Nervozita snažilek před testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4373
28.3.11 21:22
Zdeníííík píše:
ManDarinka90 píše:
Zdeníííík píše:
no třeba tam něco bude :palec: a jaký test máš? Hned dej vědět :pankac:

joo? Takže bych ho zítra koupila a zkusila pozítří udělat? :think: :palec:

Já používám Mamatest 10 ,určitě písnu :dance: .Je sranda,že se mi nikdy nechce vylejzat ráno z pelkechu a když mám období testování,tak se budim ještě před budíkem :mrgreen:
A mamatest se může použít od kolikátého dne? Holky já jsem tak nafouklá a mám strašný prdíky :oops: :think:
O mamatestu jsem se tady dozvěděla,že už tak 9.-10. den se jim // ukazovala :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.11 21:33

ManDarinka90 :
Já ten mamatest mám ráda,tak ti doporučuji zakoupit a testnout :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.11 21:39

Holky tak já to pro dnešek balim a jdu se na zítřek do růžova vychrupkat :roll: .Přeji Vám dobrou noc a zítra písnu,jak jsem dopadla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
29.3.11 10:52

ahojda tak co holky vy co jste testovali no??? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
29.3.11 10:55

Ahoj holky, no jak jste dopadli? Taky jsem zvědavá… já pokud budu stíhat, tak zakoupím dnes test a zítra bych to zkusila. Mám jaksi zácpu :think: co je na to dobré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
29.3.11 11:00

Ahoj udělej si čaj,maj ho vlékárně,projímavá směs.Další test udělám bud zítra nebo čtvrtek.Měla jsem dnes hroznej sen že jsem potratila,byla jsem jako ve vane a tekla ze mě krev a hrozně mě bolelo břicho,pak další sen že jsem byla u babičky a říkala jsem jí že jedu do nemocnice že potrácím a zas ta šílená bolest.fakt už magořim. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
29.3.11 11:05
Bibi11 píše:
Ahoj udělej si čaj,maj ho vlékárně,projímavá směs.Další test udělám bud zítra nebo čtvrtek.Měla jsem dnes hroznej sen že jsem potratila,byla jsem jako ve vane a tekla ze mě krev a hrozně mě bolelo břicho,pak další sen že jsem byla u babičky a říkala jsem jí že jedu do nemocnice že potrácím a zas ta šílená bolest.fakt už magořim. :zed:

Děkuji, to si budu muset koupit. Jej tak snad to byl jen hnusnej sen… mě se zase včera zdálo že jsem měla na testu // čárky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.11 11:40

Ahoj holky.Tak já hlásim,že jsem testovala a přesně jsem dopadla tak jak jsem předpokládala -bílo :pocitac: ,ale naděje umírá poslední :pankac: .Jinak koukám co vám se to zdá za sny ,snad to je dobré znamení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
29.3.11 11:46
Zdeníííík píše:
Ahoj holky.Tak já hlásim,že jsem testovala a přesně jsem dopadla tak jak jsem předpokládala -bílo :pocitac: ,ale naděje umírá poslední :pankac: .Jinak koukám co vám se to zdá za sny ,snad to je dobré znamení :hug:

Jej tak to mi je líto, ale snad je jen brzy na testování a za týden tam budou // :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.11 12:00
ManDarinka90 píše:
Zdeníííík píše:
Ahoj holky.Tak já hlásim,že jsem testovala a přesně jsem dopadla tak jak jsem předpokládala -bílo :pocitac: ,ale naděje umírá poslední :pankac: .Jinak koukám co vám se to zdá za sny ,snad to je dobré znamení :hug:
Jej tak to mi je líto, ale snad je jen brzy na testování a za týden tam budou // :kytka:

Kéž by :huban: ,ale nevzdávám to a zítra nanovo 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
29.3.11 17:00

Holky je to taaaaaaaaam!jsem těhu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.11 17:34
Bibi11 píše:

SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER :srdce: :kytka: :hug:
Velká gratulace !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Přeju hodně štěstíčka a hlavně zdravíčka !!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.11 17:36
Bibi11 píše:

Pochlub se testíkem :dance: :dance: :dance: ,mám radost za tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
29.3.11 17:37

Děkuju Zdení,snad už bude vše v pořádku a narodí se nám zdravé miminko :-)mám to dostat v pátek ale tehle test to ukáže už 4 dny před. a jak ty s testíkem? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
29.3.11 17:38

počkej vyfotím a dám si ho na profil do alba. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí