Gyncentrum Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2244
1.11.10 19:29
vernovice píše:
Ahojky no já jsem mněla nepravidelnou menstruaci a moje gynekoložka mi pořad tvrdila, že je to v pořádku a píchala mi agolutiny. Pak jsem se naštvala azačali jsme navštěvovat gyncentrum v OV. Tak mi zjistili teda , že mám anovulační cyklus tudíž u mně nedochází k ovulaci no as manžel má špatný spermiograf: Tak ted před ketem jsem užívala divinu pak mi přidal predison a ustrogestan takže už jsem z těch všech léků hotová je to děs. A ty teda jdeš na první ket jo??? Jsem ráa, že se někdo ozval :lol:

Jo, čeká mne první KET a od včerejška taky dlabu Divinu, tak jsem zvědavá, co ještě dostanu :roll:
A jinak jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vernovice
1.11.10 19:41

Jo no určitě ještě něco , ale u každého to může být jiné. No prozatím docela dobře až na to, že mně zase začaly pobolívat prsa no , tak nevím jestli to zase nebude menstruace vždycky jsem to dostala 12 den od zavedení . Takže nevím co zase bude , ale už mám z toho stracg , jak to zase dopadne.A ty jdeš na ten KET teda kdy???

• Citovat
  • Upravit
2244
1.11.10 19:47

Já to po IVF taky dostala 12.den, ale už jsem předtím 3 dny špinila. No já to vidím asi na 17.11., uvidíme co doktor. A co budeš dělat, kdyby to náhodou nevyšlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vernovice
1.11.10 20:01

No nevím asi si dáme pauzu , prootže jsem už fakt zničená s těch hornonů d jich beru 10 denně. No budu se dívat po nějaké práci, protože jsem byla ve zkušebne a oni mi to neprodloužili byla jsem z toho hodně zklamaná . No nevím. :-(

• Citovat
  • Upravit
2244
1.11.10 20:16
vernovice píše:
No nevím asi si dáme pauzu , prootže jsem už fakt zničená s těch hornonů d jich beru 10 denně. No budu se dívat po nějaké práci, protože jsem byla ve zkušebne a oni mi to neprodloužili byla jsem z toho hodně zklamaná . No nevím. :-(

10 denně? 8-o Tak to je fakt mazec :roll:
Tak každopádně držím palečky, ať to vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vernovice
2.11.10 08:34

No uvidíme děkuji , taky budu držet a doufám, ž si zase napíšem :dance:

• Citovat
  • Upravit
2244
2.11.10 12:12
vernovice píše:
No uvidíme děkuji , taky budu držet a doufám, ž si zase napíšem :dance:
:mavam: :mavam: určitě :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
6.11.10 16:27

VERNOVICE tak jak jsi na tom??????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vernovice
7.11.10 09:23

Ahojky no vůbec sama nevím dělala jsem si 9 den TT a nic byla tam jenom jedna čárka no a včera jsem mněla dostst mentruaci no a byl taky ten kritický 12 den , kdy jsem po obou IVF začala krvácet. No tak nevím co si mám o tom myslet:-( :-( :-( :-(

• Citovat
  • Upravit
2244
7.11.10 09:57

No a teď jsi si ten testík nedělala? Jen ten 9.den po ET? To mohlo být ještě brzo, ale teď tam už může něco být :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vernovice
7.11.10 11:32

No dělala ten 10 den no je to možné, ale už nemám odvahu si ho udělat , tak asi zíta vydržím do krve pokud se z toho nezblázním:-)))A co ty jak se daří??? :think:

• Citovat
  • Upravit
2244
7.11.10 15:43
vernovice píše:
No dělala ten 10 den no je to možné, ale už nemám odvahu si ho udělat , tak asi zíta vydržím do krve pokud se z toho nezblázním:-)))A co ty jak se daří??? :think:

Tak Ti moc moc držím palečky na zítra a věřím tomu, že tam budou// :palec: :palec: :palec:
Zítra pak honem napiš co a jak, kouknu ale až večer. Tak zatím papa a tfuj tfuj tfuj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vernovice
7.11.10 17:05

Děkuju no zítra budeme chytřejší napíšu . Děkuji pa

• Citovat
  • Upravit
3295
11.11.10 09:53

Ahojky,

Za mně Gyncentrum v OV také velké NE :cert: :cert: :cert: a to jsem tam taky byla prot…ně. Já vím, říká se, za dobrotu na žebrotu, ale není to vždycky tak.. :dance: Kašlali tam na nás. :jazyk: teď dojíždíme do Fertimedu v Polance/Olomouci a je tam super!!!!!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vernovice
11.11.10 10:20

Ahojky no taky o tom uvažuju , že to zmněníme . já jsem teda byla po ketu a zpoždění menstruace 3 dny , tak jsem si myslela, že to konečně vyjde a zase nic už tomu nevěřím. Takže jsem taky uvažovala o Olomouci, ale zase nevím jestli se dají zamražená embryja převést z OV do OLOMOUCE.:-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.