Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chci se jen ujistit, že ten stín nevidím sama… Test je dělaný 6 dní po vynechané ms ráno a je to citlivost 25… (3 dny předtím mamatest 10 negativní)
Ahojky je tam.
dnes jsem dála taky testík mamatest10,dostanu to v pátek,test dnes nega,ani duch.Asi plašim zbytečně.co?
Holky, děkuju!
Bibi - pokud ten můj fakt něco znamená, tak 3 dny po vynechání jsem měla mamatest pořád negativní…
Bobi.verunko slabého ducha vidím, držím palce ![]()
Bibi tu dobu co píšeš je podle mých testů příliš brzy, slabounkého ducha na mama 10 jsem měla dva dny před menstruací ![]()
meduzza píše:
Bobi.verunko slabého ducha vidím, držím palceBibi tu dobu co píšeš je podle mých testů příliš brzy, slabounkého ducha na mama 10 jsem měla dva dny před menstruací
[/citac
meduzza píše:
Bobi.verunko slabého ducha vidím, držím palceBibi tu dobu co píšeš je podle mých testů příliš brzy, slabounkého ducha na mama 10 jsem měla dva dny před menstruací
Tak testnu ve středu ještě mám v záloze Clerblue ten ukáže 4 dny před.
Holky můžu taky poprosit o názory jsem dnes 13 dpo, snažime se už 1rok a 3 měsíce a dnes jsem si udělal těhu test z druhé ranní moče a vyšlo mi tohle, je to opravdu potivní testík?? Děkuji za názory. je to foceno mobilem, takže špatná kvalita
Tezz9 píše:
Holky můžu taky poprosit o názory jsem dnes 13 dpo, snažime se už 1rok a 3 měsíce a dnes jsem si udělal těhu test z druhé ranní moče a vyšlo mi tohle, je to opravdu potivní testík?? Děkuji za názory. je to foceno mobilem, takže špatná kvalita
Rozhodně je. Potichoučku gratuluju. ![]()