Čárka na TT nesílí

35
28.3.11 21:09

Čárka na TT nesílí

Holky, jsem trochu zoufalá. Prosím, posuďte moje testy. První jsem si dělala 23.3. večer a byla tam hodně slabá čárka(co do barvy, tak i síly 2. proužku), o dva dny později byla čárka v téměř stejné barvě jako testovací (citlivost testu 10, stejný test, provedeno večer), dnes jsem si dělala testy 2, ten předposlední (citlivost 20) a ten poslední (citlivost 25), čárka tam pořád je, ale přijde mi, že nějak slábne :-( Mám hodně strach, že se něco děje :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35
28.3.11 21:12
petromili píše:
Holky, jsem trochu zoufalá. Prosím, posuďte moje testy. První jsem si dělala 23.3. večer a byla tam hodně slabá čárka(co do barvy, tak i síly 2. proužku), o dva dny později byla čárka v téměř stejné barvě jako testovací (citlivost testu 10, stejný test, provedeno večer), dnes jsem si dělala testy 2, ten předposlední (citlivost 20) a ten poslední (citlivost 25), čárka tam pořád je, ale přijde mi, že nějak slábne :-( Mám hodně strach, že se něco děje :cry:

A ještě přidávám Clearblue, taktéž ze 23.3. U něj nevím jaká je citlivost. Čárka se ukázala (na fotce je to vidět trochu méně, ale byla dobře viditelná, i když o dost světlejší, než testovací a tenčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.11 21:12
petromili píše:
Holky, jsem trochu zoufalá. Prosím, posuďte moje testy. První jsem si dělala 23.3. večer a byla tam hodně slabá čárka(co do barvy, tak i síly 2. proužku), o dva dny později byla čárka v téměř stejné barvě jako testovací (citlivost testu 10, stejný test, provedeno večer), dnes jsem si dělala testy 2, ten předposlední (citlivost 20) a ten poslední (citlivost 25), čárka tam pořád je, ale přijde mi, že nějak slábne :-( Mám hodně strach, že se něco děje :cry:

No já bych asi neplašila :wink: .je to logické,že když používáš jiné testy,že se ty čárky neukážou pokaždé stejně .V tom hraje velkou roli ta citlivost testíků .Neboj a zkus používat jen jeden a ten samý test se stejnou citlivostí a uvídíš,že je vše ok .Držím pěstičky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
28.3.11 21:14

Ten test co jsem měla s nejsilnější čárkou už nemám, ani nevím co to bylo za značku, ale když je to 3 dny od toho slabšího, tak jsem si říkala, že to už musí být vidět i na testu s citl. 20 nebo 25, když má hormon sílit :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
28.3.11 21:15

já mám pocit že ten psolední test je best25 ne?Ten se mně zdá že dělá strašně slabé čárky :wink: neboj je to tam někdy chce vyčkat a vyčkat a hlavně ty stejné testy kupovat a porovnávat jejich sílu

• Citovat
  • Upravit
6284
28.3.11 21:15

neřeš čárky na testech a běž si nechat udělat HCG z krve k doktorovi :wink: To je nejspolehlivější.
Testy mohou být různě citlivé, čárka může vyběhnout pokaždé trochu jinak, průkazná je dost, tak myslím, že můžeme gratulovat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
28.3.11 21:16

nooo..tak já to vidím žesi bud hodně pila, a nebočárka slábne…ono se to ani nedá poznat když testuješjinými a ne stejnými jako prvně.......přeju at sílí..ale muj názor je že slábne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
28.3.11 21:17
Marry11 píše:
já mám pocit že ten psolední test je best25 ne?Ten se mně zdá že dělá strašně slabé čárky :wink: neboj je to tam někdy chce vyčkat a vyčkat a hlavně ty stejné testy kupovat a porovnávat jejich sílu

Nee, je to nějaký Intimed test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
28.3.11 21:18

Ahoj, já bych se zbytečně neděsila, testy nejsou „vševědoucí“. Já si po vynechání MS udělala jen jeden a když jsem tam viděla dvě čárky, druhý den rovnou zavolala gyndr, že mám pozititní těhutest a hned se objednala na prohlídku. :kytka: Doktorka ti toho řekne víc, než 10 testů. Tak přeju, ať je vše v pořádku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947

přikláním se k holkám zajít na krev a pak zadvadny znovu..samoplátceplatí 200, výsledek bejvá tak za hodinu nebo ten den…jak kde…pravdou je že best…test stojí za prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141

Dojdi si hned ráno na krev na hcg klidně jako samoplátce, stojí to něco přes dvě stovky. V některých laborkách ti ještě ten den odpoledne řeknou výsledek. Držím palce :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
28.3.11 21:19
petra.lovosice píše:
nooo..tak já to vidím žesi bud hodně pila, a nebočárka slábne…ono se to ani nedá poznat když testuješjinými a ne stejnými jako prvně.......přeju at sílí..ale muj názor je že slábne

Také se bojím, že nějak slábně :cry: . Určitě může být rozdíl v zobrazení testu, protože ty dva poslední jsou z dneška a každý má o dost jinou intenzitu 2. čárky, ale i tak jsem právě soudila, že by měl spíše vždy tmavnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
28.3.11 21:21

Neres carky,kazdy test mas jiny,jinou citlivost,tak to nemuze delat stejne carky :lol:
Uvidis,ze to bude dobre,neni od veci testovat stejnymy znackami :wink: zbytecne te to pak plasi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
28.3.11 21:21

Ahoj. Intenzita čárky na těhotenském testu nic nevypovídá o prosperitě těhotenství. Krom jiného záleží i na koncentraci moči.

A jestli tě to uklidní, tak já testovala krom dní kolem termínu MS i o dva týdny později (než jsem šla na UZ) a čárka byla viditelně slabší než na testu o dva týdny dřív. Byly to testy ze stejné krabičky, z ranní moči, Mamatest 25. A těhotenství dopadlo dobře.

Přeju ať to vyjde, já tomu věřím (ale i chápu tvoje obavy, plašila jsem úplně stejně) :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
28.3.11 21:22

Díky, holky, zajdu si na tu krev. Jen jsem nechtěla jít úplně brzo, segra šla takhle brzo a zbytečně jí vyděsili mimoděložním TT jen proto, že byla hodně krátce a měla nízké hodnoty, tak jsem chtěla jít o trošku později, ale tohle mě dost vyděsilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí