Čárka na TT nesílí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
434
27.2.14 09:03

@Markéta80 dekuji,me se udela do minuty carka a pak jensili barva a to jev poradku teda jo? U prvni dcerky se mi prvni ukazoval pozitivni a pak az ta druha, takze naopak jak ted:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
27.2.14 09:07

@Markéta80 a jeste navic posilam foto rannich testu, ten vrchni je prvni a ten druhy o deset minut pozdeji a koukej na ten rozdil, jak je mozne, ze ten prvni vysel tak slabej a ten druhej za deset minut silnejsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
27.2.14 09:13

@elnika1 kolik dní máš od ms? hele to nevim ale u Vali jsme dělala 5 den od vynechání těhu jsme vůbec netušila a skoro stejně silné čárky, dělala jsem v poledne :mrgreen: ale sílí pěkně, tak už netestuj a skoč na krev :*, ono jak o uschne tak ta čárka prostě ztmavne, důležité je že se čárka objeví v limitu. Já měla 5 den od vynechání takovýhle http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?… a druhý den http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?… dost rozdíl :mrgreen: :mrgreen: jsme na to koukala co to jako je, vždy jsem skoro lupou hledala pidi stín a ted sotva jsme vytáhla test tak už tam byla čárka krásně vidět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
27.2.14 09:17

@Markéta80 ja si delala prvni v den vynechane menstruace a to odpoledne a dnes jserm ctvrty den co jsem to mela dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
27.2.14 09:33

Takze kdyz se carka ukazala do limitu a silila az dyl tak to nevadi ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
27.2.14 09:38

@elnika1 to je vše ok, ona už nesílí ale jak uschne tak to ztmavne ;), hlavní je že časem sílí a je v limitu :palec: tak těhotná jsi :* kdy jdeš k lékaři? na 4 den je čárka pěkná :palec:, testuj max ob den ale už moc sílit nebude, za 2 dny by ten rozdíl měl být vidět dost a jak bude stejná jako kontrolní tak pak už sílit nebude, teda hcg roste ale ten test je prostě do určité hodnoty a pak už nic víc neukáže já si pak dělala ještě ten digi, chtěla jsme vidět jak se ukážou i týdny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
27.2.14 09:40

@Markéta80 nad tim digi taky premyslim, jinak na gynekologii jdu v utery, tak snad uz to uvidi.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
27.2.14 09:45

@elnika1 no je to dost brzo, já šla vždy 14 dní od vynechání a naposled byl vidět gestační a žl váček a srdíčko až za další týden. Ten digi je dost drahej a do 2h výsledek zmizí ale já furt říkala že asi vadnej test, manžel se smál že určitě bude celá vadná série a pak když jsem viděla digi test tak už jsem uvěřila že jsme fakt těhotná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
27.2.14 09:47

@Markéta80 u toho digi vysledek zmizi? No mela bych byt 5+2 a kdyz sem cekala malou videl to uz v patem tydnu a v sestem srdicko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
27.2.14 09:48

@Markéta80 a ty jsi tehu jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
27.2.14 10:06

@elnika1 já už mam po skoro 2 roky :mrgreen: :mrgreen:, tak to už něco bude, já byla na utz v 5+6 a za týden :srdce: jo test zmizí do 2h tak to manžel hned fotil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
27.2.14 10:08

@Markéta80 no 5+2 uz by mel videt ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
27.2.14 10:16

@elnika1 záleží i na utz ;) ono se říká že je lepší jít déle než pak se nechat stresovat že tam nic neni nebo to neodpovídá tt :? ale já ždy šla taky dřív, já zase potřebovala léky na udržení ;) něco by vidět mohlo být ale :srdce: asi ještě nebude a pokud k ovulaci došlo o pár dní déle :think: ale i kdyby nic nebylo vidět tak uvidí jestli je sliznice vysoké a odebere krev ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
27.2.14 10:19

A je spravne kdyz je sliznice vysoko? vim, ze je lepsi jit dyl ale pozval si me ze uz by neco mohlo byt videt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
27.2.14 10:35

@elnika1 jo když je vysoká tak to ukazuje na těhu, v nízké sliznici se nemá kde zahnízdit ;), uvidíš třeba už něco uvidí :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí