Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Martysek píše:
Mě bolelo břicho na MS úplně šíleně, takže to k tomu může patřit taky. A teda taky jsem běhala od začátku pořád na záchod.
Jo, to bych řekla, že chodím o něco častěji, než obvykle. Teplotu mám pořád nad 37
Ahoj já to mám stejny MS jsem měla 19 února, jestli jsem otěhotněla tak 10.3. Minulí týden v pondělí žádná čárka ve středu byla hodně slabá. Pro jistotu jsem si ho udělala ve čtvrtek a byla tam zase slabá, tak jsem šla hned v pátek na gyndu. Doktor mi udělal vnitřní ultrazvuk ale odběry neudělal žádný. Píchnul mi injekci na vyvolání a vykázál mě stím že bud mám pokračovat nebo si nechat napsat antikoncepci. MS nepřišla od injekce jsou to pouhé 4dny , ale přibíram tlačí mě všechny kalhoty a dnes jsem si udělala další test a čárka se ukázala běhěm několika vteřin. Holky je tam nevěřícně jsem udělala hned ten druhej a je tam tak co si o tom myslet?? Tak mě jen napadlo že budeme mít přibližně stejný termín ![]()
manca 1 píše:
Ahoj já to mám stejny MS jsem měla 19 února, jestli jsem otěhotněla tak 10.3. Minulí týden v pondělí žádná čárka ve středu byla hodně slabá. Pro jistotu jsem si ho udělala ve čtvrtek a byla tam zase slabá, tak jsem šla hned v pátek na gyndu. Doktor mi udělal vnitřní ultrazvuk ale odběry neudělal žádný. Píchnul mi injekci na vyvolání a vykázál mě stím že bud mám pokračovat nebo si nechat napsat antikoncepci. MS nepřišla od injekce jsou to pouhé 4dny , ale přibíram tlačí mě všechny kalhoty a dnes jsem si udělala další test a čárka se ukázala běhěm několika vteřin. Holky je tam nevěřícně jsem udělala hned ten druhej a je tam tak co si o tom myslet?? Tak mě jen napadlo že budeme mít přibližně stejný termín
To se divím, že ti neudělal žádný odběry a hned injekci na MS. Já kdykoli byla takhle na vyvolávačce, tak mi dr. vždycky krev na testy nejdřív brala. Tak snad ti to taky klapne, držím palce ![]()
Já se divim taky, ale co nadělám. Usoudil že nejsem jen podle ultrazvuku, ale jak jsem psala dnes už se objevily okamžitě a stejně silné jak testovací proužek. ![]()
manca 1 píše:
Já se divim taky, ale co nadělám. Usoudil že nejsem jen podle ultrazvuku, ale jak jsem psala dnes už se objevily okamžitě a stejně silné jak testovací proužek.
Tak to gratuluju, to vypadá dobře
. Já bohužel mám druhou čárku pořád slaboučkou, viz fotka ![]()
Děkuji, ale nejsem si jistá jestli je k čemu ,když mě s jistotou řekl že těhotná nejsem. U tebe si myslim že to je v pohodě koukala jsem na to že to máš v rozmezí 5dnů já tam ještě před 8dny neměla vůbec žádnou, jinak souhlasim z holkama musíš to dělat ráno hned z první moče oni tam sice píšou že jsou to testy celodenní, ale nejspolehlivější je to z první moče. Miminko ti moc přeju ![]()
manca 1 píše:
Děkuji, ale nejsem si jistá jestli je k čemu ,když mě s jistotou řekl že těhotná nejsem. U tebe si myslim že to je v pohodě koukala jsem na to že to máš v rozmezí 5dnů já tam ještě před 8dny neměla vůbec žádnou, jinak souhlasim z holkama musíš to dělat ráno hned z první moče oni tam sice píšou že jsou to testy celodenní, ale nejspolehlivější je to z první moče. Miminko ti moc přeju
Já si dělala test poprvně toho 23. to je těch 5 dní, ale předtím cca 4 dny taky jasně negativní. Tak uvidíš, až si zajdeš na krev, jestli se ti to zlepší. I já tobě moc přeju, ať to dobře dopadne, jak si přeješ ![]()
Já jsem na ty testy koukala a podle mne to máš jasný
neni tam nad čim se pozastavovat si myslim . Já půjdu k doktorovi až příští týden byla jsem tam v pátek tak by ho asi trefil šlak , kdybych se tam ted objevila.
![]()
manca 1 píše:
Já jsem na ty testy koukala a podle mne to máš jasnýneni tam nad čim se pozastavovat si myslim . Já půjdu k doktorovi až příští týden byla jsem tam v pátek tak by ho asi trefil šlak , kdybych se tam ted objevila.
![]()
Já snad půjdu zítra, jestli to ještě stihnu z práce, tak držím pěsti i tobě ![]()
Děkuji. Tobě taky hodně štěstí a dej zítra určitě vědět jak si dopadla
. Dobrou noc
manca 1 píše:
Děkuji. Tobě taky hodně štěstí a dej zítra určitě vědět jak si dopadla![]()
. Dobrou noc
Napíšu. Dobrou i tobě
Petromili tak si testila?Já byla v 5+0 na kontrole a už to tam bylo vidět.
Držím moc palce.
A maraton to byl na sex
5× po sobě pak obr pauza do ms
a nedošla ![]()
Holky, moc děkuju za podporu a omlouvám se, že dávám vedět až nyní, nefunguje nám net věčně.
Těhu mám od dr. potvrzené, viditelné už i na UZ, odpovídá prý cca 5.tt. Uf, snad i dál bude vše ok. Ale moc díky za to, že jste mě podpořily ![]()