Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@vendikknapik, já to tak také měla. Nejdřív sílil test hodně, pak se sílení na tři dny zastavilo a nakonec pokračovalo dál. Těhotenství bylo v pořádku.
Tak u mě nejspíš opět nic…namlouvám si, že se něco ukáže a tak testuji jak vztekla a tady je výsledek…
![]()
@vendikknapik píše:
To se moc nemění, to nevypadá dobře.
nevím kdy byli ty první, 2. je ranní asi ze čtvrtka, 3. je z dneška z 02:30
a 4.z dneška z 10:00
jsou to mamatesty 10
Tak mě Mamatesty sílily skoro každý den, ale bylo to vidět obden.
Ahoj holky, chtěla bych se Vás zeptat, jaký na to máte názor. V pátek 25.1. jsem byla 14 dní po IUI. Udělala si test, tak jak mi doktor řekl a byl pozitivní, čárka nebyla stejně silná jako kontrolní, ale zas ne ani jako duch. Byla hezky vidět. Dnes, tj. 4.den po tom, co jsem měla zkusit tt, tak mám čárku hoooodně slaboulinkou. Jak je to možné? Vůbec jsem nešpinila ani nekrvácela. Máte s tím někdo zkušenost?
To může být biochemické těhu, chtělo by to jít na krev, co dělá HCG, zda roste či klesá, musí se tam obden. Zkus se domluvit v CARu.
Ahoj holky četla jsem v některých diskuzích že když test ze sílí po dvou dnech pomalinku tak se může jedna i o mimoděložní těhotenství. Jsem po druhém potratu a mám z toho strach. První test jsem si dělala ve čtvrtek druhý v pátek a poslední v neděli. Na kontrole jsem ještě nebyla chci si tam zavolat v pondělí aby mě objednal. Jinak ms jsem měla dostat minulou neděli. Tak doufám že mi někdo napíšete vaše zkušenosti s mimoděložním těhu děkuji…
![]()
@Drahuška18 já myslím že sílí hezky
zkušenost s mimoděložním těhu nemám, ale teď u druhého těhu mi to taky sílilo pomalu a vše je v pořádku ![]()
Sílí krásně. Já měla něco podobného a čekala jsem dvojčátka.
Tak to doufám že to nebudou dvojčátka..
A chtěla jsem se zeptat v pondělí to bude 10 den co jsem nedostala menstruaci poznal by to doktor na ultrazvuku jestli jsem mimoděložně…??
Můžeš to zkusit, myslím si že ne, ale já tam radši běhala vícekrát a až v 6tt bylo vidět, že ten jeden stín už není jeden, ale dva gestační váčky. ![]()
Já teda mám děti po umělém oplodnění a tady je fotka vývoje testů. Upozorňuji, že jsem testovací maniak, neumím vydržet.
@Martysek Dobre rano chci se jen na neco zeptat a nechci to psat do diskuze. Dneska rano jsem si delala test a vysel do 3 minut takovej viz.prvi foto je to ten predpoisledni a ten posledni jsem zkusila chvili po nem a do minuty tam byla viditelna carka a do tri minut se jeste dobarvoval a pak do deseti minut se zbarvil tak tmave, muze to mit nejaky vliv, ze se to za vice jak pet minut uz neodecita a nebo na zbarveni nema doba vliv je to jen o tom, ze kdyz tam do 3-5minut nebude carka a pak se objevi, tak to je to spatne? Dekuji za odpoved. ahojky
@elnika1 krásně sílí
mě se vždy tak nějak v limitu objevil duch, jen u Vali sotva jsme vytáhla test tak už tam byla vidět čárka pak jak to uschne tak to jakoby zesílí
ale tady neni co řešit, test sílí a to je hlavní
tam jde je o to aby někdo nehledal čárku např po 10 minutách ![]()