Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ale neco tam skoro vypada… asi zkusit jeste dalsi rano, drzim pesti
Já myslím, že je pozitivní. Měla jsem ho jednou taky takhle rozpitý kvůli tomu, že jsem ho víc namočila ![]()
Ahoj holky ![]()
Ani já tento měsíc nevydržela a testovala už před MS- mamatestem - všechny tři měli slaboulinkeho dusika, chvilkama jsem si i říkala jestli mi nehrabe, protože manžel nic neviděl
tak jsem si koupila digitální Clear blue- je sice dražší ale nemusíte alespoň spekulovat nad carkami - takže doporučuji
No a je to tam! Tak snad bude vše jak má ![]()
@Anonymní píše:
Dobry vecer maminky, snazilky. Dnes jsem si udelala test a vysel viz obrazek. Je to duch nebo jen nejaky vadny test, prijde mi i mimo carky naruzovelly. Mam to dostat zitra. Dekuji a prosim anomym kvuli rodine
Jak to dopadlo? Jsem zvědavá ![]()
Byl vadný, MS přisla do dvou dnů. Takto mi vyšel i druhý test, takže asi to bylo namočený moc ![]()
Ahoj, jsem uplny zacatecnik v testovani, poradite prosim, jestli se to da brat jako carka nebo jak? Udelam si za par dni dalsi, ale jsem v cizine, tak nemam pristup k testum, dnes jsem si tenhle koupila v nejblizsi lekarne, s dalsim uz vydrzim domu.
Ahoj děvčata, ze srdce jsem vždycky nesnášela tyhle diskuze - vím, že nejste vševědoucí
Ale už se snažíme půl roku a do ms jsem to nevydržela, cykly mám nepravidelné a tak nevím, kdy ji přesně očekávat. Jsem 13DPO a už mi zvědavost nedala, zkusila jsem testnout. Není to z první ranní moči, testovala jsem před chvílí. Dušík tam je, to vidím i sama
Ale test je GS mamatest a co jsem četla, tak prý hodně dělá falešné duchy. Myslíte, že i tohle by mohl být falešňák???
Mám doma ještě jeden test Dr. Maxe, tak nevím, jestli ho ze zvědavosti zkusit ještě v průběhu dne nebo čekat AŽ do ráda (snažilky snad chápou ten neklid).
@Jančakecalka Já taky, ale bojím se, že je falešná. Abych se neradovala předčasně ![]()
@kopejka Ještě dnes, nebo radši počkat? Jsem jak na trní ![]()
@Anonymní píše:
@kopejka Ještě dnes, nebo radši počkat? Jsem jak na trní
Počkej do rána, to bude ještě hezčí čárka ![]()
@Anonymní píše:
@Jančakecalka Já taky, ale bojím se, že je falešná. Abych se neradovala předčasně
@kopejka Ještě dnes, nebo radši počkat? Jsem jak na trní
Tak si udělej pro jistotu ještě jinej jinou značku testu a máš to
![]()