Teplá vana ve 32tt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
rozmary
6.8.10 22:31

teplá vana ve 32tt

Ahojky těhulky,miluju hodně,hodně teplou vanu krásně se mi v ní relaxuje,ale nevím jestli to není v tomto stádiu těhotenství nebezpečný,jestli nemůže dojít k předčasnýmu porodu,ten mi hrozí i tak,tak abych to ještě nepřikrmovala :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12735
6.8.10 22:43

Ahoj jsem taky taková jak ty miluji vařící vodu a upozornovali mě, že je to tak dobré akorát na potrat, jak pak už rodíš nebo máš poslíčky tak je to výborné na ulevu, ale jinak bych neriskovala, ale jak chceš. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
6.8.10 22:46

myslela jsem si to, :-( jenom mě mátli ti poslíčci k tomu ji přímo doporučují,tak hold od zítra začne sprchovanda :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8413
6.8.10 22:46

No já zase slyšela, že je to nebezpečné hlavně z počátku. A pak jsem četla…myslím, že to byl názor MUDr.Kouckého z webu Porodnice…že dítě má uvnitř 37, ať je venku -20 nebo +50. Takže já se koupu normálně, ale nic se nemá přehánět, že :wink: Takže asi bych nevlezla do vany, ze které se ještě kouří :-)

Příspěvek upraven 07.08.10 v 09:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
6.8.10 22:51

Ahoj, kdybys nenapsala, že ti hrozí předčasný porod, řekla bych, že si dát vanu můžeš, ale v tvém případě bych to nepokoušela a radši pár týdnů vydržela :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
6.8.10 22:54

Já se v těhu taky koupala normálně jsem jsme pro klid duše tu horkou trochu zchladila, ale i tak to bylo dost teplé. A vana - 3× týdně paráda… :pankac: A dokonce se to neodrazilo ani na vyúčtování… ještě byl přeplatek :lol: poprvé za myslím 10 let :D

u poslíků to má pomáhat.. no nevím. mi to pomohlo na cca 5 min - horká sprcha - (v porodnici vany nejsou a doma jsme taky používala sprchu, ale z jiných zdravotních důvodů - měla jsem strach ze ztráty vědomí nebo křečí ve vodě)…A pak to zas bylo tak jak před tím :D :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
6.8.10 22:56

Pri hodne horke vane se telo prehriva, takze dite to ma uvnitr, jakobys mela teplotu. Vic jak 37,5 bych urcite nedavala.

Vim ze je to chuda nahrazka, ale co treba alespon koupel nohou v horke vode? Uzijes si teploucko a neohrozis mimco :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
6.8.10 23:16
čičinka píše:
Pri hodne horke vane se telo prehriva, takze dite to ma uvnitr, jakobys mela teplotu. Vic jak 37,5 bych urcite nedavala.Vim ze je to chuda nahrazka, ale co treba alespon koupel nohou v horke vode? Uzijes si teploucko a neohrozis mimco :wink:

Já teda nevím, ale také jsem slyšela, že mimi tam má 37 stupnu, at se děje co se děje.Kdybych to měla brát podle toho, jak se mi zahřívá tělo, tak je logicky v těhle 30-ti stupnovejch vedrech malej už 3krát převařenej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
7.8.10 08:09

ja nevim asi jak ktera zena.Ja se koupala od zacatku do konce a porodila sem normalne.

• Citovat
  • Upravit
13415
7.8.10 08:55

Mě dr. upozorňvoal, ať se hlavně neválim dlouho v horké vodě, že je to tak akorát na předčasný porod, že se tím uvolňuje svalstvo. Ale jinak o chvilkoé koupeli v horké vodě nepadla řeč, takže se v horké koupu, ale nejsem tam hodinu, ale třeba 5 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21505
7.8.10 09:04

pokud hrozí předčasný porod, tak určitě vanu ne. měla jsem riziko předčasného porodu u klárky a doktotři v podolí mi vanu přímo zakázali. těch pár týdnů to už vydržíš ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27005
7.8.10 09:10

J8 se koupu v teplé vodě(ne ve vařicí i kdžy jí mám ráda) denně a žádný problém s tím nemám spíš naopak tedka mi to hodně pomáhá prootže mě pěkně berou záda a břicho…nemá se koupat hlavně ze začátku abys nepotratila ale ted už na tom snad nic není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27005
7.8.10 09:12

jo a předčasný porod mi hrozí někdy od 24tt a dr mi vanu teda nezakázal…a to se koupu fakt denně je to moje závislost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
7.8.10 09:33

Vanu jsem si taky dopřávala - na relax je to supr a mám ji i jako úlevu od bolesti. V těhotenství jsem si ji taky dopřávala, ale zase i když teplou, tak jsem neměla moc vody - spíš jen půlku těla a co mi dělalo dobře byla teplá sprcha na páteř :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
7.8.10 10:01

Já taky miluju horkou vanu, ale pamatuju si, že mi říkala jedna holčina, co studovala porodní asistentku, že příliš horká voda rozšiřuje cévy a nějak že to mimču vadí, že se i přehřívá. Tak nevím, co je na tom pravdy. Mimčo že pak má prý vyšší tep.. :nevim: U porodu mi dávali vanu 38stupňů, tak bych asi jen nepřekračovaal tuhle teplotu…Na úlevu je to ale určitě super, při bolestech. pkud by žádné nebyly, asi bych to vydržela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí