Poškození sluchu mimi?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
110
6.8.10 17:28

poškození sluchu mimi?

Ahoj holky, přispívám sem s dalším dotazem a prosím poraďte. Mám další hloupou otázku - zdá se mi, že jak jsem těhotná tak mě napadá vše možné i nemožné,furt přemýšlím jestli nedělám něco špatně a co by mohlo ublížit. Takže ta má otázka - může lupnutí v zádech nějak poškodit plod - myslím sluchově, začíám již 17 tt a to už mimi slyší hlas matky, tlukot srdce a vše v těle. Mám problém s bederní páteří, hodně jsem přibrala a asi to nezválá a když ležím a otáčím se na bok, lupne tam, jakoby přeskočí obratel, udělá to nepříjemný a celkem hasitý zvuk, mě to nějak neomezuje, ale bojím se, aby to pro mimi nebyl tak hlasitý zvk, aby mu to poškodilo sluch :-(ˇ. Poraďte a řekněte, že mám fakt blbou otázku :-). děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102677
6.8.10 17:31

ahojky, máš fakt blbou otázku :lol: samozřejmě to tak nemyslím, jen Tě chci podpořit v duchu, v jakém jsi chtěla a myslím to v dobrém 8-) nejsem lékař ani odborník, ale myslím si, že se poškození sluchu obávat nemusíš.přeji, ať záda nebolí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
6.8.10 17:35

Opravdu blbá otázka :mrgreen:
Neboj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
6.8.10 18:05

Tak ta je fakt dost blbá :mrgreen:

Já jsem byla ve 20 tt na koncertě Alice Coopera a v 36 tt na AC/DC - proti tomu je nějaké lupnutí v zádech nic. Malý slyší výborně - akorát je to chlap, tak někdy jenom to, co se mu hodí :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
6.8.10 18:16

užívej si těhu! a nepřemýšlej nad pitomostma! s prominutím… ne určitě zvuky v těle matky nemůžou poškodit sluch plodu! max. se mimi lekne a škubne s sebou.. toť vše… užívej si..... pouštěj si muziku, která ho pak utěší po porodu, protože ji bude znát.. :palec: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
6.8.10 18:39

Docela jsi mě rozesmála ale v dobrém. Taky jsem byla v těhotenství přeplněná různými otázkami podobného rázu takže se směju spíš sobě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
6.8.10 18:53

Děkuju moc :-), věřím toum, že se ještě tenhle můj blbý dotaz bude někomu hodit, tak se alespoň nezesměšní :-). Prostě se moc hlídám a vše řeším :-). A kolik jich ještě bude než porodím :-)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
6.8.10 18:58

určitě jsi se nezesměšnila, je to normální a v pořádku, že máš o mimi starost. přeji co nejpohodovější zbytek těhu. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
6.8.10 19:08

Áďo, Áďo :lol: :lol: , co ty všechno nevymyslíš :pankac: :hug: jo a ptala ses Kozera na tu toxošku? Zeptala bych se, že jí chci, že máš Neli a aby ti jí nabral, kdyby se cukal, že si jí i zaplatíš :think: :mavam: Mám teď myšlenky jinde, tak jsem hned nepsala, chápeš :-? :hug:

• Citovat
  • Upravit
110
7.8.10 10:04

Ahojky Hani, jasně, že jsem se ptala, neudělá mi ji ani když si ji zaplatím, pokud by byl plod v nepořádku, což se prý pozná podle ultrazvuku, tak by ji udělal bezplatně, ale teď není důvod. No počkám až se vrátí praktická z dovo a nechám si ji udělat tam, snad se taky nebudou cukat. Já se taky včera vrátila z nemocnice, hodně jsem zvracela a v 17 tt už se to musí řešit. ať vám to s Ivi dobře dopadne, je to stále dokola viď? A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
7.8.10 15:36

:-) :-) :-) diky za odpoledni pobaveni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
8.8.10 09:00

:lol: není zač :-P