Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No mě občas zabolí břicho. Včera mě dokonce pobolívali celý den, cítila jsem ve spodku takové pálení a pořád se mi chtělo čůrat a dnes je to zase dobrý ![]()
Už jsem s těch výpočtů a sledování zblblá,už mě to přestává bavit.
Myslela jsem že když mě začne v plodných dnech bolet pobříšek je správnej čas ted jsme to dáli i před plodnejma.koupím dnes testíky zeptám se zda nemají nějaký co detekuje těhu třeba už 5 dní před MS. ![]()
Bibi11 píše:
Už jsem s těch výpočtů a sledování zblblá,už mě to přestává bavit.Myslela jsem že když mě začne v plodných dnech bolet pobříšek je správnej čas ted jsme to dáli i před plodnejma.koupím dnes testíky zeptám se zda nemají nějaký co detekuje těhu třeba už 5 dní před MS.
Ahoj
,tak jak pak jsi pořídila ?
Holky je možný aby mi bylo už nevolno? Dneska mi bylo nějak šoufl a málem jsem se poblindila…mám dost napnuté-nafouklé břicho, ale asi to bude něčím jiným ![]()
Bibi11 píše:
Už jsem s těch výpočtů a sledování zblblá,už mě to přestává bavit.Myslela jsem že když mě začne v plodných dnech bolet pobříšek je správnej čas ted jsme to dáli i před plodnejma.koupím dnes testíky zeptám se zda nemají nějaký co detekuje těhu třeba už 5 dní před MS.
Holky tak se nám to už krátí .Doba testíků
.Je tu nějaká netrpělivka,která už začala
?
Zdeníííík píše:
Holky tak se nám to už krátí .Doba testíků.Je tu nějaká netrpělivka,která už začala
?
Ahoj jojo krátí,mně taky bolí týden břicho jsem jako nafouklá tak nějak jinak,ale nebudu si dělat naděje.Myslím že to štěstí mít nebudu.
včera jsem si koupila Clear blue detekuje 4 před MS,ale nějak se mi do toho nechce,zas to zklamání.
Bibi11 píše:Zdeníííík píše:Ahoj jojo krátí,mně taky bolí týden břicho jsem jako nafouklá tak nějak jinak,ale nebudu si dělat naděje.Myslím že to štěstí mít nebudu.
Holky tak se nám to už krátí .Doba testíků.Je tu nějaká netrpělivka,která už začala
?
včera jsem si koupila Clear blue detekuje 4 před MS,ale nějak se mi do toho nechce,zas to zklamání.
Já jsem si taky dnes nakoupila zásobičku ,tak jsem zvědavá
.Tobe držim pěstičky,jestli se rozhodneš testovat dříve
.Pak písni jak jsi dopadla
.Já začnu asi už zítra ráno
,už mě ciká ruka ![]()
Bibi11 píše:No aZdeníííík píše:Ahoj jojo krátí,mně taky bolí týden břicho jsem jako nafouklá tak nějak jinak,ale nebudu si dělat naděje.Myslím že to štěstí mít nebudu.
?
Bibi11 píše:Zdeníííík píše:Ahoj jojo krátí,mně taky bolí týden břicho jsem jako nafouklá tak nějak jinak,ale nebudu si dělat naděje.Myslím že to štěstí mít nebudu.
?
Jo a ještě jsem chtěla napsat ,že já konečně začínala pociťovat bolesti prsou -nemohla jsem se jich ani dotknout ( citlivé bradavky ) ,ale pak jsem si uvědomila to,že to mám určitě z jarního úklidu ze zahrádky
,tak jiné příznaky zatím nemám … chjooo
Tak jsem nevydržela a ted udála mamates10 a ani náznak ducha nic prostě.Už s tím nepočítam,ty dolesti jsou předmenstruační.chjo ![]()
Bibi11 píše:
Tak jsem nevydržela a ted udála mamates10 a ani náznak ducha nic prostě.Už s tím nepočítam,ty dolesti jsou předmenstruační.chjo
Mám kamarádku a ta taky měla bolesti v pod bříšku,že těhotenství okamžitě vyloučila a teď jí běhá prcek po bytě,tak naděje tu ještě je ![]()
pajuch píše:
Holky hlavu vzhůrujá už mám taky nerva ale zatím držím
Tak to jsi dobrá
.Mě už ruka cuká a zítra ráno hned testnu
Mám hafanana testíků,tak můžu testovat o stošest
Kdy ty to zkusíš testnout ?
pajuch píše:
Asi až ve čtvrtek
Tak to jsi dobrá
,kéž kdybych já měla takhle pevnou vůli
Jsem už malinký zavisláček ![]()