Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdeníííík píše:mamasek píše:Tak to naprosto chápuZdeníííík píše:Takže se snažíte už tři roky?Můžeš mít klidně srůsty po tom císaři,já byla před Nikolou taky na laparoskopii,ale nepomohlo to,pak až ty prášky.Do třetího?No jak se to vezme,s tátou mých dětí jsem už 8 let rozvedená,před třemi lety jsme se dali dohromady s nynějším mzřem,rok a půl jsme manželé a dítě chceme mít spolu,takže asi tak
Mamasek :a že jste se rozhodli ještě pro třetí dítko,tak to klobouk dolů
A srůsty mudr nepozná na ultrazvuku ?
Já nevím jestli to pozná z ultrazvuku,asi nějaké anomálie rozpozná
Mě tenkrát laparku dělal proto,že jsem měla nějakou cystu nebo co,která sice prý neměla bránit v otěhotnění,ale pro jistotu ![]()
mamasek píše:Zdeníííík píše:Já nevím jestli to pozná z ultrazvuku,asi nějaké anomálie rozpoznámamasek píše:Tak to naprosto chápuZdeníííík píše:Takže se snažíte už tři roky?Můžeš mít klidně srůsty po tom císaři,já byla před Nikolou taky na laparoskopii,ale nepomohlo to,pak až ty prášky.Do třetího?No jak se to vezme,s tátou mých dětí jsem už 8 let rozvedená,před třemi lety jsme se dali dohromady s nynějším mzřem,rok a půl jsme manželé a dítě chceme mít spolu,takže asi tak
Mamasek :a že jste se rozhodli ještě pro třetí dítko,tak to klobouk dolů
A srůsty mudr nepozná na ultrazvuku ?
Mě tenkrát laparku dělal proto,že jsem měla nějakou cystu nebo co,která sice prý neměla bránit v otěhotnění,ale pro jistotu
Mě dělá vnější i vnitřní ultrazvuk pokaždé
a nic tam (ťuk,ťuk,ťuk) zatím nenašel
ManDarinka90 píše:
Zdení, já jsem taky po císaři
Jejda
,já se bojim ,aby nám to zrovna nedělalo nějakou tu neplechu
,snad ne ![]()
Zdeníííík píše:ManDarinka90 píše:Jejda
Zdení, já jsem taky po císaři,já se bojim ,aby nám to zrovna nedělalo nějakou tu neplechu
,snad ne
No já znám holku co byla po císaři a druhý normálně donosila, ale měla i to druhý císařem…
ManDarinka90 píše:Zdeníííík píše:No já znám holku co byla po císaři a druhý normálně donosila, ale měla i to druhý císařem…ManDarinka90 píše:Jejda
Zdení, já jsem taky po císaři,já se bojim ,aby nám to zrovna nedělalo nějakou tu neplechu
,snad ne
Na to mě už doktor upozornil,že kdyby bylo druhé dítko,tak musí na svět taky císařem ![]()
Zdeníííík píše:ManDarinka90 píše:Na to mě už doktor upozornil,že kdyby bylo druhé dítko,tak musí na svět taky císařemZdeníííík píše:No já znám holku co byla po císaři a druhý normálně donosila, ale měla i to druhý císařem…ManDarinka90 píše:Jejda
,snad ne
fakt? To mi nikdo neříkal… ach jooo já se těším na normální porod
ManDarinka90 píše:Zdeníííík píše:fakt? To mi nikdo neříkal… ach jooo já se těším na normální porodManDarinka90 píše:Na to mě už doktor upozornil,že kdyby bylo druhé dítko,tak musí na svět taky císařemZdeníííík píše:No já znám holku co byla po císaři a druhý normálně donosila, ale měla i to druhý císařem…ManDarinka90 píše:Jejda
,snad ne
Já bych taky raději normální ( i když jsem rodila normálně 20h a pak až mě vzali na císaře,tak i stejnak bych chtěla rodit normálně,pač u mě to všechno bylo po císaři bleeeee a auíííí )
Zdeni 20h? Ty bláho… a mrnouskovi se nechtělo ven, tak proto jsi měla císaře? Mě to trvalo měsíc než jsem to pořádně rozchodila byla to šílená bolest hlavně první dny… bála jsem si dojít i na malou jak mě to řezalo…
ahoj maminky,potřebovala bych poradit. 17.03. jsem byla na IVF, zaváděli mi 2 vajíčka. V neděli jsem začla menstruovat. Prý se ale mohlo stát, že se jedno vajíčko pustilo a druhé zůstane. Dnes jsem byla na krevních testech a hodnota je jen 47,4. je možné, že hodnota ještě poroste nebo už bude jen klesat? sestřička mi řekla, at přijdu příští týden ještě jednou na krev a že budeme doufat aby tam byla nula. Ale já nulu nechci!!!! chci aby to rostlo…
ManDarinka90 píše:
Zdeni 20h? Ty bláho… a mrnouskovi se nechtělo ven, tak proto jsi měla císaře? Mě to trvalo měsíc než jsem to pořádně rozchodila byla to šílená bolest hlavně první dny… bála jsem si dojít i na malou jak mě to řezalo…
Simonka se mi sekla v kosti ,chuděra měla úplně odkrvenou hlavičku když se narodila,ale naštěstí vše je ok
.No mě to bolelo taky pěkně dlouho a musela jsem čůrat přerušovaně,protože bych se jinak bolestí p…
Když mě propouštěli z porodnice tak jsem šla pěkně v předklonu .A proč pak ty jsi šla císařem ?
kajdulka píše:
ahoj maminky,potřebovala bych poradit. 17.03. jsem byla na IVF, zaváděli mi 2 vajíčka. V neděli jsem začla menstruovat. Prý se ale mohlo stát, že se jedno vajíčko pustilo a druhé zůstane. Dnes jsem byla na krevních testech a hodnota je jen 47,4. je možné, že hodnota ještě poroste nebo už bude jen klesat? sestřička mi řekla, at přijdu příští týden ještě jednou na krev a že budeme doufat aby tam byla nula. Ale já nulu nechci!!!! chci aby to rostlo…
Ahoj. No tak bohužel stímto zkušenosti nemám,tak nemohu radit
,ale ta sestřička je asi padlá nahlavu,když ti řekne aby si se modlila aby tam byla nula …to mi hlava nebere
,měla si se jí optat proč ? Jinak samo sebou držim pěstičky aby to klaplo ![]()
Zdeníííík píše:ManDarinka90 píše:Simonka se mi sekla v kosti ,chuděra měla úplně odkrvenou hlavičku když se narodila,ale naštěstí vše je ok
Zdeni 20h? Ty bláho… a mrnouskovi se nechtělo ven, tak proto jsi měla císaře? Mě to trvalo měsíc než jsem to pořádně rozchodila byla to šílená bolest hlavně první dny… bála jsem si dojít i na malou jak mě to řezalo….No mě to bolelo taky pěkně dlouho a musela jsem čůrat přerušovaně,protože bych se jinak bolestí p…
![]()
Když mě propouštěli z porodnice tak jsem šla pěkně v předklonu .A proč pak ty jsi šla císařem ?
kvůli bejvalýmu psychycky a fyzickky mě napadl a mě se udělalo nevolno a omdlela jsem a doktoři nechtěli riskovat tak jsem šla pod kudlu…
ManDarinka90 píše:Zdeníííík píše:kvůli bejvalýmu psychycky a fyzickky mě napadl a mě se udělalo nevolno a omdlela jsem a doktoři nechtěli riskovat tak jsem šla pod kudlu…ManDarinka90 píše:Simonka se mi sekla v kosti ,chuděra měla úplně odkrvenou hlavičku když se narodila,ale naštěstí vše je ok
Zdeni 20h? Ty bláho… a mrnouskovi se nechtělo ven, tak proto jsi měla císaře? Mě to trvalo měsíc než jsem to pořádně rozchodila byla to šílená bolest hlavně první dny… bála jsem si dojít i na malou jak mě to řezalo….No mě to bolelo taky pěkně dlouho a musela jsem čůrat přerušovaně,protože bych se jinak bolestí p…
![]()
Ježiši,tak to mi je hrozně líto
.Co to bylo za magora bože
.Hlevně že vše dopadlo dobře
.Tak ale dobrá zprávička asi je to,že to by tě po druhé císařem asi nebrali ![]()