Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tezz9 píše:
mě právě skoro nic není jen mě občas zabolí v podbřišku,ale jinak nic, jen je mi trošičku blbš, když se aspoň trochu nenajima pak to okamžitě přejde a prsa ty mě bolí od 3dpo až do teď úplně celá. Tak já tam asi dneska zavolám. a mám jí rovnou říct o pozitivním testu nebo že bych se chtěla jen objednat?
Jasně řekni že jsis dělala testík a že podle něj si těhu. ![]()
Čekatelka: Ten první byl 25, potom 2 Mamatest 10, ale oba nega… Mám už 10 dní zpoždění, žádné špinění nic. Na zítra jsem objednaná k dr.
Jinak Bibi a Tezz - moc gratuluju!!!
Bobi.verunka píše: Čekatelka: Ten první byl 25, potom 2 Mamatest 10, ale oba nega… Mám už 10 dní zpoždění, žádné špinění nic. Na zítra jsem objednaná k dr.Jinak Bibi a Tezz - moc gratuluju!!!
Ahoj díky
,ty mýš 10 po termínu a test nega?chápu to dobře?
Jj, jeden s duchem (první v diskuzi) a pak 2 nega, takže asi nic…
to je divný 10 dní po a nega test,hlavně aby ti to dopadlo dobře. ![]()
Ten první se jmenuje těhotenský test, značku nvm - krabičku jsem už vyhodila, jen vím, že na něm byla ta citlivost 25. Potom další 2 byly mama 10.
Uvidím zítra - z krve to bude stoprocentní.
Ahojte, omlouvám se, že vstupuji do vaší diskuze, jsem tady nová .. ale mám zřejmě podobné téma …
Chtěla jsem poprosit o zkušenosti a taky o rady … první dítě (dnes je mu už 6 let), se narodilo po vysazení antikoncepce, kterou jsem brala hodně let.. a vše v pořádku, bez „čekání“. Teď jsem brala HA opět několik let a v červnu jsem přestala. 3.7.2011 byla menstruace, pak odjezd na dovolenou, takže jsem opět dostala menstruaci (jestli to teda byla.. bylo to jen špinění), kolem 10-12.7. Od 27.7. jsem asi dva dny opět špinila, i když to bylo o něco víc, jak v té půlce července. Myslela jsem si tedy, že toho 27.7. to byla skutečně menstruace. Protože jsem hrozně netrpělivá, zkoušela jsem si dělat testy ještě v době, kdy by to na testu ještě ani nemohlo být znát… Ale teď nastala doba další menstruce, zhruba kolem 25.8. a tak jsem si udělala test (třeba jsem ještě MS neměla dostat, vlastně ani nevím, jaký mám cyklus, když jsem brala HA). Test byl negativní, 27.8. jsem si udělala opět test, s citlivostí 10 a prvně tam byla jen jedna čárka, dělala jsem to z první ranní moči. Jenže to bylo někdy ve 4hodiny ráno. Pak jsem si ještě lehla a když jsem se na test podívala za dvě hodiny, byla na něm kromě té jedné čárky ještě jedna slaboučká, v podobném odstínu, co ta testovací, ale hodně slabě byla vidět. Vím, že se má výsledek odečíst do několika minut… přesto jsem i tady četla dost diskuzí, že se na to nemá brát moc zřetel.. Rozbalila jsem další test, protože jsem si říkala, jestli tam ta slabá čárečka není i tak vidět (samozřejmě, že není) a tak tento test zůstal otevřený. Druhý den jsem opět testovala a to tímto rozbaleným testem a na tyčince je pouze jedna čárka
Takže moc nerozumím, co se děje. Nevím tohoto moc o měření bazální teploty, zdá se mi to dost složité, ale tři dny po sobě jsem naměřila 36,9. Máte někdo takové zkušenosti s testem a vůbec, můžete mi říct, co si o těch dvou čárkách myslíte? Mám v úmyslu testovat zítra znovu. Podotýkám, že test se jmenoval Mamatest s citlivostí 10. Moc děkuji !!!!
Peti asi tě zklamu ale mamtest dělá strašně rád falešný pozitivní výsledky, já jich měla nespočetně… nejde o druhou čárku ale o tu hranici kde se ta barva jen prostě zachytí, pokud je to k vyfocení tak zkus dát fotku… jinak ta druhá by měla být stejně široká, a ta hranice je fakt slaboučká čárečka
Moc děkuji za odpověď. Ta první čárka je červeno - fialová, výrazná a ta druhá, co jde vidět jen slabounce, tak má podobný odstín, je do růžovo-fialova, je stejné velikosti i šířky, ale jde vidět slaboulince. Také jsi měla takové „duchy“? Nebo byly jiného odstínu, šířky?
speáné čárky by měli mít stejný odstín jako rty kontrolní, já měla pokaždé ty falešné , když se barva usadila na té hranici, kde končila ta testovací a ta je opravdu slaboučká
Aha, takže když je stejně silná a stejně velká i do růžova, jen slaboučká … mohlo by to být dobré?
Peti ano kdy se podíváš tady v diskuzi na fotky tak tak jsou taky dušíky a pak sílila ![]()