Gyncentrum Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2244
21.11.10 19:34
Aduš1812 píše:
tak to o KETu jsem fakt nevěděla… díky za info :-D hned mám o fous lepší náladu. Všimla jsem si, že obě píšeme i do té druhé diskuze. Ale to nejspíš neva. Já bych nebyla schopná si injekci píchnout sama. Na to jsem měla fakt bobky. Stimulovala jsem menopurem, cetrotid (nebo tak nějak :-D ) a pak už jen pregnyl. No a teď utrogestan. Vycházky máš? já 4 hod denně. Jen mně sestra překvapila, když na mně vyhrkla, že si můžu vybrat kdy.

Já píšu do více diskusí :mrgreen:
Já na nemocenské už nejsem. Lachčina mi ji po měsíci musel ukončit, když jsem nešla na ten KET. Jinak s těmi vycházkami jsem to měla taky tak, já si vybrala odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
21.11.10 19:44

až do testu mi to vychází 3 týdny nemocenské a pak teda uvidím. už vidím „výraz“ šéfky, kdybych pokračovala :roll: ale pokud by to mělo být, tak to prostě bude!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
21.11.10 19:48
Aduš1812 píše:
až do testu mi to vychází 3 týdny nemocenské a pak teda uvidím. už vidím „výraz“ šéfky, kdybych pokračovala :roll: ale pokud by to mělo být, tak to prostě bude!!

Měla jsem to taky tak. 12 den jsem to dostala, volala jsem do gyncentra, jestli mám i tak přijít na krev, tak mi řekli že ano, tak jsem 14 den jela na krev a už jsem říkala Lachčinovi, že chci na KET hned, tak mi tu nemocenskou natáhnul ještě o 2 týdny, do toho 15 dne cyklu, ale pak ji ukončil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
21.11.10 19:52
ivvča píše:
Aduš1812 píše:
až do testu mi to vychází 3 týdny nemocenské a pak teda uvidím. už vidím „výraz“ šéfky, kdybych pokračovala :roll: ale pokud by to mělo být, tak to prostě bude!!
Měla jsem to taky tak. 12 den jsem to dostala, volala jsem do gyncentra, jestli mám i tak přijít na krev, tak mi řekli že ano, tak jsem 14 den jela na krev a už jsem říkala Lachčinovi, že chci na KET hned, tak mi tu nemocenskou natáhnul ještě o 2 týdny, do toho 15 dne cyklu, ale pak ji ukončil.

No - já si už na 29.11. zajistila kámošku, která to se mnou případně půjde zapít :cert: když mi to potvrdí z krve. ale pokud dorazí mrcha, tak mi to bude jasné už dříve než před testem. je blbé, že je toho 29. pondělí a ona pak bude muset do práce, ale ještě, že takové kámošky jsou… ty jsi teď v jaké fázi? (neumím si to najít - promiň).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
21.11.10 19:57
Aduš1812 píše:
ivvča píše:
Aduš1812 píše:
No - já si už na 29.11. zajistila kámošku, která to se mnou případně půjde zapít :cert: když mi to potvrdí z krve. ale pokud dorazí mrcha, tak mi to bude jasné už dříve než před testem. je blbé, že je toho 29. pondělí a ona pak bude muset do práce, ale ještě, že takové kámošky jsou… ty jsi teď v jaké fázi? (neumím si to najít - promiň).

Pod tím nápisem GYNCENTRUM OSTRAVA je v pravo malým písmem napsáno ZOBRAZOVAT PODPISY, tak si na to klikni a bude se Ti u každého zobrazovat, jak je na tom a co má za sebou. Je to pak napsáno pod textem po čarou (já to mám psáno oranžově).
Ono také zaléží, kdy máš termín MS..
Já čekám na MS a pak půjdu 15 den na kontrolu. MS bych měla mít snad tak za 4 dny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
21.11.10 20:05
ivvča píše:
Aduš1812 píše:
ivvča píše:
Aduš1812 píše:
Pod tím nápisem GYNCENTRUM OSTRAVA je v pravo malým písmem napsáno ZOBRAZOVAT PODPISY, tak si na to klikni a bude se Ti u každého zobrazovat, jak je na tom a co má za sebou. Je to pak napsáno pod textem po čarou (já to mám psáno oranžově).
Já čekám na MS a pak půjdu 15 den na kontrolu. MS bych měla mít snad tak za 4 dny :nevim:

díky - už jsem to nastavila :-) takže mátě 3 mražáčky, stejně jako my… moc moc držím pěstičky. mně by podle mojeho cyklu měla mrcha dorazit v sobotu. i když hormony to nejspíš po ET ovlivňujou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
21.11.10 20:09
Aduš1812 píše:
ivvča píše:
Aduš1812 píše:
ivvča píše:
Aduš1812 píše:
Já čekám na MS a pak půjdu 15 den na kontrolu. MS bych měla mít snad tak za 4 dny :nevim:
díky - už jsem to nastavila :-) takže mátě 3 mražáčky, stejně jako my… moc moc držím pěstičky. mně by podle mojeho cyklu měla mrcha dorazit v sobotu. i když hormony to nejspíš po ET ovlivňujou..

U někoho ano, u někoho ne. Mne dorazila v termínu :cert: . Všimla jsem si, že máme stejný počet :-D . Na KET budu chtít dát všechny 3, teda pokud přežijí :nevim: . Tak tfuj tfuj :palec, ať Ti to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
21.11.10 20:13

taky jsem případně rozhodnutá při KETu vložit všechny 3, když to půjde… :palec: držím pěstičky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
21.11.10 20:15
Aduš1812 píše:
taky jsem případně rozhodnutá při KETu vložit všechny 3, když to půjde… :palec: držím pěstičky!!

Díky moc :-)
Ale Ty se tu super zprávu dozvíš první :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
22.11.10 11:31

Ahoj Holky, vidím, že jsme se tu sešli z jiné diskuze :-) Já jdu zítra poprvé do práce a další IVF plánuji na březen, do to doby po novém roce IVF..

Držím pěsti, at je vše v pořádku…

ivvča píše:
Aduš1812 píše:
Ale Ty se tu super zprávu dozvíš první :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
22.11.10 15:18
monika999 píše:
Ahoj Holky, vidím, že jsme se tu sešli z jiné diskuze :-) Já jdu zítra poprvé do práce a další IVF plánuji na březen, do to doby po novém roce IVF..

ivvča píše:
Aduš1812 píše:
:mavam:
myslím, že pokud nám ani ivf i ket nevyjdou, tak manžela na další jen tak lehce nepřekecám… pořád věří, že příroda je mocná :-P ale asi je proti nám či co.
jinak mám týden po ET a dost blbé tlaky v břiše. možná panikařím, ale…no uvidíme.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
22.11.10 17:06

Ahoj holky,

Tak já zase z jiného soudku. Příroda mně nemá ráda. Mně a asi i manžela…
Já jsem v CAR od dubna, mám za sebou venku levý neprůchodný vejcovod a srůsty, od srpna mi dělali 5×IUI. Jednu mi kdysi dělali v Gyncentru, ale já pak přešla do Fertimedu v Polance. No, já už jsem to tady myslím taky jednou psala. každopádně, poslední IUI jsem měla 1.10.10, MS dorazila a další kontrolu jsem měla ke konci měsíce, kdy jsem měla pěkné folíky, tak jsme se s doktorem domluvili, že mi jen píchli Pregnyl a měli jsme se tentokrát pouze snažit sami doma domů jsem dostala Utrogestan.I po snažení - klasicky MS dorazila.Měla jsem přijít ještě před dobráním Utrogestanu. Na kontrole se zjistilo, že mám abnormálně vysokou děložní sliznici: 20 mm. Mohlo to znamenat buď těhotenství a pokud ne a dostaví se opět kámoška, tak bude silná, jako šlak.
(ÁÁÁno, nenechala na sebe čekat. MS přišla přesně na den, hodinu, minutu a vteřinu).
Domů už jsem si přivezla i Synarel. Pokud MS dostanu, což se stalo, začala jsem si ho vstřikovat od 1 D.C 1× vstřik do každé nosní dírky, co 12 hod. No, a dneska jsem měla opět kontrolu:9 D.C. po Synarelu, s tím, že jsme měli přijít oba s manželem a pokud by bylo vše v pořádku, vzali by nám krev a já bych od zítřka začala píchat injekce na stimulaci.
No co se zase u mně nestalo? Já mám snad všechno s komplikacema. Na netu různě čtu a pročítám a naopak hodně holčiny píšou potíže s nizkou sliznicí, no a u mně synarel vůbec nezabral, děložní sliznici mám opět vysokou a na levé straně mi našel folík. Bóže. takže IVF nemůže být, ten synarel mi měl vaječníky naopak uklidnit a folíky se mi neměly prý tvořit…, no, i sestry v sesterně, když se dívaly na zprávu od doktora a domlouvaly jsme se, co dál, tak když to četly, tak i ony, jako že, to snad není možné… Ony jsou tam takové fajňoučké, holky jedny…
No, ještě v ordinaci jsem se Mudr. ptala, jestli mi poví, čím to může být, že mám tu sliznici takhle vysokou, potvrdil mi, že z druhé strany můžu být ráda. Že pokud bych měla v pořádku i ten levý vejcovod, jsem adeptka na přirozené otěhotnění, ale těhu nejsem, takže teď nebudu brát žádné léky, z druhé strany jsem i ráda, protže už jsem z těch hormonů, co beru ospalá jako šlak, ale fakt, myslela jsem, že je to počasím, ale člověk pozná, jestli je unavený z počasí a nebo na těle cítí nějaké ty změny. Kozy - prsa.. :-D :lol: mám jako dva měchy, břicho jako v 5.měsíci, no, kdyby nebylo toho UTZ dneska, tak si myslím, že se doktoři pletou. :mrgreen: , ale vím, že je to z hormonů. Každopádně, je fakt, že si odpočinu, ale zase to dlouhatánské čekání. V lednu, hned po volnech mám volat, aby mi zařídili prodloužení IVF a na kontrolu se mám objednat až 17 D.C. To zase bude čakání… Máte taky některá, takovou zkušenost? Já už si o sobě myslím, že jsem jakýsik kryplíček… :lol: :lol: :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
22.11.10 18:00

Vydrž, pokud nemáš MS a pokud ti to nepotvrdí z krve, tak nic není ztraceno.

Aduš1812 píše:
monika999 píše:

ivvča píše:
Aduš1812 píše:
myslím, že pokud nám ani ivf i ket nevyjdou, tak manžela na další jen tak lehce nepřekecám… pořád věří, že příroda je mocná :-P ale asi je proti nám či co.
jinak mám týden po ET a dost blbé tlaky v břiše. možná panikařím, ale…no uvidíme.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
22.11.10 18:04

Ahoj Luci, tak to je mi líto jak to dopadlo…Jedna příznivá zpráva je, že to máme termínově stejně…Taky půjdu do fertimedu až po novém roce, ale první kvůli inseminacím, další IVF až v březnu (ale to jsem už tady i psala…)
Tak zatím přirozenému snažení zdar :-D

Lucka2010 píše:
Tak já zase z jiného soudku. Příroda mně nemá ráda. Mně a asi i manžela…
Já jsem v CAR od dubna, mám za sebou venku levý neprůchodný vejcovod a srůsty, od srpna mi dělali 5×IUI. Jednu mi kdysi dělali v Gyncentru, ale já pak přešla do Fertimedu v Polance. No, já už jsem to tady myslím taky jednou psala. každopádně, poslední IUI jsem měla 1.10.10, MS dorazila a další kontrolu jsem měla ke konci měsíce, kdy jsem měla pěkné folíky, tak jsme se s doktorem domluvili, že mi jen píchli Pregnyl a měli jsme se tentokrát pouze snažit sami doma domů jsem dostala Utrogestan.I po snažení - klasicky MS dorazila.Měla jsem přijít ještě před dobráním Utrogestanu. Na kontrole se zjistilo, že mám abnormálně vysokou děložní sliznici: 20 mm. Mohlo to znamenat buď těhotenství a pokud ne a dostaví se opět kámoška, tak bude silná, jako šlak.
(ÁÁÁno, nenechala na sebe čekat. MS přišla přesně na den, hodinu, minutu a vteřinu).
Domů už jsem si přivezla i Synarel. Pokud MS dostanu, což se stalo, začala jsem si ho vstřikovat od 1 D.C 1× vstřik do každé nosní dírky, co 12 hod. No, a dneska jsem měla opět kontrolu:9 D.C. po Synarelu, s tím, že jsme měli přijít oba s manželem a pokud by bylo vše v pořádku, vzali by nám krev a já bych od zítřka začala píchat injekce na stimulaci.
No co se zase u mně nestalo? Já mám snad všechno s komplikacema. Na netu různě čtu a pročítám a naopak hodně holčiny píšou potíže s nizkou sliznicí, no a u mně synarel vůbec nezabral, děložní sliznici mám opět vysokou a na levé straně mi našel folík. Bóže. takže IVF nemůže být, ten synarel mi měl vaječníky naopak uklidnit a folíky se mi neměly prý tvořit…, no, i sestry v sesterně, když se dívaly na zprávu od doktora a domlouvaly jsme se, co dál, tak když to četly, tak i ony, jako že, to snad není možné… Ony jsou tam takové fajňoučké, holky jedny…
No, ještě v ordinaci jsem se Mudr. ptala, jestli mi poví, čím to může být, že mám tu sliznici takhle vysokou, potvrdil mi, že z druhé strany můžu být ráda. Že pokud bych měla v pořádku i ten levý vejcovod, jsem adeptka na přirozené otěhotnění, ale těhu nejsem, takže teď nebudu brát žádné léky, z druhé strany jsem i ráda, protže už jsem z těch hormonů, co beru ospalá jako šlak, ale fakt, myslela jsem, že je to počasím, ale člověk pozná, jestli je unavený z počasí a nebo na těle cítí nějaké ty změny. Kozy - prsa.. :-D :lol: mám jako dva měchy, břicho jako v 5.měsíci, no, kdyby nebylo toho UTZ dneska, tak si myslím, že se doktoři pletou. :mrgreen: , ale vím, že je to z hormonů. Každopádně, je fakt, že si odpočinu, ale zase to dlouhatánské čekání. V lednu, hned po volnech mám volat, aby mi zařídili prodloužení IVF a na kontrolu se mám objednat až 17 D.C. To zase bude čakání… Máte taky některá, takovou zkušenost? Já už si o sobě myslím, že jsem jakýsik kryplíček… :lol: :lol: :-?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
22.11.10 18:11
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím …
monika999 píše:
Vydrž, pokud nemáš MS a pokud ti to nepotvrdí z krve, tak nic není ztraceno.
Aduš1812 píše:
monika999 píše:

ivvča píše:
Aduš1812 píše:

jo, určitě máš pravdu. nejspíš ty hormony dělají svoje…měla bych brát i tabletky na optimismus :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.