel a vzbudil mně a já viděla, kolik je hodin, tak jsem byla v šoku, ale představ si, že bych ještě kliiiidně spala. Tak se směju, že mně za dva dny utahal jako fakt malé dítě… Ufff…
No a jak mi nic není, tak prostě dělám věci jako při starém. Já se nijak zvlášť nehlídám, víš jak některé holky stresujou, co můžou a co ne a co jíst a co ne… však sama uvidíš, až si budeš povídat se sestřičkama ve Fertimedu, taky ti potom budou říkat, ať se v ničem neomezuješ a jíš na co máš chuť apd… v uvozofkách.., ale víš jak to myslím…, hlavně teda netahat nic těžkého a ták… no ale já mám potom zase obavy, abych něco nepodělala a pak se bojím každé kontroly… Teď mně 14.6. čeká scerening, tak se potom budu bát, ale ještě ne. Ještě je dost času pro strach… :lol:
Tak i ty, ju? Opatrovat se a nechej se manželem rozmazlovattttttt !!!!! :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.