Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ManDarinka90 píše:Zdeníííík píše:Já so koupila twst dnes a ráno zkusím
Holky tak jak ? jsem napnutá jak kšandy
Tak tfuj,tfuj,tfuj ![]()
Zdeníííík píše:ManDarinka90 píše:Tak tfuj,tfuj,tfujZdeníííík píše:Já so koupila twst dnes a ráno zkusím
Holky tak jak ? jsem napnutá jak kšandy
Děkuji, ale moc si nefandím..uvidíme necháme se překvapit, ale duch by tam měl už popřípadě být, že? Mám Mamatest 10
čauky, tak jsem si dneska volala o výsledky krve a měla jsem tam 6 hcg… no takže já jsem definitivně zklamaná ale zase na druhou stranu budem se pokoušet dál
a na to už se těším… ![]()
Pajuch tak snad se zadařilo
,ale to čekání ti nezávidim ![]()
veru1234 tak to mi je líto,ale jednoho krásnýho dne to určo dopadne
,já už těch dní čekám trošku víc,ale věřim že i na mě se jednou štěstíčko usměje a naděje umírá poslední ![]()
Zdeníííík píše:
Pajuch tak snad se zadařilo,ale to čekání ti nezávidim
veru1234 tak to mi je líto,ale jednoho krásnýho dne to určo dopadne,já už těch dní čekám trošku víc,ale věřim že i na mě se jednou štěstíčko usměje a naděje umírá poslední
To víš že naději neztrácím, byl to přece jen začátek
tobě držím pěstičky aby ti to vyšlo co nejdříve
![]()
Dobré ráno holky, tak já hlásí / na testu druhá se bohužel neukázala
tak nás čeká další měsíc hezkého snažení ![]()
ManDarinka90 píše:
Dobré ráno holky, tak já hlásí / na testu druhá se bohužel neukázalatak nás čeká další měsíc hezkého snažení
Neházej flintu do žita - však je jetě časík do ms a druhá // se může ještě ukázat ![]()
Jinak všem hlásim ,že měním svého doktora.Mamča i ségra chodí tady u nás k primářovi a on mě vezme taky
,tak snad semnou už konečně něco udělá
.Jen mám obavy,že pak když někdy někde potkám svého bývalého doktora,tak mi něco řekne -nedej bože abych ho pak do budoucna nepotkala na gyndě v nemocnici
![]()
ahoj, já jsem ted byla odmlčená chvílu, jinak pořád přemýšlím, jak vlastně budu mít plodné dny, když mi oplodněné vajíčko odešlo z těla jakoby s týdením zpožděním MS můžete někdo poradit?
veru1234 píše:
ahoj, já jsem ted byla odmlčená chvílu, jinak pořád přemýšlím, jak vlastně budu mít plodné dny, když mi oplodněné vajíčko odešlo z těla jakoby s týdením zpožděním MS můžete někdo poradit?
Sláva-někdo se ozval
Ahoj
Doporučuji měřit BT (bazální teplotu) Každý den ve stejnou dobu a to ještě než vylezeš z pelíšku
.
ahooj dík za radu ale to už by si přítel asi myslel, že jsem spadla z višně ![]()
…
veru1234 píše:
ahooj dík za radu ale to už by si přítel asi myslel, že jsem spadla z višně…
To znám
.Já chodim každý měsíc k mudr na pozorování vajíček (jak rostou a kdy je nejlepší čas na početí ) zatím mi to teda bylo k ničemu,ale vím,že pro to něco dělám a nevzdávám to ![]()