Nervozita snažilek před testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.4.11 19:02

Tak holky a já to mám asi jasné .Tento měsíc bdu držet pěstičky pouze Vám :hug: .U mě se to rozjíždí :zed: .Je to čím dál tím víc silnější :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
18.4.11 19:30

Zdeni, Pajucha má pravdu, pokud se to nerozjede do čerstvé krve, tak není důvod plašit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
18.4.11 19:31
Zdeníííík píše:
Tak holky a já to mám asi jasné .Tento měsíc bdu držet pěstičky pouze Vám :hug: .U mě se to rozjíždí :zed: .Je to čím dál tím víc silnější :cert:

Ach jooo… ale co to že takhle brzy? 18DC? :think: je to divné kor když jsi to ještě nikdy takhle brzy neměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.11 19:39
ManDarinka90 píše:
Zdeni, Pajucha má pravdu, pokud se to nerozjede do čerstvé krve, tak není důvod plašit :hug:

Už je to do červena,tak proto hážu flinta do žita a hlavně je to silnější a silnější :-( .No uvidíme zítra .Ráno moudřejší večera :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.11 19:41

Ale i tak jsem rozlobená ,že to mám tak komplikované :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
18.4.11 19:53
Zdeníííík píše:
Ale i tak jsem rozlobená ,že to mám tak komplikované :wink:

Tak to mi je líto že to nevychází… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.11 19:56
ManDarinka90 píše:
Zdeníííík píše:
Ale i tak jsem rozlobená ,že to mám tak komplikované :wink:
Tak to mi je líto že to nevychází… :zed:

Já budu držet pěstičky Váma :hug: .Já si schovám testíky na příště :wink: Jen mě štve,že se mi sms takhle rozhodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.11 20:08

Co to píšu :mrgreen: sms :mrgreen: .Už blbu :mrgreen: .Chtěla jsem napsat ms :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
18.4.11 20:24
Zdeníííík píše:
Co to píšu :mrgreen: sms :mrgreen: .Už blbu :mrgreen: .Chtěla jsem napsat ms :oops:

:lol: škoda no, tak další měsíc-aspoň se máte na co těšit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.11 20:32
ManDarinka90 píše:
Zdeníííík píše:
Co to píšu :mrgreen: sms :mrgreen: .Už blbu :mrgreen: .Chtěla jsem napsat ms :oops:
:lol: škoda no, tak další měsíc-aspoň se máte na co těšit :srdce:

To mě taky drží nad vodou :wink: .Toto jsem našla na netu a super počteníčko http://merenibt.xf.cz/…tenstvi.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
18.4.11 20:44
Zdeníííík píše:
ManDarinka90 píše:
Zdeníííík píše:
:lol: škoda no, tak další měsíc-aspoň se máte na co těšit :srdce:
To mě taky drží nad vodou :wink: .Toto jsem našla na netu a super počteníčko http://merenibt.xf.cz/…tenstvi.html
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.11 21:13

Holky frčim na kutě a zítra hned jak příjdu z práce tak písnu info :wink: .Papa a dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
19.4.11 07:10

Jo jo písni, tam je psaní o té BT to je dobrá stránka, já už jsem taky znalec měřím už dlouho mám to i v podpisu tak můžete mrknout, my ovulation :-) držím palečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
19.4.11 07:31

Dobré ráno holky, Zdení jsem na tebe zvědavá. Já mám po ránu nějak „namožené“ tělo-svaly :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.11 14:57

Ahoj holky.Tak u mě bohužel to dopadlo takto : do rána ze mě lítali úplný kusance hnědé krve .Ms je pro mě procházka rájem proti tomuto co mám teď :-( .Nějak se z toho vzpamatovávám ,ale i tak to mrzí a já ani nevím co to je či bylo :-( Ani nevím na čem jsem.Mudr slouží až ve čtvrtek,tak se hned obědnávám ať na mě jukne. Tento měsíc si vychutnám vaše testováníčko a budu držet pěstičky Vám :hug: .Teď pádim ven nadýchat se čerstvého vzduchu -je tam nádherně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí