Nervozita snažilek před testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4373
26.3.11 07:51

No mě občas zabolí břicho. Včera mě dokonce pobolívali celý den, cítila jsem ve spodku takové pálení a pořád se mi chtělo čůrat a dnes je to zase dobrý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
26.3.11 09:40

Už jsem s těch výpočtů a sledování zblblá,už mě to přestává bavit. :-)Myslela jsem že když mě začne v plodných dnech bolet pobříšek je správnej čas ted jsme to dáli i před plodnejma.koupím dnes testíky zeptám se zda nemají nějaký co detekuje těhu třeba už 5 dní před MS. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.11 19:20
Bibi11 píše:
Už jsem s těch výpočtů a sledování zblblá,už mě to přestává bavit. :-)Myslela jsem že když mě začne v plodných dnech bolet pobříšek je správnej čas ted jsme to dáli i před plodnejma.koupím dnes testíky zeptám se zda nemají nějaký co detekuje těhu třeba už 5 dní před MS. :think:

Ahoj 8-) ,tak jak pak jsi pořídila ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
26.3.11 19:25

Holky je možný aby mi bylo už nevolno? Dneska mi bylo nějak šoufl a málem jsem se poblindila…mám dost napnuté-nafouklé břicho, ale asi to bude něčím jiným :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
26.3.11 19:32
Bibi11 píše:
Už jsem s těch výpočtů a sledování zblblá,už mě to přestává bavit. :-)Myslela jsem že když mě začne v plodných dnech bolet pobříšek je správnej čas ted jsme to dáli i před plodnejma.koupím dnes testíky zeptám se zda nemají nějaký co detekuje těhu třeba už 5 dní před MS. :think:
:mavam: na téměř každým testumáš,že si ho můžeš udělat už i 6.den po oplození,ale to vyjde jen snad jednomu % žen,škoda peněz.k uhnizďování dochází 5.-9.den,takže je to nesmysl,dělat si ho tak brzy,ukázat se ti // můžou,ale spíš ne a budeš zklamaná a při tom těhu být můžeš.vydrž alespoň dva dny před.nejlépe však den po.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.11 21:34

Holky tak se nám to už krátí .Doba testíků :dance: .Je tu nějaká netrpělivka,která už začala :roll: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
28.3.11 09:51
Zdeníííík píše:
Holky tak se nám to už krátí .Doba testíků :dance: .Je tu nějaká netrpělivka,která už začala :roll: ?

Ahoj jojo krátí,mně taky bolí týden břicho jsem jako nafouklá tak nějak jinak,ale nebudu si dělat naděje.Myslím že to štěstí mít nebudu. :-( včera jsem si koupila Clear blue detekuje 4 před MS,ale nějak se mi do toho nechce,zas to zklamání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.11 10:52
Bibi11 píše:
Zdeníííík píše:
Holky tak se nám to už krátí .Doba testíků :dance: .Je tu nějaká netrpělivka,která už začala :roll: ?
Ahoj jojo krátí,mně taky bolí týden břicho jsem jako nafouklá tak nějak jinak,ale nebudu si dělat naděje.Myslím že to štěstí mít nebudu. :-( včera jsem si koupila Clear blue detekuje 4 před MS,ale nějak se mi do toho nechce,zas to zklamání.

Já jsem si taky dnes nakoupila zásobičku ,tak jsem zvědavá :-? .Tobe držim pěstičky,jestli se rozhodneš testovat dříve :kytka: .Pak písni jak jsi dopadla :palec: .Já začnu asi už zítra ráno :oops: ,už mě ciká ruka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.11 10:55
Bibi11 píše:
Zdeníííík píše:
No a
Bibi11 píše:
Zdeníííík píše:

Jo a ještě jsem chtěla napsat ,že já konečně začínala pociťovat bolesti prsou -nemohla jsem se jich ani dotknout ( citlivé bradavky ) ,ale pak jsem si uvědomila to,že to mám určitě z jarního úklidu ze zahrádky :mrgreen: ,tak jiné příznaky zatím nemám … chjooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
28.3.11 12:06

Tak jsem nevydržela a ted udála mamates10 a ani náznak ducha nic prostě.Už s tím nepočítam,ty dolesti jsou předmenstruační.chjo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
28.3.11 13:21

Holky hlavu vzhůru :kytka: já už mám taky nerva ale zatím držím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.11 15:23
Bibi11 píše:
Tak jsem nevydržela a ted udála mamates10 a ani náznak ducha nic prostě.Už s tím nepočítam,ty dolesti jsou předmenstruační.chjo :roll:

Mám kamarádku a ta taky měla bolesti v pod bříšku,že těhotenství okamžitě vyloučila a teď jí běhá prcek po bytě,tak naděje tu ještě je :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.11 15:24
pajuch píše:
Holky hlavu vzhůru :kytka: já už mám taky nerva ale zatím držím :-)

Tak to jsi dobrá :dance: .Mě už ruka cuká a zítra ráno hned testnu :roll: Mám hafanana testíků,tak můžu testovat o stošest :roll: Kdy ty to zkusíš testnout ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
28.3.11 15:25

Asi až ve čtvrtek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.11 15:27
pajuch píše:
Asi až ve čtvrtek :-)

Tak to jsi dobrá :palec: ,kéž kdybych já měla takhle pevnou vůli :pocitac: :wink: Jsem už malinký zavisláček :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí