Pozitivní test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
137
9.5.21 09:46

@Citronkalekninka děkuji moc konečně někdo odpověděl jsem ve 4+4 týdnů ale nejak necítím žádný příznaky zatím jen citlivá prsa. mám velký strach už jsem zažila samovolný potrat udělala jsem další test a nebyl moc silnější tak se bojím. Tady jsou testy dělané den před Ms den po MS a dnes co na ně říkáte sílí? Jinak děkuji a co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
9.5.21 13:54

@Elenagilbert Ten úplně nahoře je nádhernej :potlesk:. Potichu gratuluji. Ať se fazolka drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
9.5.21 14:53

@Citronkalekninka děkuji vám moc doufám že to dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
11.5.21 12:04

@Elenagilbert Tak jak dnes? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.5.21 12:16

Ahojky děvčata mám dotaz.. minulý týden jsem měla normální silnou menstruaci, která mi trvá vždy 5 dní (skončila v pátek)… včera večer jsem začla opět krvácet slaběji a dnes dopo taky.. žádné bolesti, žádné příznaky a teď jsem si ze zvědavosti udělala TT a je jasně pozitivní..o miminko se snažíme rok a půl, jsem šťastná, ale v šoku.. že by se to opravdu udrželo, když jsem měla dost silnou menstruaci? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
11.5.21 20:59

@Citronkalekninka ahoj tak jsem byla včera 10.5 na pohotovosti mnela jsem strašný bolesti zad. na to mi bohužel nic neřekla. na utlazvuku je vidět vysoká sliznice a žluté tělísko plod tam žádný ještě neviděli. jsem 4+3 tak mám strach kdy se objeví plod. děkuji za optání a vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
12.5.21 07:08

@Ma2da No někdo krvácí klidně do třetího měsice. Držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
12.5.21 07:10

@Elenagilbert Ahoj. To mě mrzí. Neboj to bude dobré. Kdy se objeví plod přesně netuším. Ale v 6+ už jde vidět i srdíčko. Na gyndubse právě driv jak v 6+ nemá chodit aby bylo už něco vidět. Určitě to bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
12.5.21 08:36

@Citronkalekninka vím že se nemá chodit brzy jen ty bolesti byli hrozný. jsem po operacích a tak jsem měla strach tak doufám že bude všechno v pořádku. děkuji vám za uklidnění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
12.5.21 08:42

@Citronkalekninka moc děkuji :srdce: no to vím, že se to stát může, ale menstruace by měla být slabší jak obvykle ne? No zkusím ještě testovat dnes a zítra, zda čárka nebude slábnout..a uvidíme.. kéž by to už konečně vyšlo :oops: ale test včera byl krásně pozitivní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
12.5.21 09:37

@Ma2da Ten je úplně ukazkovej :potlesk:. Vypadá to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
12.5.21 11:19

@Citronkalekninka děkuji ;) dnes jsem zkusila další a opět krásně pozitivní..ale furt dost špiním.. začínám mít obavy, trvá to od pondělního večera :( což je už divné, ne? :?..jinak trochu mě pobolívají kříže, jinak ani ň.. zítra volám doktorce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
12.5.21 14:35

@Ma2da To radši zavolej. Může dát utrogestan nebo něco na podporu udržení plodu. pripadne zjistí jestli to neni mimoděložní. Já u prvního těhotenství spinila 2×. A je z toho dcera :D. Držím pěsti. Bude to dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
18.5.21 11:21

@Ma2da Tak jaká? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.5.21 14:46

@Citronkalekninka.. špatný :,( krvácím furt..doktorka strašila mimoděložním a podle krve hcg klesá, takže zítra opět na krev a snad to odejde samo, ale to krvácení mi přijde slabý na to aby se to vyplavilo.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí