Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,chci si ukrátit čas a podělit o nervozitu s nějakýma snažilkama,které v příštím týdnu budou také testovat.
![]()
Ahoj Bibi11 mě taky čeká těhotenský test příští týden to už budu 14 dní po inseminaci taky jsem dost nervózní, ale doufám že se ta inseminace povedla. Tak ti držím moc palečky
![]()
Ahojky,mám to dostat za 9 dní tak kéž by to vyšlo.jsem fakt nedočkavá.Inseminace je umělé oplodnění
moc se v tom nevyznám. ![]()
Ahoj holky, taky se přidávám, dnes jsem asi 11 DPO, ale test zatím mlčí
, tak uvidíme co ukážou dlaší dny
![]()
ahoj Bibi jestli chces,tak pojd za nami - tehotenske priznaky par dni po ovulaci - tam testujem kazdou chvilku ![]()
Ahojky všem snažilkám
I mě čeká příští týden testovací období,tak teď už jsem jak na trní,protože se snad už ze mě na tom začíná stávat závisláček
Ale ty potvory dvě né a né se mi oběvit
.Snažíme se s manželem už skoro třetí rok.....
Bibi11:Pan doktor pomáhá,ale příjde mi že jen pusou
.Chodim na pozorování vajíčka (zda dojde k ovulaci) a pokaždé mi řiká něco jiného(jak nadále budem pokračovat k úspěšnému otěhotnění).Tak mě to i tak trošku mrzí,pač člověk neví na čem je . Tady u nás nejsou moc doktoři na výběr,tak asi musim mlčet a čekat co bude dál.Ale na mě je to už hrozně dlouhá doba ,což každá snažilka pochopí ![]()
jinak jsem zapoměla napsat „Ahoj“ bibi11
Nějak jsem se rychle pustila do psaní a zapoměla jsem pozdravit,tak se omlouvám ![]()
monni píše:
Ahoj holky, taky se přidávám, dnes jsem asi 11 DPO, ale test zatím mlčí, tak uvidíme co ukážou dlaší dny
![]()
Ahojky,kdy to máš dostat?já příští pátek.Plodné dny poznám podle dolesti v podbříšku schoduje se mi to i výpočtem ovulky.Ty měříš teplotu?
Zdeníííík píše:
jinak jsem zapoměla napsat „Ahoj“ bibi11Nějak jsem se rychle pustila do psaní a zapoměla jsem pozdravit,tak se omlouvám
Tak to je mě tě líto
protože snažit se 3 roky a nic,tak zkus jiného doktora třeba v jiném městě.to přece nejde aby tě tak nechal a bereš třeba nějaké léky?
Ahoj Bibi11
.Já poznám ovulku podle pana doktoras.Chodim na folikulometrii,tak ten řekne zda vajíčko vyrostlo do pořádné velikosti ( teda ještě ani jednou nevyrostlo pořádně )Vždycky mi doktor řekne: buď už se zmenšuje,nebo teprve zvětšuje (asi si mám vybrat
) Prášky jsem brala na prolaktin,ale bohužel si nevzpomenu na název těch prášků,už je to delší doba.Našli mi v krvi ten hormon,který dělá s otěhotněním neplechu. Prý na to jsou jen jedny prášky a ty já bohužel nemůžu -omdlívala jsem a měla jsem hrozně vysoký tlak,tak mi je museli vysadit.Dál semnou nikdo už nic nedělal
Tak se každý měsíc bohužel bezúspěšně opakuje. PS: ms se mi má dostavit taky v pátek ,jako tobě .A jak ty se dlouho snažíš o mimíska
?
Zdeníííík píše:
Ahoj Bibi11.Já poznám ovulku podle pana doktoras.Chodim na folikulometrii,tak ten řekne zda vajíčko vyrostlo do pořádné velikosti ( teda ještě ani jednou nevyrostlo pořádně )Vždycky mi doktor řekne: buď už se zmenšuje,nebo teprve zvětšuje (asi si mám vybrat
) Prášky jsem brala na prolaktin,ale bohužel si nevzpomenu na název těch prášků,už je to delší doba.Našli mi v krvi ten hormon,který dělá s otěhotněním neplechu. Prý na to jsou jen jedny prášky a ty já bohužel nemůžu -omdlívala jsem a měla jsem hrozně vysoký tlak,tak mi je museli vysadit.Dál semnou nikdo už nic nedělal
Tak se každý měsíc bohužel bezúspěšně opakuje. PS: ms se mi má dostavit taky v pátek ,jako tobě .A jak ty se dlouho snažíš o mimíska
?
Ahoj Zdeni,minulej rok v dubnu jsem po 12 letech vysadila HA,zadařilo se nám v červenci otěhotnět ale boužel 26.10.na trimestrálním sriningu zjistil doktor že plod odpovídá 8TT bez známek života,byla jsem v šoku páč jsem nekrvácela či něco podobného.Víš šla jsem tam s tím že mimi bude zas o něco větší a že zas uslyším srdíčko.Mě se tam událo tak špatně když místo bušení srdíčka jen to ohlušující ticho.pak následovala revize.a od ledna se zas snažíme.
Bibi11 tak to mi je strašně líto
,ale bohužel se to stává .Určitě se brzyčko zadaří
,cítím to v kostech
.Počkej v pátek
Bude první dítko ,nebo už nějaké máš ? Já jsem se asi nepochlubila že už jedno mám .je to holčička a je jí 5 let. To jsem otěhotněla hned první měsíc co jsme se začali snažit,tak nevim za co mě teď pánbíček trestá
.Doktor taky řiká,že to je všechno v hlavě,tak si připadám už tak trošku divná…víš jak to myslím
.Ale těch korunek co já utratím za testy a taky už musim střídat lékárny,protože se stydim ![]()
Zdeníííík píše:
Bibi11 tak to mi je strašně líto,ale bohužel se to stává .Určitě se brzyčko zadaří
,cítím to v kostech
.Počkej v pátek
Bude první dítko ,nebo už nějaké máš ? Já jsem se asi nepochlubila že už jedno mám .je to holčička a je jí 5 let. To jsem otěhotněla hned první měsíc co jsme se začali snažit,tak nevim za co mě teď pánbíček trestá
.Doktor taky řiká,že to je všechno v hlavě,tak si připadám už tak trošku divná…víš jak to myslím
.Ale těch korunek co já utratím za testy a taky už musim střídat lékárny,protože se stydim
Ještě děti nemáme bylo to první,snad už ted budu těhu,dělali jsme to v plodných dnech,tak snad jinak manželovi s tim sledováním ovulky a sexem možná na povel lezu na nervy.Chápu ho ale když chce miminko tak se holt nedá nic dělat.Tak jsme oba v tom období dost podrážděný.To je dobře že máš holčičku a jak se jmenuje?Taky bych chtěla holčičku,Elenku ![]()