Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, jsem trochu zoufalá. Prosím, posuďte moje testy. První jsem si dělala 23.3. večer a byla tam hodně slabá čárka(co do barvy, tak i síly 2. proužku), o dva dny později byla čárka v téměř stejné barvě jako testovací (citlivost testu 10, stejný test, provedeno večer), dnes jsem si dělala testy 2, ten předposlední (citlivost 20) a ten poslední (citlivost 25), čárka tam pořád je, ale přijde mi, že nějak slábne
Mám hodně strach, že se něco děje ![]()
petromili píše:
Holky, jsem trochu zoufalá. Prosím, posuďte moje testy. První jsem si dělala 23.3. večer a byla tam hodně slabá čárka(co do barvy, tak i síly 2. proužku), o dva dny později byla čárka v téměř stejné barvě jako testovací (citlivost testu 10, stejný test, provedeno večer), dnes jsem si dělala testy 2, ten předposlední (citlivost 20) a ten poslední (citlivost 25), čárka tam pořád je, ale přijde mi, že nějak slábneMám hodně strach, že se něco děje
A ještě přidávám Clearblue, taktéž ze 23.3. U něj nevím jaká je citlivost. Čárka se ukázala (na fotce je to vidět trochu méně, ale byla dobře viditelná, i když o dost světlejší, než testovací a tenčí
petromili píše:
Holky, jsem trochu zoufalá. Prosím, posuďte moje testy. První jsem si dělala 23.3. večer a byla tam hodně slabá čárka(co do barvy, tak i síly 2. proužku), o dva dny později byla čárka v téměř stejné barvě jako testovací (citlivost testu 10, stejný test, provedeno večer), dnes jsem si dělala testy 2, ten předposlední (citlivost 20) a ten poslední (citlivost 25), čárka tam pořád je, ale přijde mi, že nějak slábneMám hodně strach, že se něco děje
No já bych asi neplašila
.je to logické,že když používáš jiné testy,že se ty čárky neukážou pokaždé stejně .V tom hraje velkou roli ta citlivost testíků .Neboj a zkus používat jen jeden a ten samý test se stejnou citlivostí a uvídíš,že je vše ok .Držím pěstičky ![]()
Ten test co jsem měla s nejsilnější čárkou už nemám, ani nevím co to bylo za značku, ale když je to 3 dny od toho slabšího, tak jsem si říkala, že to už musí být vidět i na testu s citl. 20 nebo 25, když má hormon sílit ![]()
já mám pocit že ten psolední test je best25 ne?Ten se mně zdá že dělá strašně slabé čárky
neboj je to tam někdy chce vyčkat a vyčkat a hlavně ty stejné testy kupovat a porovnávat jejich sílu
neřeš čárky na testech a běž si nechat udělat HCG z krve k doktorovi
To je nejspolehlivější.
Testy mohou být různě citlivé, čárka může vyběhnout pokaždé trochu jinak, průkazná je dost, tak myslím, že můžeme gratulovat ![]()
nooo..tak já to vidím žesi bud hodně pila, a nebočárka slábne…ono se to ani nedá poznat když testuješjinými a ne stejnými jako prvně.......přeju at sílí..ale muj názor je že slábne
Marry11 píše:
já mám pocit že ten psolední test je best25 ne?Ten se mně zdá že dělá strašně slabé čárkyneboj je to tam někdy chce vyčkat a vyčkat a hlavně ty stejné testy kupovat a porovnávat jejich sílu
Nee, je to nějaký Intimed test
Ahoj, já bych se zbytečně neděsila, testy nejsou „vševědoucí“. Já si po vynechání MS udělala jen jeden a když jsem tam viděla dvě čárky, druhý den rovnou zavolala gyndr, že mám pozititní těhutest a hned se objednala na prohlídku.
Doktorka ti toho řekne víc, než 10 testů. Tak přeju, ať je vše v pořádku. ![]()
přikláním se k holkám zajít na krev a pak zadvadny znovu..samoplátceplatí 200, výsledek bejvá tak za hodinu nebo ten den…jak kde…pravdou je že best…test stojí za prd
Dojdi si hned ráno na krev na hcg klidně jako samoplátce, stojí to něco přes dvě stovky. V některých laborkách ti ještě ten den odpoledne řeknou výsledek. Držím palce ![]()
petra.lovosice píše:
nooo..tak já to vidím žesi bud hodně pila, a nebočárka slábne…ono se to ani nedá poznat když testuješjinými a ne stejnými jako prvně.......přeju at sílí..ale muj názor je že slábne
Také se bojím, že nějak slábně
. Určitě může být rozdíl v zobrazení testu, protože ty dva poslední jsou z dneška a každý má o dost jinou intenzitu 2. čárky, ale i tak jsem právě soudila, že by měl spíše vždy tmavnout
Neres carky,kazdy test mas jiny,jinou citlivost,tak to nemuze delat stejne carky ![]()
Uvidis,ze to bude dobre,neni od veci testovat stejnymy znackami
zbytecne te to pak plasi ![]()
Ahoj. Intenzita čárky na těhotenském testu nic nevypovídá o prosperitě těhotenství. Krom jiného záleží i na koncentraci moči.
A jestli tě to uklidní, tak já testovala krom dní kolem termínu MS i o dva týdny později (než jsem šla na UZ) a čárka byla viditelně slabší než na testu o dva týdny dřív. Byly to testy ze stejné krabičky, z ranní moči, Mamatest 25. A těhotenství dopadlo dobře.
Přeju ať to vyjde, já tomu věřím (ale i chápu tvoje obavy, plašila jsem úplně stejně)
.
Díky, holky, zajdu si na tu krev. Jen jsem nechtěla jít úplně brzo, segra šla takhle brzo a zbytečně jí vyděsili mimoděložním TT jen proto, že byla hodně krátce a měla nízké hodnoty, tak jsem chtěla jít o trošku později, ale tohle mě dost vyděsilo ![]()