Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
vernovice píše:
Ahojky no já jsem mněla nepravidelnou menstruaci a moje gynekoložka mi pořad tvrdila, že je to v pořádku a píchala mi agolutiny. Pak jsem se naštvala azačali jsme navštěvovat gyncentrum v OV. Tak mi zjistili teda , že mám anovulační cyklus tudíž u mně nedochází k ovulaci no as manžel má špatný spermiograf: Tak ted před ketem jsem užívala divinu pak mi přidal predison a ustrogestan takže už jsem z těch všech léků hotová je to děs. A ty teda jdeš na první ket jo??? Jsem ráa, že se někdo ozval
Jo, čeká mne první KET a od včerejška taky dlabu Divinu, tak jsem zvědavá, co ještě dostanu ![]()
A jinak jak se cítíš?
Jo no určitě ještě něco , ale u každého to může být jiné. No prozatím docela dobře až na to, že mně zase začaly pobolívat prsa no , tak nevím jestli to zase nebude menstruace vždycky jsem to dostala 12 den od zavedení . Takže nevím co zase bude , ale už mám z toho stracg , jak to zase dopadne.A ty jdeš na ten KET teda kdy???
Já to po IVF taky dostala 12.den, ale už jsem předtím 3 dny špinila. No já to vidím asi na 17.11., uvidíme co doktor. A co budeš dělat, kdyby to náhodou nevyšlo?
No nevím asi si dáme pauzu , prootže jsem už fakt zničená s těch hornonů d jich beru 10 denně. No budu se dívat po nějaké práci, protože jsem byla ve zkušebne a oni mi to neprodloužili byla jsem z toho hodně zklamaná . No nevím. ![]()
vernovice píše:
No nevím asi si dáme pauzu , prootže jsem už fakt zničená s těch hornonů d jich beru 10 denně. No budu se dívat po nějaké práci, protože jsem byla ve zkušebne a oni mi to neprodloužili byla jsem z toho hodně zklamaná . No nevím.
10 denně?
Tak to je fakt mazec ![]()
Tak každopádně držím palečky, ať to vyjde ![]()
No uvidíme děkuji , taky budu držet a doufám, ž si zase napíšem ![]()
vernovice píše:
No uvidíme děkuji , taky budu držet a doufám, ž si zase napíšem
Ahojky no vůbec sama nevím dělala jsem si 9 den TT a nic byla tam jenom jedna čárka no a včera jsem mněla dostst mentruaci no a byl taky ten kritický 12 den , kdy jsem po obou IVF začala krvácet. No tak nevím co si mám o tom myslet:-(
![]()
No a teď jsi si ten testík nedělala? Jen ten 9.den po ET? To mohlo být ještě brzo, ale teď tam už může něco být ![]()
No dělala ten 10 den no je to možné, ale už nemám odvahu si ho udělat , tak asi zíta vydržím do krve pokud se z toho nezblázním:-)))A co ty jak se daří??? ![]()
vernovice píše:
No dělala ten 10 den no je to možné, ale už nemám odvahu si ho udělat , tak asi zíta vydržím do krve pokud se z toho nezblázním:-)))A co ty jak se daří???
Tak Ti moc moc držím palečky na zítra a věřím tomu, že tam budou//
![]()
Zítra pak honem napiš co a jak, kouknu ale až večer. Tak zatím papa a tfuj tfuj tfuj ![]()
Za mně Gyncentrum v OV také velké NE
a to jsem tam taky byla prot…ně. Já vím, říká se, za dobrotu na žebrotu, ale není to vždycky tak..
Kašlali tam na nás.
teď dojíždíme do Fertimedu v Polance/Olomouci a je tam super!!!!!!! ![]()
Ahojky no taky o tom uvažuju , že to zmněníme . já jsem teda byla po ketu a zpoždění menstruace 3 dny , tak jsem si myslela, že to konečně vyjde a zase nic už tomu nevěřím. Takže jsem taky uvažovala o Olomouci, ale zase nevím jestli se dají zamražená embryja převést z OV do OLOMOUCE.:-(
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď