Testy Wondfo

4092
26.3.11 18:35

Testy wondfo

Ahojky jaké máte zkušenosti s testy wondfo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13755
26.3.11 18:39

Ano, používala jsem hlavně ovulační, byla jsem spokojená :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
26.3.11 18:57

Taky jsem používala ovulační a spokojenost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
26.3.11 19:02

Používala jsem ovulační i těhotenské, výsledky byly spolehlivé. Doporučuju. Nakoupila jsem přes e-Bay „za hubičku“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
26.3.11 19:38

100% spokojnost… ovulacne aj tehotenske… minula som ich cca 150 ks za minuly rok :)
a tiez odporucam kupovat cez ebay…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
26.3.11 20:35

pouzivala som aj ovulacne aj tehotenske, maximalna spokojnost. nakup cez ebay. tehotenstvo mi ukazal 9 dni po ovulacii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
26.3.11 20:50

I já jsem používala ovulační i těhotenské a velká spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
28.3.11 14:42

používala jsem taky ovulační i těhotenské … u toho těhutestu jsem zkusila najednou mamatest a wondfo, pro porovnání, jestli ten wondfo nedělá třeba slabší pozitivní čárky a jsou naprosto shodné…
takže můžu vřele doporučit, já si je objednávala na www.sebetesty.cz, tam je to i bez poštovného :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18425
18.7.11 18:20

Ahoj děvčata, stalo se vám někdy, že byly ovulační testy Wondfo falešně pozitivní? Mně ukazují pozitivitu již týden :cert: :roll: a to by podle teplot už mělo být po ovulaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
18.7.11 22:17

angie já jen vím že ovu pozitivní testy odhalí i těhotenství na začátku, nevím jak je to možné ale je to tak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18425
19.7.11 07:25
zanetka2712 píše:
angie já jen vím že ovu pozitivní testy odhalí i těhotenství na začátku, nevím jak je to možné ale je to tak :kytka:

No to já vím, ale ony byly pozitivní už cca 3-4 dny po ovulaci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
20.7.11 09:19
Angie-shy píše:
zanetka2712 píše:
angie já jen vím že ovu pozitivní testy odhalí i těhotenství na začátku, nevím jak je to možné ale je to tak :kytka:
No to já vím, ale ony byly pozitivní už cca 3-4 dny po ovulaci :roll:

tak tady se schováváš :mrgreen: Péti,souhlasím s tím co napsala Zanetka,ovu testy odhalují i těhu pokud jsou dlouho pozitivní :wink: takže šup pro těhu testíček :dance: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18425
20.7.11 09:35
Hejhulka25 píše:
Angie-shy píše:
zanetka2712 píše:
tak tady se schováváš :mrgreen: Péti,souhlasím s tím co napsala Zanetka,ovu testy odhalují i těhu pokud jsou dlouho pozitivní :wink: takže šup pro těhu testíček :dance: :huban:

Moni to víš, že je mám v pozoru, ale na ty je ještě brzy, nejdříve o víkendu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
20.7.11 09:57
Angie-shy píše:
Hejhulka25 píše:
Angie-shy píše:
zanetka2712 píše:
tak tady se schováváš :mrgreen: Péti,souhlasím s tím co napsala Zanetka,ovu testy odhalují i těhu pokud jsou dlouho pozitivní :wink: takže šup pro těhu testíček :dance: :huban:

no pokud máš pořád pozitivní ovu testy,tak si myslím,že na zkoušku pozdě není :wink: kontrolovala jsi čípek/hlen? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
27.7.11 19:43
Hejhulka25 píše:
Angie-shy píše:
Hejhulka25 píše:
Angie-shy píše:
zanetka2712 píše:
no pokud máš pořád pozitivní ovu testy,tak si myslím,že na zkoušku pozdě není :wink: kontrolovala jsi čípek/hlen? :think:

já jsem asi před dvěma týdny měla pozitivní ovu testy prokazatelně pár dní po ovulaci udělala jsem těhu test a byl pozitivní taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí