Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
pajuch píše:
No to doufám![]()
Nejhorší je že já na sobě ani nic moc nepozoruji ale je mi jasný že je to ještě brzo
Conny píše:pajuch píše:Díky
tvůj metřík je taky pěknejděkuji ještě aby brzo přibyl další
Já teď tu BT musím taky brát s rezervou protože utrogestan jí prý ovlivňuje!Další metřík už bude jenom miminkův
!!!!!!!!
Tak s tím utrošem a BT nemám zkušenost…
Brzo je
,ale nikdy není pozdě
!!!
Tak přeju hodně trpělivosti!!!
Dobrou!!! ![]()
Díkyyyy dobrou ![]()
Conny píše:pajuch píše:
No to doufám![]()
Nejhorší je že já na sobě ani nic moc nepozoruji ale je mi jasný že je to ještě brzo
Conny píše:pajuch píše:Díky
tvůj metřík je taky pěknejděkuji ještě aby brzo přibyl další
Já teď tu BT musím taky brát s rezervou protože utrogestan jí prý ovlivňuje!Další metřík už bude jenom miminkův
!!!!!!!!
Tak s tím utrošem a BT nemám zkušenost…
Brzo je
Dobrou!!!,ale nikdy není pozdě
!!!
Tak přeju hodně trpělivosti!!!
Páni to se nám to tady rozjelo
,holky nejrdši bych šla testnout hned.Mám od včéra takovej pocit v podbříšku zabolí nebo tlak jako,nevím při prvním těhu jsem to nevnímala protože bylo chystání svatby a že jsem těhu mě vubec nenapadlo.Budu testovat příští pátek, teda když mrcha nedorzí dřív než šáhnu po testu ![]()
ManDarinka90 píše:
Ahojky holky, mohu se přidat?
Ahojky mandarinko
no jasně že mužeš?tak kdypak testuješ? ![]()
Bibi11 píše:ManDarinka90 píše:Ahojky mandarinko
Ahojky holky, mohu se přidat?no jasně že mužeš?tak kdypak testuješ?
Dle metříku za 12dní ![]()
ManDarinka90 ahojky
.Zdravim vás všechny holky.Tak dnes další pracovní den za náma …super
.Na testovaání mě už taky svrbí ruka,ale to je ještě brzy
Ještě 8 dní čekání
…možná sedum,,,možná šest
Nééé tentokrát to chci do toho pátku vydržet ![]()
Ahoj holky,já včera nevím co mě to popadlo jsem šla ráno udělat test
mám týden do testování,nevím co jsem si myslela že tam najdu.samo že nic.já mám bolesti v podbříšku když mám mít ovulku,mám ji vypočítanou a ty dny kdy jí mám mít by to odpovídalo.Ale pořát nevím zda když mě bolí podříšek začne,už je nebo je po ovulaci.Poradte? ![]()
Ahoj holky..Bibi to znam me tak svrbely ruky ze jsem testovala asi 5 dni pred ms a nic.jen penez plno utracenych a stejne nic.
takze holky zkuste vydrzet a preji at vam to vyjde ![]()
Renca127 píše:
Ahoj holky..Bibi to znam me tak svrbely ruky ze jsem testovala asi 5 dni pred ms a nic.jen penez plno utracenych a stejne nic.
takze holky zkuste vydrzet a preji at vam to vyjde
Musim vydržet do pátku,snad budou dobré zprávy. ![]()
A co ty
četla jsem že byl malinkej duch na testíku,je změna si těhu? ![]()
Bibi11 píše:
Ahoj holky,já včera nevím co mě to popadlo jsem šla ráno udělat testmám týden do testování,nevím co jsem si myslela že tam najdu.samo že nic.já mám bolesti v podbříšku když mám mít ovulku,mám ji vypočítanou a ty dny kdy jí mám mít by to odpovídalo.Ale pořát nevím zda když mě bolí podříšek začne,už je nebo je po ovulaci.Poradte?
[/citace ]
Ahoj Bibi11
. Co já vím,tak podbříšek bolí,když už plodné dny končí . Musíme vydržet do pátku
,ale už teď bych nejraději testla
,zaplať bambach,že doma nemám žádné testíky .....příští týden nakoupim zásobičku
papa a dobrou noc všem