Nervozita snažilek před testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12421
19.4.11 16:25

Zdeni tak snad to bude vše v pořádku a příští cyklus se určo zadaří, já teď čekám kdy bude druhá IUI a už se nemůžu dočkat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.11 19:34
pajuch píše:
Zdeni tak snad to bude vše v pořádku a příští cyklus se určo zadaří, já teď čekám kdy bude druhá IUI a už se nemůžu dočkat :dance:

Budu držet pěstičky a doufám,že se štěstíčko už na tebe (vás) usměje :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
19.4.11 20:03

Zdení, tak to mi je líto :-( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
19.4.11 20:07

Moc děkuji :hug: v pondělí jsem byla na kontrole a mám dva dominantní folikuly na každé straně jeden tak snad by tam šance mohla být větší, no uvidíme ale tobě také moc držím a i Mandarince :kytka:

Zdeníííík píše:
pajuch píše:
Zdeni tak snad to bude vše v pořádku a příští cyklus se určo zadaří, já teď čekám kdy bude druhá IUI a už se nemůžu dočkat :dance:
Budu držet pěstičky a doufám,že se štěstíčko už na tebe (vás) usměje :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.11 20:12

Holky hlavně mi dávejte info,jak se Vám daří :palec: .Už teď jsem na Vás zvědavá :hug: .ManDarinka byla pylná včelka s manžílkem :mrgreen: a ty pajuch máš hodně velkou šanci,když máš na každé straně jeden :palec: .Tak tfuj tfuj tfuj ( pro štěstí )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
19.4.11 20:14

Děkuji :huban: a taky očekávám info holky ať už se nám zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veru1234
19.4.11 20:14

poradíte

Ahoj měla bych na vás prosbičku, dne 17.3 jsem vysadila prášky MS se dostavila 20.3 dneska už je 19.4 a pořád jsem to nedostala, vím že je to zatím jen 3 dny od plánované další MS ale nevím, kdy je vhodné udělat si test. Děkuji za odpověd.

• Citovat
  • Upravit
19.4.11 20:16
veru1234 píše:
Ahoj měla bych na vás prosbičku, dne 17.3 jsem vysadila prášky MS se dostavila 20.3 dneska už je 19.4 a pořád jsem to nedostala, vím že je to zatím jen 3 dny od plánované další MS ale nevím, kdy je vhodné udělat si test. Děkuji za odpověd.

šup hned ráno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
19.4.11 20:17

Já myslím že udělat si test můžeš už určitě a taky jde o to jak se ti srovná MS když jsi teď vysadila, každé tělo pak reaguje jinak ale uvidíš třeba se ti zadařilo hned :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veru1234
19.4.11 20:24

Jj já vím, ale docela se na jednu stranu bojím abych nebyla zklamaná :( to je hrozný holky tyhle stavy :roll: :roll: nic mě nebolí, jen občas v podbříšku a ráno jsem komunikovala se záchodovou mísou asi mi z toho hrabe :D

• Citovat
  • Upravit
19.4.11 21:19
veru1234 píše:
Jj já vím, ale docela se na jednu stranu bojím abych nebyla zklamaná :( to je hrozný holky tyhle stavy :roll: :roll: nic mě nebolí, jen občas v podbříšku a ráno jsem komunikovala se záchodovou mísou asi mi z toho hrabe :D

Tak ráno testni a písni,jak jsi dopadla :wink: .Držim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
20.4.11 08:44
Zdeníííík píše:
Holky hlavně mi dávejte info,jak se Vám daří :palec: .Už teď jsem na Vás zvědavá :hug: .ManDarinka byla pylná včelka s manžílkem :mrgreen: a ty pajuch máš hodně velkou šanci,když máš na každé straně jeden :palec: .Tak tfuj tfuj tfuj ( pro štěstí )

no snažili jsme se co to jen šlo tak uvidíme příští týden :think: jinak zatím je to přítel-manžel snad během příštího roku, ale mám takové tušení, že jak mu řeknu, že jsem těhotná tak mě hned požádá o ruku. Viktorka není jeho, ale bere ji jako vlastní. A říkal mi že jak bude mimi tak že si mě chce vzít aby jsme byly rodina se vším všudy, tak jsem zvědavá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
20.4.11 08:47

Od rána mám pěkně nízký tlak, tak jsem si musela udělat kafe :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
20.4.11 08:54

My jedeme zítra na Moravu až do úterka tak mi to rychle uteče zatím co budu mimo domov :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veru1234
21.4.11 05:04

ahoj holky, tak z toho testu vůbec nejsem moudrá :nevim: , první čárka na C je slabší a druhá na T silnější, tak co myslíte? těhu asi nejsem že…??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex