Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojda maminy sice se sem moje otázka asi nehodí, ale chtěla jsem se zeptat ty co máte termín v lednu máte už něco nakoupeno, nějaká výbavička ?
nevim jestli už něco koupit nebo je moc brzy a to jsem podle PM 16+2 a podle UTZ 15+1 ![]()
Ahoj, něco málo už mám nakoupeno a něco málo jsem už i dostala od známých. Převážně oblečení, hračky a dudlíky.
já jediné co mám tak je flaštička od mámy od babičky oblečky po mě a příští týden si jdeme pro kočárek ![]()
Mě něco zbylo po prvním miminku a něco už pomalu dokupuju…když je někde akce a dobrá cena…není nač čekat. Kdybych to měla koupit pak vše najednou…asi by to byla pořádná sumička.
Teď jsem v 18+3.
no tak já zatím nemám vubec nic,dokonce ani bříško.Počkám až mi řeknou co to bude,potom se asi začnu poohlížet co koupím.S
i stále říkam že mám dost času
joo to já si říkám taky že je ještě času dost ale nesmím to pak zase nechat na poslední chvíli a hlavně si myslím, že z rodiny dostanem hodně věcí k vánocům
a počítám, že mi žádný dárky nedostanem a vše bude jen pro malou
dneska jsem byla u gyndr a už má malá 9,3 cm z toho 3,6cm hlavička
a bříško teda taky ještě nemám a začínám nějak hubnout
takže nahoře nemám ani kilo mám skoro o 1kg míň a to nezvracím ani jsem nezvracela
![]()
já s nákupy také vyčkávám až budu vědět co to je (16tt). Všichni mě už teď tahaj do různých mimikovských obchodů, ale nevím proč, ale mě samotné se do toho vůbec nechce, nemám takovu tu nakupovací náladu
Občas se třeba po něčem mrknu, ale ještě nekoupím ![]()
Holky taky uvažuju o tom, že je času dost, ale kamarádka mi zase řekla, že to nakupovala vždy, když v nějakém obchodě byly slevy a to se ji prej hodně vyplatilo.
Mamina zase včera tvrdila, že začala nakupovat měsíc před porodem ![]()
no každý mi tvrdí něco jiného, někdo mě furt nutí někam chodit vybírat a někdo mi říká, že by se to nemělo „zakřiknout“ Tak počkám, až mě to „chytí“ a pak nakoupim něco asi objednám přes net a uvidí se
![]()
Já si hlavně chci nejdřív počkat na výstavu For Babies co bude v září (hlavně kvůli kočárku apod.), třeba tam bude nějaká vychytávka a výstavní sleva
a když už neobstojím tam, tak pak asi začnu přemýšlet, že by asi bylo načase něco koupit ![]()
Ahojky,
já jsem podle UTZ 16+6 a zatím nic nenakupuju, chci počkat na velký UTZ až mi řeknou, že je všechno v pořádku a co to bude
Jediné co pro mimi zatím mám je nočník, který jsem dostala včera od kamarádky, což je docela vtipný vzhledem k tomu, že ho ještě minimálně rok nebudu potřebovat ![]()
holky tak já jsem asi divná, ale už pár věcí doma mám
jsem 16+5tt…pár věciček jsem dostala jako dárek, něco jsem koupila s kámoškou, když jsme trajdaly po obchodech a něco si i objednala z netu…první věcičky mám teda až od 12tt, ale jsem nějak nedočkavá
všechno mám zatím v neutrálních barvách a teď už počkám, až se dozvíme co to bude a hlavně taky na velký ultrazvuk, abych věděla že je vše tak, jak má být…
vůbec se mi nechce do výběru kočárku…je jich tolik, že fakt nevím, kde začít
![]()
tak to mě se nechce snad do ničeho. Těch věcí je tak strašně moc
Ale ségra mi furt hlásí co kde viděla a co mi chce koupit, tak třeba mi to nakoupí
![]()
holky jestli budete kupovat kombinézku na zimu, jakou velikost si pořídíte pro mrňouska? ![]()
tak strašně rychle to utíkááááá…my bysme chtěli příští měsíc zařídit pokojíček a v listopadu snad už konečně koupit kočárek ![]()
jak se jinak cítíte?
já jsem teď 23+1tt, až na únavu mi je fajn, prďolka mě hezky kope, je to krása ty pohyby ![]()
Estrellitko…ahoooj!
Tak já koupila kombinézku flízovou (přijdou pod to stejně ještě dupajdy a mimčo bude ve fusaku, popř. i v zavinovačce) v tom babyboomu…prodavačky poradily…a je to velikost 0-3mm…odpovídá to velikosti 56.