Clearblue Digital

10
26.3.11 11:33

Clearblue digital

Holky, máte některá zkušenost s tímto testem s indikátorem početí? Dělala jsem si ho a vyšel mi pozitivní 2 - 3 týden. Máte pak některá zkušenost, jestli to zhruba odpovídá či nikoli? Chystám se příští pátek k lékaři, trochu mám právě obavy, aby to nebylo moc brzo nebo moc pozdě. Byla jsem snažila 2 dlouhý roky, takže v tomhle směru se docela bojím zklamání jestli jsem opravdu v tom, nebo ne. :roll: Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14546
26.3.11 11:37

ahoj s testem zkušenosti nemám, ale řekla bych, že bys to mohla vědět sama, podle poslední MS, jestli je brzo nebo pozdě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
26.3.11 11:40

Ahoj, spočítej si kdy jsi měla poslední ms. Pokud tam půjdeš dřív než v 5tt, tak dr. nic neuvidí. To už je pak lepší jít na krevní testy. Zkušenost s testem nemám. Mám pouze s obyč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.3.11 11:40

U mně je problém, že mám různé cykly, mnohdy nepravidelně, pak zase 3 měsíce pravidelně, takže od poslední MS to je asi tak 6. týden, teď bych zhruba MS měla mít (počítám-li si i svůj nejdelší cyklus), místo toho mám příznaky blížící se MS, bolest prsou, v podbřišku, ale místo MS jen slaboučké špinění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
26.3.11 11:44

Je jedno jak máš pravidelný nebo nepravidelný cykly. Důležitý je, kdy jsi měla poslední ms a jestli ti vyšel těhu test. Těhu je dost podobný příznakům blížící se ms. Taky jsem je měla, bolest břicha, ale ms nikde a byla to roztahující se děloha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.3.11 11:45
Pettulle píše:
Je jedno jak máš pravidelný nebo nepravidelný cykly. Důležitý je, kdy jsi měla poslední ms a jestli ti vyšel těhu test. Těhu je dost podobný příznakům blížící se ms. Taky jsem je měla, bolest břicha, ale ms nikde a byla to roztahující se děloha.

Tak poslední jsem měla před 6. týdny, pozitivní TT mi vyšel 22.3. slaboučká čárka, o dva dny později silnější + tenhle digi testík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7388
26.3.11 11:48

Co takhle zkusit ještě nějaký obyč test? :wink:

Jinak moc držím palečky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
26.3.11 11:49

Takže je to tam. Pokud je to tak, tak už by příští týden dr. něco mohl vidět. Přinejhorším tě objedná na jindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.3.11 11:49
Bibi82 píše:
Co takhle zkusit ještě nějaký obyč test? :wink:Jinak moc držím palečky :andel:

Děkuju moc, doufám doufám :roll: Zkoušela jsem i obyč mamatest a jak jsem psala výše, nejdřív slabá čárka, sotva viditelná, o dva dny později trochu silnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.3.11 11:51
Pettulle píše:
Takže je to tam. Pokud je to tak, tak už by příští týden dr. něco mohl vidět. Přinejhorším tě objedná na jindy.

Já mám v tomhle trochu obavu, před 2 roky jsem takhle otěhotněla, doktor že nic nevidí, že je brzo, ať přijdu za víc jak tejden a skončilo to mimoděložním těhu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
26.3.11 11:54

Tak to je mi líto, ale musíš být optimistická, opakovat se to nemusí. Držim palce aby to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.3.11 11:55
Pettulle píše:
Tak to je mi líto, ale musíš být optimistická, opakovat se to nemusí. Držim palce aby to vyšlo.

Moc děkuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
26.3.11 12:02

Nemáš zač. Když tak si dojdi na krevní testy a druhej den znovu a pokud hcg poroste, jakože těma sílícíma čárkama roste, tak bych byla v klidu. Popravdě se tohdle taky bojim. Plánujem ještě jedno mimi, ale musim věřit v dobrej konec, když se to nepovede, tak holt je to zařízený asi jinak i když je to hodně smutný. Takže hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7388
26.3.11 12:07

Wolfi, ničeho se neboj - bude to dobré uvidíš :kytka:
A až ti to doktor potvrdí, tak se z toho hlavně RADUJ!! Žádné obavy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.3.11 12:08
Pettulle píše:
Nemáš zač. Když tak si dojdi na krevní testy a druhej den znovu a pokud hcg poroste, jakože těma sílícíma čárkama roste, tak bych byla v klidu. Popravdě se tohdle taky bojim. Plánujem ještě jedno mimi, ale musim věřit v dobrej konec, když se to nepovede, tak holt je to zařízený asi jinak i když je to hodně smutný. Takže hodně štěstí :kytka:

Asi je to nejrozumnější, zajdu si ke svýmu doktorovi, aby mi udělal test z krve a pak případně v pátek jak jsem objednaná zajedu na tu gyndu. Nemít tu zkušenost s mimoděl., tak se těším, ale takhle zatím raději vůbec na nic nespolíhám, dokud mi doktor nepoví víc. A přesně jak píšeš, věřit se musí v dobrej konec, nevíme kdy přijde, ale pokud to nemá bejt teď, tak to tak má prostě bejt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí