Nervozita snažilek před testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.4.11 18:41
ManDarinka90 píše:
Zdeníííík píše:
Holky tak jak ? jsem napnutá jak kšandy :dance:
Já so koupila twst dnes a ráno zkusím :palec:

Tak tfuj,tfuj,tfuj :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
27.4.11 18:50
Zdeníííík píše:
ManDarinka90 píše:
Zdeníííík píše:
Holky tak jak ? jsem napnutá jak kšandy :dance:
Já so koupila twst dnes a ráno zkusím :palec:
Tak tfuj,tfuj,tfuj :srdce:

Děkuji, ale moc si nefandím..uvidíme necháme se překvapit, ale duch by tam měl už popřípadě být, že? Mám Mamatest 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
27.4.11 20:39

Já hlásím že jsem po druhé IUI takže teď období čekání :cert: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veru1234
27.4.11 20:50

čauky, tak jsem si dneska volala o výsledky krve a měla jsem tam 6 hcg… no takže já jsem definitivně zklamaná ale zase na druhou stranu budem se pokoušet dál :-) a na to už se těším… :)

• Citovat
  • Upravit
27.4.11 21:04

Pajuch tak snad se zadařilo :srdce: ,ale to čekání ti nezávidim :kytka:
veru1234 tak to mi je líto,ale jednoho krásnýho dne to určo dopadne :wink: ,já už těch dní čekám trošku víc,ale věřim že i na mě se jednou štěstíčko usměje a naděje umírá poslední :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veru1234
28.4.11 06:11
Zdeníííík píše:
Pajuch tak snad se zadařilo :srdce: ,ale to čekání ti nezávidim :kytka:
veru1234 tak to mi je líto,ale jednoho krásnýho dne to určo dopadne :wink: ,já už těch dní čekám trošku víc,ale věřim že i na mě se jednou štěstíčko usměje a naděje umírá poslední :andel:

To víš že naději neztrácím, byl to přece jen začátek :-) tobě držím pěstičky aby ti to vyšlo co nejdříve ;-) :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
4373
28.4.11 07:36

Dobré ráno holky, tak já hlásí / na testu druhá se bohužel neukázala :cry: tak nás čeká další měsíc hezkého snažení :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.11 15:55
ManDarinka90 píše:
Dobré ráno holky, tak já hlásí / na testu druhá se bohužel neukázala :cry: tak nás čeká další měsíc hezkého snažení :srdce:

Neházej flintu do žita - však je jetě časík do ms a druhá // se může ještě ukázat 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.11 15:58

Jinak všem hlásim ,že měním svého doktora.Mamča i ségra chodí tady u nás k primářovi a on mě vezme taky :dance: :dance: :dance: ,tak snad semnou už konečně něco udělá :dance: :dance: .Jen mám obavy,že pak když někdy někde potkám svého bývalého doktora,tak mi něco řekne -nedej bože abych ho pak do budoucna nepotkala na gyndě v nemocnici :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.11 19:16

Holky tak jak pak se daří ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.11 18:44

Holky co je s Váma ? Že ani nepíšete :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veru1234
1.5.11 19:49

ahoj, já jsem ted byla odmlčená chvílu, jinak pořád přemýšlím, jak vlastně budu mít plodné dny, když mi oplodněné vajíčko odešlo z těla jakoby s týdením zpožděním MS můžete někdo poradit?

• Citovat
  • Upravit
1.5.11 20:17
veru1234 píše:
ahoj, já jsem ted byla odmlčená chvílu, jinak pořád přemýšlím, jak vlastně budu mít plodné dny, když mi oplodněné vajíčko odešlo z těla jakoby s týdením zpožděním MS můžete někdo poradit?

Sláva-někdo se ozval :dance: Ahoj 8-) Doporučuji měřit BT (bazální teplotu) Každý den ve stejnou dobu a to ještě než vylezeš z pelíšku :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
1.5.11 20:19

ahooj dík za radu ale to už by si přítel asi myslel, že jsem spadla z višně :D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.11 20:28
veru1234 píše:
ahooj dík za radu ale to už by si přítel asi myslel, že jsem spadla z višně :D:D

To znám :oops: .Já chodim každý měsíc k mudr na pozorování vajíček (jak rostou a kdy je nejlepší čas na početí ) zatím mi to teda bylo k ničemu,ale vím,že pro to něco dělám a nevzdávám to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí