Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojik, cekam swe prwni miminko, mam welkou radost po tag dlouhem planowani, ale mam aji strach. Najde se nekdo na powidani a pomoc ? ![]()
Ahoj mám 8 měsíčního chlapečka.jestli chceš písni OZ a můžem si popovídat… ![]()
OZ je osobní zpráva - najdeš to úplně v pravo nahoře - pod názvem - mé zprávy - klikni na to a pak už jí můžeš rovnou napsat ![]()
nebo klikni na její přezdívku (vandaV) a v pravo nahoře se ti objeví - napsat zprávu vandaV - a můžeš psát.
Příspěvek upraven 27.03.11 v 12:01
Kytka32 píše:
Můžu vědět, proč máš všude ty dvojitý w?
to je nový český jazyk dnešní mládeže,to nevíš????
![]()
IvaX píše:
OZ je osobní zpráva - najdeš to úplně v pravo nahoře - pod názvem - mé zprávy - klikni na to a pak už jí můžeš rovnou napsat
děkuju,že jsi jí to vysvětlila.musela jsem odběhnout k malému..
mno muzes wedet proc to pisu bude to tim ze jsem ceks ano ale zila jsem dlouho w polsku a jestly newite w polsku se pise dwijte w tagze omluwa ale zwyk je zwyk a nejde o to zda jsem mlada nebo ne !
ano
omlouwam se no wsem to wadi ale ja si zwykla a nejde se to odnaucit tagze jeste jednou omluwa
v tom případě se já za sebe omlouvám
člověk když vidí jak takhle píše dnešní mládež,jak pitvoří český jazyk,tak mě popravdě bere amok!
ale ty k tomu máš opodstatnění,takže ještě jednou omluva ![]()
donaga píše:
Omlouvat se nemusíš, ale prostě to zaujme. Já třeba vůbec netušila, že to je teď i novinka mladých. Tady se prostě člověk dozví všechno.