Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Máte zkušenost s Wondfo Ovulační test?
Přidejte zkušenost s Wondfo Ovulační testPoužívala jsem ovulační i těhotenské, výsledky byly spolehlivé. Doporučuju. Nakoupila jsem přes e-Bay „za hubičku“.
100% spokojnost… ovulacne aj tehotenske… minula som ich cca 150 ks za minuly rok ![]()
a tiez odporucam kupovat cez ebay…
pouzivala som aj ovulacne aj tehotenske, maximalna spokojnost. nakup cez ebay. tehotenstvo mi ukazal 9 dni po ovulacii.
I já jsem používala ovulační i těhotenské a velká spokojenost ![]()
používala jsem taky ovulační i těhotenské … u toho těhutestu jsem zkusila najednou mamatest a wondfo, pro porovnání, jestli ten wondfo nedělá třeba slabší pozitivní čárky a jsou naprosto shodné…
takže můžu vřele doporučit, já si je objednávala na www.sebetesty.cz, tam je to i bez poštovného ![]()
Ahoj děvčata, stalo se vám někdy, že byly ovulační testy Wondfo falešně pozitivní? Mně ukazují pozitivitu již týden
a to by podle teplot už mělo být po ovulaci…
angie já jen vím že ovu pozitivní testy odhalí i těhotenství na začátku, nevím jak je to možné ale je to tak ![]()
zanetka2712 píše:
angie já jen vím že ovu pozitivní testy odhalí i těhotenství na začátku, nevím jak je to možné ale je to tak
No to já vím, ale ony byly pozitivní už cca 3-4 dny po ovulaci ![]()
Angie-shy píše:zanetka2712 píše:No to já vím, ale ony byly pozitivní už cca 3-4 dny po ovulaci
angie já jen vím že ovu pozitivní testy odhalí i těhotenství na začátku, nevím jak je to možné ale je to tak
tak tady se schováváš
Péti,souhlasím s tím co napsala Zanetka,ovu testy odhalují i těhu pokud jsou dlouho pozitivní
takže šup pro těhu testíček
![]()
Hejhulka25 píše:Angie-shy píše:tak tady se schovávášzanetka2712 píše:No to já vím, ale ony byly pozitivní už cca 3-4 dny po ovulaci
angie já jen vím že ovu pozitivní testy odhalí i těhotenství na začátku, nevím jak je to možné ale je to takPéti,souhlasím s tím co napsala Zanetka,ovu testy odhalují i těhu pokud jsou dlouho pozitivní
![]()
Moni to víš, že je mám v pozoru, ale na ty je ještě brzy, nejdříve o víkendu…
Angie-shy píše:Hejhulka25 píše:Moni to víš, že je mám v pozoru, ale na ty je ještě brzy, nejdříve o víkendu…Angie-shy píše:tak tady se schovávášzanetka2712 píše:No to já vím, ale ony byly pozitivní už cca 3-4 dny po ovulaci
angie já jen vím že ovu pozitivní testy odhalí i těhotenství na začátku, nevím jak je to možné ale je to takPéti,souhlasím s tím co napsala Zanetka,ovu testy odhalují i těhu pokud jsou dlouho pozitivní
![]()
no pokud máš pořád pozitivní ovu testy,tak si myslím,že na zkoušku pozdě není
kontrolovala jsi čípek/hlen? ![]()
Hejhulka25 píše:Angie-shy píše:no pokud máš pořád pozitivní ovu testy,tak si myslím,že na zkoušku pozdě neníHejhulka25 píše:Moni to víš, že je mám v pozoru, ale na ty je ještě brzy, nejdříve o víkendu…Angie-shy píše:tak tady se schovávášzanetka2712 píše:No to já vím, ale ony byly pozitivní už cca 3-4 dny po ovulaci
![]()
kontrolovala jsi čípek/hlen?
já jsem asi před dvěma týdny měla pozitivní ovu testy prokazatelně pár dní po ovulaci udělala jsem těhu test a byl pozitivní taky ![]()