Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Markéta80 dekuji,me se udela do minuty carka a pak jensili barva a to jev poradku teda jo? U prvni dcerky se mi prvni ukazoval pozitivni a pak az ta druha, takze naopak jak ted:-)
@Markéta80 a jeste navic posilam foto rannich testu, ten vrchni je prvni a ten druhy o deset minut pozdeji a koukej na ten rozdil, jak je mozne, ze ten prvni vysel tak slabej a ten druhej za deset minut silnejsi?
@elnika1 kolik dní máš od ms? hele to nevim ale u Vali jsme dělala 5 den od vynechání těhu jsme vůbec netušila a skoro stejně silné čárky, dělala jsem v poledne
ale sílí pěkně, tak už netestuj a skoč na krev
, ono jak o uschne tak ta čárka prostě ztmavne, důležité je že se čárka objeví v limitu. Já měla 5 den od vynechání takovýhle http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?… a druhý den http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?… dost rozdíl
jsme na to koukala co to jako je, vždy jsem skoro lupou hledala pidi stín a ted sotva jsme vytáhla test tak už tam byla čárka krásně vidět ![]()
@Markéta80 ja si delala prvni v den vynechane menstruace a to odpoledne a dnes jserm ctvrty den co jsem to mela dostat.
Takze kdyz se carka ukazala do limitu a silila az dyl tak to nevadi ano?
@elnika1 to je vše ok, ona už nesílí ale jak uschne tak to ztmavne
, hlavní je že časem sílí a je v limitu
tak těhotná jsi
kdy jdeš k lékaři? na 4 den je čárka pěkná
, testuj max ob den ale už moc sílit nebude, za 2 dny by ten rozdíl měl být vidět dost a jak bude stejná jako kontrolní tak pak už sílit nebude, teda hcg roste ale ten test je prostě do určité hodnoty a pak už nic víc neukáže já si pak dělala ještě ten digi, chtěla jsme vidět jak se ukážou i týdny ![]()
@Markéta80 nad tim digi taky premyslim, jinak na gynekologii jdu v utery, tak snad uz to uvidi.:-)
@elnika1 no je to dost brzo, já šla vždy 14 dní od vynechání a naposled byl vidět gestační a žl váček a srdíčko až za další týden. Ten digi je dost drahej a do 2h výsledek zmizí ale já furt říkala že asi vadnej test, manžel se smál že určitě bude celá vadná série a pak když jsem viděla digi test tak už jsem uvěřila že jsme fakt těhotná ![]()
@Markéta80 u toho digi vysledek zmizi? No mela bych byt 5+2 a kdyz sem cekala malou videl to uz v patem tydnu a v sestem srdicko ![]()
@elnika1 já už mam po skoro 2 roky
, tak to už něco bude, já byla na utz v 5+6 a za týden
jo test zmizí do 2h tak to manžel hned fotil ![]()
@elnika1 záleží i na utz
ono se říká že je lepší jít déle než pak se nechat stresovat že tam nic neni nebo to neodpovídá tt
ale já ždy šla taky dřív, já zase potřebovala léky na udržení
něco by vidět mohlo být ale
asi ještě nebude a pokud k ovulaci došlo o pár dní déle
ale i kdyby nic nebylo vidět tak uvidí jestli je sliznice vysoké a odebere krev ![]()
A je spravne kdyz je sliznice vysoko? vim, ze je lepsi jit dyl ale pozval si me ze uz by neco mohlo byt videt
@elnika1 jo když je vysoká tak to ukazuje na těhu, v nízké sliznici se nemá kde zahnízdit
, uvidíš třeba už něco uvidí ![]()