Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj, a nemenila jsi treba druh antikoncepce? nekdy se stava ze MS nedorazi vubec, stalo se mi to ale pri zmene
Ne ne, antikoncepci už mám stejnou přibližně půl roku… Právě proto mě toto zpoždění tolik znervózňuje…
Některá antib. mohou snížit účinnost hormon. antikoncepce ![]()
Chránili jste se ještě jinak?
Ale když máš test negat. tak to nevypadá na těhu,to už by tam asi něco bylo vidět.
Ano chránili… Bohužel ani to není stoprocentní, že? Napadlo mě, zda zpoždění nemůže být způsobeno tím zánětem močových cest, ale žádné zkušenosti s tím sama nemám…
Myslím, že spíš ty ant. v těle udělají pěknou paseku, nevíme, co všechno ovlivní.
Možná bys mohla zavolat svému gyndaři, aby ses trochu uklidnila.
Ono i antibiotika ti mužou rozhoditt cyklus, aniž bys byla těhotná. Zkusila bych třeba ještě jeden test za týden, pro jistotu, ale spíš se ti jen rozhodil cyklus ![]()
Zuzz píše:
Antibiotika můžou snižit funkci antikoncepce…
Ale zkladatelka 2× psala, ze se i tak radeji jeste navic chranili!!!!!!!!
Neboj, myslim, ze za posunuti MS muze to tvoje nachlazeni a brani ATB… ![]()
Zdravím,
mám dotaz… Díky antikoncepci mám v podstatě pravidelnou menstruaci, dostávám to tak pátek večer, sobota, nejpozději však v neděli brzy ráno. Teď je ale už úterý a já stále nic. Brala jsem čtrnáct dní antibiotika, kůli zánětu močových cest. A ač jsme se s přítelem chránili, velmi se obávám těhotenství. Dělala jsem si dva testy, pro jistotu, ale oba negativní. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Předem moc děkuji.