Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
vernovice píše:
Ahojky no já jsem mněla nepravidelnou menstruaci a moje gynekoložka mi pořad tvrdila, že je to v pořádku a píchala mi agolutiny. Pak jsem se naštvala azačali jsme navštěvovat gyncentrum v OV. Tak mi zjistili teda , že mám anovulační cyklus tudíž u mně nedochází k ovulaci no as manžel má špatný spermiograf: Tak ted před ketem jsem užívala divinu pak mi přidal predison a ustrogestan takže už jsem z těch všech léků hotová je to děs. A ty teda jdeš na první ket jo??? Jsem ráa, že se někdo ozval
Jo, čeká mne první KET a od včerejška taky dlabu Divinu, tak jsem zvědavá, co ještě dostanu ![]()
A jinak jak se cítíš?
Jo no určitě ještě něco , ale u každého to může být jiné. No prozatím docela dobře až na to, že mně zase začaly pobolívat prsa no , tak nevím jestli to zase nebude menstruace vždycky jsem to dostala 12 den od zavedení . Takže nevím co zase bude , ale už mám z toho stracg , jak to zase dopadne.A ty jdeš na ten KET teda kdy???
Já to po IVF taky dostala 12.den, ale už jsem předtím 3 dny špinila. No já to vidím asi na 17.11., uvidíme co doktor. A co budeš dělat, kdyby to náhodou nevyšlo?
No nevím asi si dáme pauzu , prootže jsem už fakt zničená s těch hornonů d jich beru 10 denně. No budu se dívat po nějaké práci, protože jsem byla ve zkušebne a oni mi to neprodloužili byla jsem z toho hodně zklamaná . No nevím. ![]()
vernovice píše:
No nevím asi si dáme pauzu , prootže jsem už fakt zničená s těch hornonů d jich beru 10 denně. No budu se dívat po nějaké práci, protože jsem byla ve zkušebne a oni mi to neprodloužili byla jsem z toho hodně zklamaná . No nevím.
10 denně?
Tak to je fakt mazec ![]()
Tak každopádně držím palečky, ať to vyjde ![]()
No uvidíme děkuji , taky budu držet a doufám, ž si zase napíšem ![]()
vernovice píše:
No uvidíme děkuji , taky budu držet a doufám, ž si zase napíšem
Ahojky no vůbec sama nevím dělala jsem si 9 den TT a nic byla tam jenom jedna čárka no a včera jsem mněla dostst mentruaci no a byl taky ten kritický 12 den , kdy jsem po obou IVF začala krvácet. No tak nevím co si mám o tom myslet:-(
![]()
No a teď jsi si ten testík nedělala? Jen ten 9.den po ET? To mohlo být ještě brzo, ale teď tam už může něco být ![]()
No dělala ten 10 den no je to možné, ale už nemám odvahu si ho udělat , tak asi zíta vydržím do krve pokud se z toho nezblázním:-)))A co ty jak se daří??? ![]()
vernovice píše:
No dělala ten 10 den no je to možné, ale už nemám odvahu si ho udělat , tak asi zíta vydržím do krve pokud se z toho nezblázním:-)))A co ty jak se daří???
Tak Ti moc moc držím palečky na zítra a věřím tomu, že tam budou//
![]()
Zítra pak honem napiš co a jak, kouknu ale až večer. Tak zatím papa a tfuj tfuj tfuj ![]()
Za mně Gyncentrum v OV také velké NE
a to jsem tam taky byla prot…ně. Já vím, říká se, za dobrotu na žebrotu, ale není to vždycky tak..
Kašlali tam na nás.
teď dojíždíme do Fertimedu v Polance/Olomouci a je tam super!!!!!!! ![]()
Ahojky no taky o tom uvažuju , že to zmněníme . já jsem teda byla po ketu a zpoždění menstruace 3 dny , tak jsem si myslela, že to konečně vyjde a zase nic už tomu nevěřím. Takže jsem taky uvažovala o Olomouci, ale zase nevím jestli se dají zamražená embryja převést z OV do OLOMOUCE.:-(
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.