Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdeníííík píše:O mamatestu jsem se tady dozvěděla,že už tak 9.-10. den se jim // ukazovalaManDarinka90 píše:A mamatest se může použít od kolikátého dne? Holky já jsem tak nafouklá a mám strašný prdíkyZdeníííík píše:
no třeba tam něco budea jaký test máš? Hned dej vědět
joo? Takže bych ho zítra koupila a zkusila pozítří udělat?
Já používám Mamatest 10 ,určitě písnu![]()
.Je sranda,že se mi nikdy nechce vylejzat ráno z pelkechu a když mám období testování,tak se budim ještě před budíkem
![]()
ManDarinka90 :
Já ten mamatest mám ráda,tak ti doporučuji zakoupit a testnout ![]()
Holky tak já to pro dnešek balim a jdu se na zítřek do růžova vychrupkat
.Přeji Vám dobrou noc a zítra písnu,jak jsem dopadla ![]()
Ahoj holky, no jak jste dopadli? Taky jsem zvědavá… já pokud budu stíhat, tak zakoupím dnes test a zítra bych to zkusila. Mám jaksi zácpu
co je na to dobré?
Ahoj udělej si čaj,maj ho vlékárně,projímavá směs.Další test udělám bud zítra nebo čtvrtek.Měla jsem dnes hroznej sen že jsem potratila,byla jsem jako ve vane a tekla ze mě krev a hrozně mě bolelo břicho,pak další sen že jsem byla u babičky a říkala jsem jí že jedu do nemocnice že potrácím a zas ta šílená bolest.fakt už magořim. ![]()
Bibi11 píše:
Ahoj udělej si čaj,maj ho vlékárně,projímavá směs.Další test udělám bud zítra nebo čtvrtek.Měla jsem dnes hroznej sen že jsem potratila,byla jsem jako ve vane a tekla ze mě krev a hrozně mě bolelo břicho,pak další sen že jsem byla u babičky a říkala jsem jí že jedu do nemocnice že potrácím a zas ta šílená bolest.fakt už magořim.
Děkuji, to si budu muset koupit. Jej tak snad to byl jen hnusnej sen… mě se zase včera zdálo že jsem měla na testu // čárky…
Ahoj holky.Tak já hlásim,že jsem testovala a přesně jsem dopadla tak jak jsem předpokládala -bílo
,ale naděje umírá poslední
.Jinak koukám co vám se to zdá za sny ,snad to je dobré znamení ![]()
Zdeníííík píše:
Ahoj holky.Tak já hlásim,že jsem testovala a přesně jsem dopadla tak jak jsem předpokládala -bílo,ale naděje umírá poslední
.Jinak koukám co vám se to zdá za sny ,snad to je dobré znamení
Jej tak to mi je líto, ale snad je jen brzy na testování a za týden tam budou // ![]()
ManDarinka90 píše:Zdeníííík píše:Jej tak to mi je líto, ale snad je jen brzy na testování a za týden tam budou //
Ahoj holky.Tak já hlásim,že jsem testovala a přesně jsem dopadla tak jak jsem předpokládala -bílo,ale naděje umírá poslední
.Jinak koukám co vám se to zdá za sny ,snad to je dobré znamení
Kéž by
,ale nevzdávám to a zítra nanovo ![]()
Bibi11 píše:
Holky je to taaaaaaaaam!jsem těhu
SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER
![]()
Velká gratulace !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Přeju hodně štěstíčka a hlavně zdravíčka !!!!!
Bibi11 píše:
Holky je to taaaaaaaaam!jsem těhu
Pochlub se testíkem
,mám radost za tebe ![]()
Děkuju Zdení,snad už bude vše v pořádku a narodí se nám zdravé miminko
mám to dostat v pátek ale tehle test to ukáže už 4 dny před. a jak ty s testíkem? ![]()