Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Bibi11 píše:
Děkuju Zdení,snad už bude vše v pořádku a narodí se nám zdravé miminkomám to dostat v pátek ale tehle test to ukáže už 4 dny před. a jak ty s testíkem?
Budu držet pěstičky aby vše bylo ok
.Já měla ráno bílo ,tak ještě nemám vyhráno … závidim ti,ale hlavně ti to od srdíčka přeji
![]()
Bibi11 píše:
tak mrkni do alba,musim si tě dát do přátel
Já to nemůžu nikde najít ![]()
klikni na muj profil,nejdřiv mě ale dej do přátel pak se koukneš na pro
filu na fotky
Bibi11 píše:
klikni na muj profil,nejdřiv mě ale dej do přátel pak se koukneš na profilu na fotky
Tak já tě už snad dala do přátel,ale asi bez úspěchu ![]()
Bibi a to byl ten digitální??? ![]()
Bibi11 píše:
klikni na muj profil,nejdřiv mě ale dej do přátel pak se koukneš na profilu na fotky
Né nebyl,stál asi 114,včera nic na mamatestu a des jak clieru tak i mama ukázal. ![]()
Tak to je super
gratuluji a přeji hodně štěstíčka
já se bojím zatím testovat ![]()
Můžu taky mrknout??? ![]()
Bibi11 píše:
Né nebyl,stál asi 114,včera nic na mamatestu a des jak clieru tak i mama ukázal.
Bibi11 píše:
Né nebyl,stál asi 114,včera nic na mamatestu a des jak clieru tak i mama ukázal.
Tak tomu řikám nádhera
![]()
Dala jsem si tě do přátel
,jasně mrkni se,mám obavi chci se těšit ale bojím se,že to zas skončí.
Zdeníííík píše:Bibi11 píše:Tak tomu řikám nádhera
Né nebyl,stál asi 114,včera nic na mamatestu a des jak clieru tak i mama ukázal.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Děkuju moc,nemužu tomu pořád uvěřit holky.
asi mě musíš potvrdit
![]()
Bibi11 píše:Zdeníííík píše:Děkuju moc,nemužu tomu pořád uvěřit holky.Bibi11 píše:Tak tomu řikám nádhera
Né nebyl,stál asi 114,včera nic na mamatestu a des jak clieru tak i mama ukázal.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Téééda na to že včera nic tak dneska krása
určo bude vše ok takže bys měla být přibližně okolo 4 týnde viď… ještě jednou gratuluji ![]()
Bibi11 píše:
Potvrzeno