Dotaz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1692
7.8.10 20:34

dotaz

Ahoj chci se jen ujistit.Mam sedmy den opožděně menzes ve ctvrtek jsem byla na krvy vyšla negativně,u doktorky na kontrole mě našla cystu ale nic k ní neřekla jen že aby to nebylo mimiděložně a muj dotaz zní.Šla jsem tam kvuli tomu že mame příšti tyden dovolenou a chtěla jsem píchnou vyvolavačku dostala jsem prašky na oddalení ale pořad čekam jestli to nedostanu a pořad nic.Dnes byl test negativní a mam obavy aby to nebylo brzy.Tak mam ty prašky začit brat nebo počkat?snad jste to pochopili a děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12735
7.8.10 20:37

V pondělí pokud už nejedete v pondělí bych šla na ráno na gyndu znovu, nech si udělat testy z krve, jestli si těhu, pokud jo hcg bude zvýšené, já jsem byla na krev v 7 ráno a ve 13 hodin jsem věděla že hcg je zvýšené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
7.8.10 20:39

ahoj, lukymaty, asi si mala neskor ovulaciu, lebo podla krvy by videli tehu uz urcite 10 dni po ovulacii. a ms prichadza tak 14 dni po ovulacii.

a nerozumiem tomu ze vyvolavacka a lieky na oddialenie. vyvolavacka je aby Ti ms prisla a lieky na oddialenie su aby neprisla, nie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21991
7.8.10 20:40
lukymaty píše:
snad jste to pochopili a děkuji za odpovědi

Nepochopila jsem totéž, co Soldi… vyvolávačka x oddálení…??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
7.8.10 20:45

Ano ja ji chtěla vyvolat že jedeme až pryšti tyden v sobotu že kdybych to dostala ještě ted bylo by to v pohodě,ale pani doktorka mi napsala ty prašky měla jsem je začit brat podle toho jak dopadnou vysledky krve tak že včera,jenže ja porad čekam jestli to nedostanu takhle se mi to nikdy nespozdilo.Tak mam strach je brat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
7.8.10 20:48

luky, to je nejaky divny postup tej doktorky :think:

nespominala vysku sliznice?

myslim si, ze Ti meska ms, lebo si mala neskor ovulaciu, keby si bola tehu krv aj tehu test by to uz ukazali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
7.8.10 20:48

No a jak ti dopadly testy z krve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
7.8.10 20:49

no vsak negativne, vsak to pise v prvej vete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
7.8.10 20:52

Když byl test krve negativní, tak je velmi pravděpodobné, že to je tou cystou, to se stává. Myslím, že dr.je přesvědčená, že těhotná nejseš, protože jinak by ti nenapsala léky na oddálení, protože tam je těhotenství kontraindikací, naopak provokačka těhotenství jen podpoří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
7.8.10 20:54

kadli, ale keby dala vyvolavacku, tak by pravdepodobne aj tu cystu odplavila, nie?

pride mi to nelogicke davat lieky na oddialenie :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
7.8.10 20:55

Ne ne o sliznici neřikala nic jen že tam vidi cystu.Ja jsem zapomněla dodat že mam nehormonalni tělisko.Doktorka je dobra ale ten den se mi zdala dost nejistě. :dance: Ani nevim ty hodnoty krve jen řekli že je negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
7.8.10 21:00

luky, ja by som sa vykaslala na cele tabletky, na co pchat do seba chemiu?

ale zas chapem, ak nechces mat ms cez dovolenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
7.8.10 21:07

no pravě ja MS Mívam 7 dní a dost bolestivou a to ke všemu jedeme do chatove osady kde jsou socialky společne.Ja sama si myslim že to těhu.take neni ale člověk nikdy neví a ještě když by to mohlo byt mimiděložní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
7.8.10 21:09

keby to bolo mimomaternicove tak by si mala krce a bolesti. a na teste by ukazalo aj mimomaternicove, len by ciarka bola slabsia a nesilnela by.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
7.8.10 21:11

take si to myslim děkuji za uklidněni a mam ještě jeden dotaz tu vyvolavačku mohla by mi píchnout i obvodačka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí